Kamp Arena Kažela **

Na samoj se obali Jadranskog mora kamp Arena Kažela lagano uspinje prema šumi borova u zaleđu. Poznat kao obiteljski kamp, djelomično je namijenjen istinskom povratku prirodi – naturizmu.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Odaberite parcelu za sebe! Istinski duh kampiranja doživite u šatoru na parcelama bez struje i vode ili se smjestite odmah uz more, na parcelama sa svim standardiziranim priključcima. Mir, tišinu i užitak kampiranja možete doživjeti i u mobilnim kućicama Kažela – near the sea, naturist sea side, naturist i textile. Opustite se na terasi i uživajte u jedinstvenom pogledu na Medulinski zaljev! Potpuna opremljenost mobilnih kućica osigurat će udobnost kao kod kuće tijekom vašeg boravka u kampu.

RESTORANI I BAROVI

Veliki izbor à la carte restorana oduševit će vas ponudom mesnih, ribljih i izvornih istarskih specijaliteta. Peekaboo restoran nudi meni i za djecu, specijalitete poslužene u zanimljivnim dječjim oblicima i crtanim likovima. Opustite se u ugodnom ambijentu uz pogled na more u baru na plaži Mediteraneo, gdje osvježenje možete potražiti u raznim koktelima.

PLAŽE I BAZENI

Duga šljunčana plaža zaokružila je kamp Arena Kaželu i stvorila savršeno mjesto za uživanje u suncu i zabavi na moru. Pronađite svoj vlastiti kutak i zabavite se u vodenim parkovima na dvije razine. Dio plaže i netaknute morske obale namijenjen je isključivo naturistima.

AKTIVNOSTI

Upotpunite svoj odmor jahanjem uz more, panoramskim letom iznad Pule ili iskusite dozu adrenalina vozeći jetski ili skijanjem na vodi. Animacijskih aktivnosti za djecu i odrasle ima napretek. Uvedite djecu u svijet igre u igraonici Peekaboo, gdje, uz skakaonice, tobogane i spuštanja, sa svojom djecom možete uživati i u jednom od dnevnih obroka. Učinite nešto za svoje tijelo i uključite se u body relax gimnastiku, aqua body, a večer provedite na nekom od večernjih programa – flinky dance za djecu, variete show, games nights i Samarcanda’s party.