Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

5 kampa u dubrovačkoj regiji

Pronađite kamp za sebe na najjužnijem dijelu Hrvatske – posjetite dubrovačku regiju i krenite u pustolovinu egzotičnim jugom!

Ljubitelji boravka u prirodi mogu pronaći kampove u neposrednoj blizini živopisnoga grada Dubrovnika ili na nekadašnjem utočištu pomoraca, poluotoku Pelješcu. Smješteni na izvrsnim mjestima, uz kvalitetnu uslugu i suvremenu opremljenost pružit će vam novi doživljaj kampiranja. Kampovi dubrovačke regije nude vam parcele na samoj obali mora ili u hladu borove šume, dok će moderno uređene mobilne kućice boravak u prirodi začiniti dozom udobnosti. Odaberite smještaj za sebe – izbora je zaista napretek!

Prikaži više

Popularne destinacije za boravak:

Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Kamp Port 9 by Aminess

Korčula, Dubrovnik regija (Hrvatska)

Parcele Parcele: 230 Mobilne kućice Mobilne kućice: 18
 • Kapacitet: 600
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: V - IX

Kamp Perna

Pelješac, Dubrovnik regija (Hrvatska)

Parcele Parcele: 160 Mobilne kućice Mobilne kućice: 105
 • Kapacitet: 800
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: V - IX
 • Wifi Gratis
4.3

Vrlo dobar

Solitudo Sunny Camping

Dubrovnik, Dubrovnik regija (Hrvatska)

Parcele Parcele: 393 Mobilne kućice Mobilne kućice: 21
 • Kapacitet: 928
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis
3.8

Dobro

Mlini Villas Resort

Mlini, Dubrovnik regija (Hrvatska)

 • Kapacitet: 450
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: V - X
 • Wifi Gratis

Villas Srebreno Resort

Srebreno, Dubrovnik regija (Hrvatska)

