Kamp Arena Kažela

Na samoj se obali Jadranskog mora kamp Arena Kažela lagano uspinje prema šumi borova u zaleđu. Poznat kao obiteljski kamp, djelomično je namijenjen istinskom povratku prirodi – naturizmu.

  • Kapacitet: 5125
  • Površina: 110ha
  • Tip kampa: Kombinirani
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 1412
  • Mobilne kućice: 275
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.0 TrustYou

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Odaberite parcelu za sebe! Istinski duh kampiranja doživite u šatoru na parcelama bez struje i vode ili se smjestite odmah uz more, na parcelama sa svim standardiziranim priključcima. Mir, tišinu i užitak kampiranja možete doživjeti i u mobilnim kućicama kampa Arena Kažela. Opustite se na terasi i uživajte u jedinstvenom pogledu na Medulinski zaljev! Potpuna opremljenost mobilnih kućica osigurat će udobnost kao kod kuće tijekom vašeg boravka u kampu. 3 potpuno nova, eco-friendly i moderno dizajnirana tipa mobilnih kućica Camping Villa, Camping Home Green i Camping Home Next idealan su odabir za sve one u potrazi za luksuznim povratkom u prirodu. Svojim prostranim privatnim vrtom i zajedničkim bazenom učinit će svaki odmor opuštajućim i nezaboravnim.

RESTORANI I BAROVI

Veliki izbor à la carte restorana oduševit će vas ponudom mesnih, ribljih i izvornih istarskih specijaliteta. Peekaboo restoran nudi meni i za djecu, specijalitete poslužene u zanimljivnim dječjim oblicima i crtanim likovima. Opustite se u ugodnom ambijentu uz pogled na more u baru na plaži Mediteraneo, gdje osvježenje možete potražiti u raznim koktelima.

PLAŽE I BAZENI

Duga šljunčana plaža zaokružila je kamp Arena Kaželu i stvorila savršeno mjesto za uživanje u suncu i zabavi na moru. Pronađite svoj vlastiti kutak i zabavite se u vodenim parkovima na dvije razine. Dio plaže i netaknute morske obale namijenjen je isključivo naturistima. Od 2019. godine vodena zabava zajamčena je i u 2 novoizgrađena bazena. Središnji vanjski bazen, površine 600 m2 raspolaže kutkom za djecu i vodenim parkom te popločanim i uređenim sunčalištem idealnim za uživanje u dugim sunčanim danima. Infinity relax bazen namijenjen je gostima mobilnih kućica koje očekuje 400 m2 opuštajuće vodene zabave.

  • NOVO OD 2019: 2 nova bazena – središnji activity bazen i relax infinity bazen  

AKTIVNOSTI

Upotpunite svoj odmor jahanjem uz more, panoramskim letom iznad Pule ili iskusite dozu adrenalina vozeći jetski ili skijanjem na vodi. Animacijskih aktivnosti za djecu i odrasle ima napretek. Uvedite djecu u svijet igre u igraonici Peekaboo, gdje, uz skakaonice, tobogane i spuštanja, sa svojom djecom možete uživati i u jednom od dnevnih obroka. A od 2019. godine tu je i novo dječje igralište i igrališta za brojne sportove poput rukometa, odbojke na pijesku, badmintona. Učinite nešto za svoje tijelo i uključite se u body relax gimnastiku, aqua body, a večer provedite na nekom od večernjih programa – flinky dance za djecu, variete show, games nights i Samarcanda's party ili pak u vanjskom kinu ili mini discu.

  • NOVO OD 2019:  Dječje igralište, brojna sportska igrališta i aktivnosti za cijelu obitelj  

Pročitajte i novosti od 2019. godine u kampu Arena Kažela!

Prikaži više