Kamp Pila***

Želite mir mediteranskog zelenila, kristalno more i bijeli žal? Odaberite kamp Pila, koji je od grada Punata udaljen ugodnom šetnjom uz more.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1800
  • Površina: 8,4ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 400
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Pila?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE

Za potpuni odmor, u kampu Pila na raspolaganju vam je 400 uređenih i omeđenih parcela, koje se uglavnom nalaze u hladu borova i smokava. Odaberete li Premium parcelu, nećete pogriješiti – ove parcele opremljene su priključkom električne energije, vode i odvoda. Visokim standardima opremljenosti pridonose i renovirani i po ekološkim standardima uređeni sanitarni čvorovi. Uz pojedinačne umivaonike u kabinama, tuševe, sanitarije za djecu i previjališta za bebe, sanitarni čvorovi kampa Pila imaju i kompletno uređenu kupaonicu za invalide.

RESTORANI I BAROVI

Prepustite se životnom stilu Mediterana i njegovim okusima – kušajte specijalitete u bistrou Pilan i restoranu Ana-Marija. Odmorite se odmora, sunca i igre u caffe baru Plaža, gdje možete uživati u ispijanju dugih popodnevnih kava ili osvježavajućih ljetnih pića.

PLAŽE

Podno kampa Pila more svakodnevno kupa plažu kampa. Sunčajte se na betonskim sunčalištima, ili se zavucite u mirisnu sjenu tamarisa rasprostranjenog duž cijele plaže kampa. Ukoliko boravite sa djecom, za vas su kao stvorene šljunčane plaže do kojih možete stići mali vlakićem koji vozi iz kampa. Za izuzetan doživljaj prirode otkrijte usamljene šljunčane plaže do kojih će vas svakodnevno odvesti taksi brodić iz luke.

AKTIVNOSTI

Dok vaši najmlađi se zabavljaju, ali i uče u dječjim radionicama animacijskog tima, vi krenite u dan s jutarnjom gimnastikom ili šetnjom uređenom promenadom kampa dugom čak 3 km. Ni sportskih aktivnosti u kampu Pila ne nedostaje – košarka, badminton, jedrenje, parasailing samo su neki od njih. Upoznajte se s otočkim načinom života kroz folklorne večeri, fešte na rivi i razne koncerte.

Prikaži više