 • Kapacitet: 450
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: V - X
 • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Gdje se nalazi camping regija Dubrovnik?
Regija Dubrovnik smještena je na samom jugu Hrvatske. Radi se o kraškom prostoru s vrlo malo obradive zemlje. Sastoji se od nevisokih planina i obale. Regiji Dubrovnik pripadaju otovi Korčula, Mljet i Lastovo te poluotok Pelješac. Svakako se najviše ističe grad Dubrovnik, uz manje gradove poput Cavtata, Orebića i slično.
Kako stići do Dubrovačke regije kamperom - savjeti za putovanje
Do camping regije Dubrovnik možete stići automobilom iz europskih zemalja preko graničnih prijelaza, kroz Sloveniju ili Mađarsku ili BiH. Važno je napomenuti da od 1.1.2023. nema graničnih kontrola sa Slovenijom i Mađarskom (Schengen), dok granični prijelaz sa BiH i dalje vrše kontrole. U ljetnim mjesecima, očekujte gužve na hrvatskim autocestama, posebice vikendom zbog pojačanih dolazaka/odlazaka. Plaćanje autoceste vrši se na naplatnim postajama, a platiti možete kreditnom karticom ili cash-om. Ukoliko rezervirate svoj smještaj putem naše web stranice, dobit ćete detaljne informacije o najboljim rutama, vremenskoj prognozi u našem pre-stay mailu. Na otoke možete stići trajektom. Pristaništa, polaske/odlaske te cjenike možete pronaći na službenim stranicama Jadrolinije https://www.jadrolinija.hr/. Udaljenost camping regije Dubrovnik od europskih metropola: München - 1.069 km. cca. 11:30 sati Düsseldorf - 1.700 km. cca. 17:30 sati Frankfurt - 1.481 km. cca. 15 sati Berlin - 1.631 km. cca. 16:30 sati Amsterdam - 1.910 km. cca. 19:30 sati Zürich - 1.364 km. cca. 14:30 sati Wien - 960 km. cca. 9:30 sati Warszawa -1.621 km. cca. 16 sati Praha - 1.283 km. cca. 13 sati Budapest - 946 km. cca. 9:30 sati Ljubljana - 664 km. cca. 7:30 sati
Kako se najlakše kretati Dubrovačkom regijom tijekom boravka u kampu?
Najlakši način kretanja svakako je pomoću automobila. Ukoliko imate veliki kamper, moguće je unajmiti automobil ili skuter u svim većim gradovima. Neki od većih gradova na povezani su autobusnim linijama koje u ljetnim mjesecima prometuju češće, isto vrijedi i za gradove na otocima.Transferi do gradova dodatno se naplaćuju te se rezerviraju na licu mjesta, bez plaćanja unaprijed. Kampovi smješteni u blizini gradova najčešće su povezani šetnicom uz more ili biciklističkim stazama - većina kampova nudi mogućnost najma bicikla. U nekim kampovima postoji mogućnost najma čamca, ovo je najbolji način za istraživanje otoka i skrivenih uvala i plaža.
Kada je najbolje vrijeme za kampiranje u Dubrovačkoj regiji?
Klima u Dubrovačkoj regiji je mediteranska, s toplim i sušnim ljetima te blagim, kišnim zimskim razdobljima. Najtopliji mjeseci su lipanj, srpanj i kolovoz, a najhladniji prosinac, siječanj i veljača. Sezona kupanja traje od svibnja do listopada, a more je najtoplije u srpnju i kolovozu. Ako se odlučite na putovanje u tim mjesecima, pripremite se na velike vrućine te gužve. Preporučamo boravak u pred i post sezoni, kada su temperature zraka i mora vrlo ugodne za kupanje, a gužve znatno smanjene.
Kakve su plaže u kampovima u Dubrovačkoj regiji?
Plaže u kampovima u Dubrovačkoj regiji većinom su šljunčane i stjenovite. Rjeđe se mogu pronaći pješčane i naturističke plaže koje nisu direktno u kampovima. jedino Kamp Port 9 by Aminess ima pješčanu plažu. U većini kampova ili u blizini, postoje označene plaže za pse, a točne informacije možete pronaći na zasebnim stranicama kampova. Na mnogim plažama moguće je, uz nadoplatu uživati u različitim vodenim sportovima. Mnoge plaže u Splitskoj regiji imaju Plavu zastavu koja označava posebno visoku kvalitetu i čistoću mora. Ležaljke i suncobrani na plažama u kampovima posebno se naplaćuju po važećem cjeniku za tekuću godinu.
Što Dubrovačka regija nudi kamping gostima?
