Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

4 kampova u kontinentalnoj Hrvatskoj

Iako se većina kampova smjestila uz more, postoje oni koji uživaju ljepotu tajnovite zelene prirode kontinenta.

Isplati se skrenuti s puta i posjetiti neki od kampova na kontinentu. Uz jedinstvene prirodne ljepote u ovim kampovima možete uživati i u raznim sportskim i društvenim aktivnostima. Obogaćeni ljepotom kontinentalnih jezera i rijeka, svojim gostima nude dodatne sadržaje, poput wellness centra, sauna i vanjskih bazena. Isključite se od svakodnevice i pobjegnite od ljetnih vrućina u zelena utočišta – kampove kontinentalne Hrvatske!

Prikaži više

Popularne destinacije za boravak:

Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Big Bear Plitvice Camping Resort

Plitvice, Kontinentalna Hrvatska (Hrvatska)

Parcele Parcele: 60 Mobilne kućice Mobilne kućice: 32
 • Kapacitet: 150
 • Površina:
 • Tip kampa: Mini Kamp
 • Sezona: IV - XI
 • Wifi Gratis
4.7

Odlično

Kamp Vita

Zagorje, Kontinentalna Hrvatska (Hrvatska)

Parcele Parcele: 72 Mobilne kućice Mobilne kućice: 26
 • Kapacitet: 294
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: I - XII
 • Wifi Gratis
4.7

Odlično

Plitvice Holiday Resort

Rakovica, Kontinentalna Hrvatska (Hrvatska)

Parcele Parcele: 99 Mobilne kućice Mobilne kućice: 10 Glamping Glamping: 6
 • Kapacitet: 460
 • Površina:
 • Tip kampa: Mini Kamp
 • Sezona: I - XII
 • Wifi Gratis
4.5

Odlično

Kamp Terme Jezerčica

Zagorje, Kontinentalna Hrvatska (Hrvatska)

Parcele Parcele: 18 Mobilne kućice Mobilne kućice: 15
 • Kapacitet: 159
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: I - XII
 • Wifi Gratis
4.5

