Sadržaji

d-Nature

Raznolikost je lijepa

Kvarner spaja more, otoke i gorja

star

Upoznajte Kvarner

Biciklom po otocima, planinarenjem na Učkoj ili skijanjem s pogledom na more

d-island

Carstvo otoka

Krk, Cres, Mali i Veli Lošinj neki su od otoka koje morate posjetiti

Kvarner je destinacija odmora, opuštanja i zabave koja spaja more, otoke i gorja. Destinacija gdje u jutarnjim satima možete ploviti otočnim uvalama, a popodne se skriti od vreve i opustiti u mirisu borove šume i klupku bistrih rijeka i potoka. Zimi možete skijati gledajući more, osvajati planinske vrhove ili pak ispratiti Staru godinu na malo drugačiji način – točno u podne u Fužinama, malom gorskom mjestašcu okruženom brojnim jezerima.

U koje god doba godine došli, na Kvarneru ćete uživati u velikom broju događanja koje će obogatiti vaš odmor. Započnite godinu suncem, dočekajte Novu godinu u Fužinama ili postanite ono što ste oduvijek htjeli biti na svjetski poznatom Riječkom karnevalu!

U proljeće je najljepše biti u prirodi, pa prošetajte do vrha Učke i odmorite dušu gledajući more, otoke i Istru prostrtu pred vama! Spustite se opatijskim šetalištem Lungomare, upijajući obrise kvarnerskih otoka, uživajte u zelenilu prekrasnih parkova i arhitekturi otmjenih palača. Ako vam šetnja nije dovoljna, zaputite se biciklom po kvarnerskim otocima, promatrajte let gotovo iščezlih bjeloglavih supova na Cresu, posvojite dupina na Lošinju i postanite dijelom stoljećima starih viteških igara na Rabu ili se zavucite u mirnoću Gorskog kotara!

Počinje ljeto – razdoblje kada svaki gradić ovog podneblja živi svoju priču. Na vama je da odaberete najdraži ili da ih ipak posjetite sve. Na otocima smješteni Camping Resort Krk i Baška Beach Camping Resort ponudit će vam sve potrebno za mediteransko opuštanje. U kolovozu zaronite u modre dubine, istražite otočne spilje i olupine potonulih brodova i neka vas ovaj čarobni podvodni svijet uvede u drugačije ozračje odmora.

Najesen se okušajte u berbi grožda u Vrbniku i kušajte plodove jeseni na Marunadi u Lovranu. Kraj godine odvojite samo za sebe i na Lošinju se prepustite wellness programima za dušu i tijelo, otpraćujući Staru godinu na otvorenom u podne u Fužinama.

Dođite na Kvarner, uživajte u meditativnom miru, degustirajte brojne autohtone specijalitete, aktivno istražite sve znamenitosti, zaboravite stres i uživajte u ljepšoj strani života!