Sadržaji

d-Nature

Raznolikost je lijepa

Kvarner spaja more, otoke i gorja

star

Upoznajte Kvarner

Biciklom po otocima, planinarenjem na Učkoj ili skijanjem s pogledom na more

d-island

Carstvo otoka

Krk, Cres, Mali i Veli Lošinj neki su od otoka koje morate posjetiti

Kvarner je destinacija odmora, opuštanja i zabave koja spaja more, otoke i gorja. Destinacija gdje u jutarnjim satima možete ploviti otočnim uvalama, a popodne se sakriti od vreve i opustiti u mirisu borove šume i klupku bistrih rijeka i potoka. Zimi možete skijati s pogledom na more, osvajati planinske vrhove ili pak ispratiti Staru godinu na malo drugačiji način – točno u podne.

U koje god doba godine došli, na Kvarneru ćete uživati u velikom broju događanja koji će obogatiti vaš odmor. Započnite godinu suncem, dočekajte Novu godinu u Fužinama ili postanite ono što ste oduvijek htjeli biti na svjetski poznatom Riječkom karnevalu!

U proljeće je najljepše biti u prirodi, pa prošetajte do vrha Učke i odmorite dušu gledajući more, otoke i Istru koji vam se prostiru ispred očiju. Prošećite opatijskim šetalištem Lungomare i upijajte obrise kvarnerskih otoka, uživajte u zelenilu prekrasnih parkova i arhitekturi otmjenih palača. Ako vam šetnja nije dovoljna, zaputite se biciklom po kvarnerskim otocima, promatrajte let gotovo iščezlih bjeloglavih supova na Cresu, usvojite dupina na Lošinju, postanite dijelom stoljećima starih viteških igara na Rabu ili se zavucite u mirnoću Gorskog kotara!

Na ljeto svaki gradić ovog podneblja živi svoju priču. Na vama je da odaberete najdraži ili da ih ipak posjetite sve. Kampovi Camping Resort Krk i Baška Beach Camping Resort ponudit će vam sve potrebno za mediteransko opuštanje. U kolovozu zaronite u modre dubine, istražite otočne spilje i olupine potonulih brodova i neka vas ovaj čarobni podvodni svijet uvede u drugačije ozračje odmora.

Na jesen se okušajte u berbi grožda u Vrbniku i kušajte plodove jeseni na Marunadi u Lovranu. Kraj godine odvojite samo za sebe te se prepustite wellness programima za dušu i tijelo na otoku Lošinju ili ispratite Staru godinu na otvorenom u podne u Fužinama.

Dođite na Kvarner, uživajte u meditativnom miru, degustirajte brojne autohtone specijalitete, aktivno istražite sve znamenitosti, zaboravite stres i uživajte u ljepšoj strani života!