Osim plaža, preporuča se posjet gradu Dubrovniku i okolnim manjim gradićima na obali i u unutrašnjosti ove regije. Dubrovnik je najpoznatiji po gradskim zidinama koje su pod zaštitom UNESCO-a, zatim po ulici Stradun i brdu Srđ, s kojeg se pruža panoramski pogled na grad i more. Također, vrijedi posjetiti prekrasnu prirodu ovog kraja. Nacionalni Park Mljet, Park prirode Lastovo ali i brojni otočići poput Lokruma i Elafitskih otoka oduševljavaju ljepotom. Ovom regijom prožimaju se i brojne biciklističke te pješačke staze za one željne aktivnog odmora. Regija poznata također po gastronomskoj sceni - kolač Rožata te vina na Pelješcu. Informacije o manifestacijama i događajima te preporuke pronađite na službenoj stranici Turističke zajednice https://tzdubrovnik.hr/ .
Koja je prosječna cijena parcela u Dubrovačkoj regiji, te je li potrebno unaprijed izvršiti rezervaciju?
Prosječna cijena parcele za četveročlanu obitelj u kampu s četiri zvjezdice iznosi 30-60 € u pred i post sezoni, dok u visokoj sezoni cijena varira od 70 do 100 €. Na cijene parcela utječu: broj osoba, period boravka, postotak popunjenosti kampa, praznični termini, stupanj opremljenosti parcele te sama lokacija pojedine parcele (blizina mora). Turistička taksa je kod pojedinih kampova uključena u cijenu, dok se kod nekih obračunava dodatno na recepciji kampa. Na otocima obračunava se i ekološka taksa. Parcele koje raspolažu priključkom za struju, vodu i odvodnju, ne naplaćuju priključke dodatno, oni su uključeni u samu cijenu parcele. Pojedine parcele u razdoblju visoke sezone (srpanj i kolovoz) često su rasprodane već krajem ožujka. Iz tog razloga preporuča se pravovremena rezervacija za vrijeme Early Booking-a, u razdoblju od studenog do veljače.
Koji su uvjeti rezerviranja te otkazivanja?
Kod nekih kampova pri rezervaciji, potrebna je uplata akontacije ili ukupnog iznosa. Uplaćeni iznos akontacije ili ukupnog iznos odbija se od računa za boravak u kampu. Kod pojedinih kampova potrebno je samo ispuniti podatke kreditne kartice. Kreditna kartica vrijedi kao garancija za putovanje i potvrdu rezervacije. Većina kampova odobrava besplatno storniranje rezervacije do nekoliko dana prije putovanja. Pojedini kampovi ne odobravaju besplatno storniranje te zadržavaju uplaćenu akontaciju ili terete kreditnu karticu za određeni iznos. Točne uvjete rezerviranja i otkazivanja za željeni kamp možete pronaći u prvom koraku booking procesa.
Kakve kampove možete pronaći u Dubrovačkoj regiji?
U Dubrovačkoj regiji kampovi su znatno manjeg kapaciteta. Prevladavaju obiteljski kampovi od kojih samo Kamp Port 9 by Aminess ima bazen, a postoje i kampovi za parove. Kampovi u camping regiji Dubrovnik su pet friendly - kućni ljubimci dozvoljeni su uz nadoplatu prema aktualnom cjeniku, a bolji kampovi u sklopu sanitarnih čvorova imaju i tuševe za kućne ljubimce.
Koji sadržaji postoje u kampovima?
U većini kampova organiziran je animacijski program za djecu i odrasle. U pred i post sezoni animacija je u nešto skromnijem obliku. Kompletni animacijski program traje od polovice lipnja do polovice rujna te u pravilu besplatan. U kampovima možete pronaći zaista raznoliku sportsko-rekrativnu ponudu. U kampovima nalaze se polivalentna igrališta, odbojkaški, nogometni, teniski te košarkaški tereni kao i teretane na otvorenom. Od sportova na vodi možete se iskušati u surfanju, ronjenju, pedalinama te iznajmiti kajak ili SUP, a nerijetko se u kampovima nalaze i napuhani vodeni parkovi. Možete iznajmiti bicikle, romobile u većini kampova, a detaljne informacije potražite na stranici pojedinog kampa koji vas zanima. Sportski tereni se u većini slučajevi ne naplaćuju dok se ostale aktivnosti najćešće dodatno naplaćuju.
Koje su najpoznatije camping destinacije u Dubrovačkoj regiji?
Najposjećenije i najpoznatije camping destinacije u regiji Dubrovnik jesu grad Dubrovnik, poluotok Pelješac te otok Korčula. U ovoj regiji većinom ćete pronaći manje kampove te jedan camping resort. Regija Dubrovnik idealno je odredište za obitelji s djecom, vlasnike pasa, ali i za parove.
Postoje li električne punionice u Dubrovačkoj regiji?
Električne punionice za automobile možete pronaći u većini većih kampova te se one naplaćuju. Ako kampovi ne sadržavaju električne punionice, iste je moguće pronaći u obližnjim većim gradovima u regiji. Točne podatke možete provjeriti na zasebnim stranicama kampova ili ovdje https://chargemap.com/map .

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.