Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

2 kampa u središnjoj Istri

Zavirite u zelenilo središnje Istre i otkrijte sve tajne koje ono skriva.

Središnja Istra je kao velika škrinja s blagom. Usudite se pročešljati svaki dio i dopustite da vas zarobi. Isprepletena puteljcima koji vode do kristalno čistih vodopada, stazama za trčanje i bicikliranje. Aktivan odmor ovdje je zagarantiran. Održavaju se brojne amaterske i profesionalne utrke te seoske manifestacije i sajmovi. Ugostiteljstvo i gastronomija na visokom su nivou te kampovi također prate taj trend.

Kamp Vita Mia smješten je u srcu Istre, daleko od prometnih turističkih mjesta, u zelenilu borove šume. U ponudi su osunčane parcele ili one skrivene u hladu borova. Mobilne kućice uklapaju se u okoliš jednostavnim i funkcionalnim dizajnom. Zahvaljujući bazenu u središtu kampa, nećete ni pomisliti na more i gužve na plažama. Kampovi u Istri idealan su bijeg i prilika za odmor na drugačiji način.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

San Servolo Resort & Wellness Camping

Središnja Istra, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 20 Mobilne kućice Mobilne kućice: 16
  • Kapacitet: 150
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Wifi Gratis
4.8

Odlično

Banki Green Istrian Village

Središnja Istra, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 54 Mobilne kućice Mobilne kućice: 39 Glamping Glamping: 6
  • Kapacitet: 282
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - X
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u središnjoj Istri kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Kopar - Istra).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Istra), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Kopar - Istra).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Istra), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Kopar - Istra).
Do Istre je moguće doći i trajektom iz Venecije koji pristaje u Puli.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Kampovi u središnjoj Istri su manje površine pa ih se može proći pješke. Isto tako, unutar kampova moguće je kretati se biciklima ili električnim romobilima. U središnjoj Istri nema javnog prijevoza pa je od jednog mjesta do drugog moguće doći isključivo automobilom ili taksijem.
Postoje li aktivnosti u kampovima u središnjoj Istri tijekom cijele sezone?
Gosti kampova San Servolo Resort & Wellness Camping i Banki Green Istrian Village mogu uz nadoplatu uživati u wellness uslugama kampova. Točne informacije o aktivnostima u željenom kampu možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampova, gosti imaju priliku rekreirati se na biciklističkim i pješačkim stazama, ali i upoznati lokalnu gastronomiju te uživati u vrhunskom vinu i maslinovom ulju.
Središnja Istra pruža i brojne prilike za aktivan odmor u prekrasnoj prirodi:

• Zipline u Pazinu

• Adrenaline Park u Kringi

• Slap Butoniga kod Pazina

• Pazinska jama.

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u središnjoj Istri?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u većini kampova u središnjoj Istri, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u središnjoj Istri?
Većina naših kampova u Središnjoj Istri na raspolaganju ima tuševe za kućne ljubimce.
Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Pazinu (https://www.veterina-pazin.hr/), dok se ostale nalaze u obalnim gradovima:

• Umag - https://vetkk.hr/

• Poreč - http://www.vet-centar.hr/

• Rovinj - https://www.vet-rovinj.com/.

Čime su parcele u kampovima u središnjoj Istri opremljene?
Parcele u kampovima su u pravilu opremljene priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela u ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u središnjoj Istri?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U svakom od kampova nalazi se supermarket ili mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Plodine - Šime Kurelića 28, Pazinka II, 52000, Pazin

• Lidl - Ul. 43. istarske divizije 11A, 52000, Pazin

• Konzum - Muntriljska 1A, 52000, Pazin

• Eurospin - Ul. Istarskih narodnjaka 17, 52000, Pazin

Najbliže trgovine koje prodaju camping opremu:

• Decathlon - Ul. Rimske centurijacije 102, 52100, Pula

• Intersport - City Mall - Ul. Rimske centurijacije 101, 52100, Pula

• Intersport - Max City - Stoja 14A, 52100, Pula

• Inti Export-Import d.o.o., Kvarnerska 10, 52100 Pula.

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima u središnjoj Istri i u okolici?
U kampovima u središnjoj Istri pronaći ćete prvenstveno à la carte restorane. U kampovima San Servolo Resort & Wellness Camping i Banki Green Istrian Village možete rezervirati uslugu doručka (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska).
U gradovima središnje Istre će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna istarska jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: pizzeria & konoba "Aquarius", "La Parenzana", konoba "Danijeli", "Tinjanski Vijulin".
Prije nego što ih posjetite, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.