Odlično

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako stići do kontinentalne Hrvatske kamperom - savjeti za putovanje
Do kontinentalne Hrvatske možete stići automobilom iz europskih zemalja preko graničnih prijelaza, kroz Sloveniju ili Mađarsku. Važno je napomenuti da od 1.1.2023. nema graničnih kontrola sa Slovenijom i Mađarskom (Schengen), dok granični prijelaz sa BiH i Republikom Srbijom dalje vrše kontrole. U ljetnim mjesecima, očekujte gužve na hrvatskim autocestama, posebice vikendom zbog pojačanih dolazaka/odlazaka. Plaćanje autoceste vrši se na naplatnim postajama, a platiti možete kreditnom karticom ili cash-om. Ukoliko rezervirate svoj smještaj putem naše web stranice, dobit ćete detaljne informacije o najboljim rutama, vremenskoj prognozi u našem pre-stay mailu.
Kako se najlakše kretati kontinentalnom Hrvatskom tijekom boravka u kampu?
Najlakši način kretanja svakako je pomoću automobila. Ukoliko imate veliki kamper, moguće je unajmiti automobil ili skuter u svim većim gradovima. Neki od kampova povezani su autobusnim linijama s većim gradovima u blizini. Transferi do gradova dodatno se naplaćuju te se rezerviraju na licu mjesta, bez plaćanja unaprijed. U većini kampova postoji mogućnost najma bicikle, ovo je najbolji način za istraživanje okolice.
Kada je najbolje vrijeme za kampiranje u kontinentalnoj Hrvatskoj?
Najtopliji mjeseci su lipanj, srpanj i kolovoz, a najhladniji prosinac, siječanj i veljača. Prosječna temperatura zraka najhladnijeg perioda godine iznosi -4 °C, a najtoplijeg 20°C. U kontinentalnoj Hrvatskoj prevladavaju cjelogodišnji kampovi u kojima je lijepo boraviti u svim godišnjim dobima. Zbog pojačanih ljetnih gužvi preporuča se boravak u pred i post sezoni.
Što kontinentalna Hrvatska nudi kamping gostima?
Poznati gradovi kontinentalne Hrvatske su Zagreb, Varaždin, Karlovac i Gospić. U kontinentalnoj Hrvatskoj prevladavaju brda i šumovita područja. Zaputite se u svjetski poznat Nacionalni park Plitvička jezera ili u Parkove prirode Velebit i Žumberak te posjetite manje gradove s dugom, bogatom poviješću. Također, mnogo je biciklističkih, pješačkih i planinarskih staza. U ovom području pronađite i mnoge toplice i kupališta, a uz to istražite i gastronomiju kontinentalne Hrvatske.
Koja je prosječna cijena parcela u kontinentalnoj Hrvatskoj, te je li potrebno unaprijed izvršiti rezervaciju?
Prosječna cijena parcele za četveročlanu obitelj u kampu s četiri zvjezdice iznosi 30-60 € u pred i post sezoni, dok u visokoj sezoni cijena varira od 70 do 100 €. Na cijene parcela utječu: broj osoba, period boravka, postotak popunjenosti kampa, praznični termini, stupanj opremljenosti parcele te sama lokacija pojedine parcele (blizina mora). Turistička taksa je kod pojedinih kampova uključena u cijenu, dok se kod nekih obračunava dodatno na recepciji kampa. Na otocima obračunava se i ekološka taksa. Parcele koje raspolažu priključkom za struju, vodu i odvodnju, ne naplaćuju priključke dodatno, oni su uključeni u samu cijenu parcele. Pojedine parcele u razdoblju visoke sezone (srpanj i kolovoz) često su rasprodane već krajem ožujka. Iz tog razloga preporuča se pravovremena rezervacija za vrijeme Early Booking-a, u razdoblju od studenog do veljače.
Koji su uvjeti rezerviranja te otkazivanja?
Kod nekih kampova pri rezervaciji, potrebna je uplata akontacije ili ukupnog iznosa. Uplaćeni iznos akontacije ili ukupnog iznos odbija se od računa za boravak u kampu. Kod pojedinih kampova potrebno je samo ispuniti podatke kreditne kartice. Kreditna kartica vrijedi kao garancija za putovanje i potvrdu rezervacije. Većina kampova odobrava besplatno storniranje rezervacije do nekoliko dana prije putovanja. Pojedini kampovi ne odobravaju besplatno storniranje te zadržavaju uplaćenu akontaciju ili terete kreditnu karticu za određeni iznos. Točne uvjete rezerviranja i otkazivanja za željeni kamp možete pronaći u prvom koraku booking procesa.
Kakve kampove možete pronaći u kontinentalnoj Hrvatskoj?
U kontinentalnoj Hrvatskoj kampovi su znatno manjeg kapaciteta. Prevladavaju kampovi za parove i obitelji s djecom. Neki kampovi imaju bazene, wellness koji možete koristiti uz nadoplatu ili se nalaze u neposrednoj blizini toplica. Kampovi u kontinentalnoj Hrvatskoj su pet friendly - kućni ljubimci dozvoljeni su uz nadoplatu prema aktualnom cjeniku.
Koji sadržaji postoje u kampovima?
U većini kampova organiziran je animacijski program za djecu i odrasle. U mnogim kampova u kontinentalnoj Hrvatskoj možete pronaći Wellness i toplice. U kampovima možete pronaći zaista raznoliku sportsko-rekrativnu ponudu. U kampovima nalaze se polivalentna igrališta, odbojkaški, nogometni, teniski te košarkaški tereni kao i teretane na otvorenom. Možete iznajmiti bicikle, romobile u većini kampova, a detaljne informacije potražite na stranici pojedinog kampa koji vas zanima. Sportski tereni se u većini slučajevi ne naplaćuju dok se ostale aktivnosti najćešće dodatno naplaćuju.
Koje su najpoznatije camping destinacije u kontinentalnoj Hrvatskoj?
Najposjećenije i najpoznatije camping destinacije u kontinentalnoj Hrvatskoj su Plitvice i Zagorje. U ovoj regiji većinom ćete pronaći kampove manjeg kapaciteta i veličine. Kontinentalna Hrvatska idealno je odredište za parove, obitelji s djecom, vlasnike pasa...
Postoje li električne punionice u kontinentalnoj Hrvatskoj?
Električne punionice za automobile možete pronaći u većini većih kampova te se one naplaćuju. Ako kampovi ne sadržavaju električne punionice, iste je moguće pronaći u obližnjim većim gradovima u regiji. Točne podatke možete provjeriti na zasebnim stranicama kampova ili ovdje https://chargemap.com/map .

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.