Kamp Slamni****

Okrunjen predivnom šljunčanom plažom, kamp Slamni idealan je za boravak obitelji s djecom sve od ranog proljeća do kasne jeseni. Uz parcele i mobilne kućice, tu ćete pronaći i tematsko glamping selo!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 171
  • Površina: 0,75ha
  • Tip kampa: Mini Kamp
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 52
  • Mobilne kućice: 12
  • Glamping: 5
  • Wifi Gratis

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Do plitkog i toplog mora kampa pruža se 35 parcela, koje su opremljene priključkom električne energije, vode i odvodnje. Podignite šator i zavucite se u borovu šumu kampa – doživjet ćete izvorno kamping iskustvo. Povratak prirodi ne mora značiti i odricanje pogodnosti suvremenog života – sve parcele kampa Slamni opremljene su internet priključkom. U moderno uređenim sanitarnim čvorovima pronaći ćete privatne kabine s umivaonicima, dječje sanitarije, strojeve za pranje posuđa, rublja i sušilice. Prednost je što ih možete koristiti bez nadoplate! Upijajte miris mora i obris horizonta sa natkrivene terase mobilne kućice Standard i Premium. Opremljene klimatizacijom, satelitskom televizijom i internet priključkom idealne su za obiteljski boravak u kampu! Posebnost u kampu od 2018. godine je i Fisherman’s Glamping Village, selo opremljeno glamping šatorima s prostranim natkrivenim terasama s pogledom na more.

RESTORANI I BAROVI

Odlučite se na večeru u primorskoj konobi i osjetit ćete pravu domaću atmosferu u kojoj se služe autohtona jela otoka Krka. Svakako kušajte makarune, šurlice, brudet s palentom i ribu pripremljenu na starinskom kaminu. U ljetnim večerima uz vas će zapjevati i klapa. Za dnevno osvježenje od ljetnih vrućina idealan je bar na plaži, u kojem se osim raznim napitcima osvježiti možete i voćnim salatama.

Novosti 2018 - Kamp Slamni

PLAŽA I BAZEN

Unajmite ležaljke i suncobran, odaberite svoje mjesto na šljunčanoj plaži za cjelodnevno izležavanje i uživajte u ljepotama mora. Na plaži kampa pronaći ćete i kutak za djecu – dječji bazen, dječje igralište i mini klub – idealno je mjesto za druženje i upoznavanje vršnjaka.

AKTIVNOSTI

Boćanje, jogging, fitness – odaberite najdraži način rekreacije, dok se vaši najmlađi zabavljaju s animacijskim timom kampa. Osim mirisa mora, ljetne večeri dodatno će uljepšati folklorne priredbe, ali i zvuci klapske pjesme!

Prikaži više

Camping Slamni

Camping.Info Ocjena

Logo camping.info Živi vodič za kampove!