Škrila Sunny Camping ***

Okrunjen predivnim šljunčanim plažama i azurno plavim morem, kamp Škrila idealno je odredište za sve željne prirode, mira i tišine.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Pokraj mora ili u hladu šume pinija, parcele kampa Škrila pružaju jedinstveno iskustvo boravka na otoku. Njih čak 266 raspolaže priključkom električne energije i vode, dok Premium Mare i Comfort Mare parcele raspolažu i priključkom na Internet. Potpuno renovirani, sanitarni čvorovi osim standardne opreme raspolažu i prostorom za pranje rublja i prostorom za kupanje kućnih ljubimaca. Pronađite svoj dom na otoku. Odaberite mobilne kućice Superior i Comfort u kampu Škrila i opustite se u pogledu na more koji se pruža s vaše prostrane terase. Potpuno opremljene, idealne su za boravak obitelji, grupe prijatelja i parova.

  • NOVO OD 2017: Nove mobilne kućice

RESTORANI I BAROVI

Prepustite se okusima mediteranske kuhinje restorana kampa Škrila. Morski plodovi, razne tjestenine i lagane salate samo su dio ponude restorana. Tijekom cijelog boravka u kampu Škrila obrok, ali i osvježenje potražiti možete u beach baru Zoo.

  • NOVO OD 2017: Uređenje terase beach bara

PLAŽE

Kamp Škrila je nadaleko poznat po svojim plažama i šljunčanim uvalama. Kupajući sitni bijeli šljunak, azurno plavo more zaokružuje doživljaj kampiranja na otoku. Udaljite li se od glavne plaže kampa, pronaći ćete istinski povratak prirodi i prekrasnu naturističku plažu. Ne zaboravite na kućne ljubimce! Osim što su dobrodošli u kampu, i oni će moći uživati u morskim radostima i osvježenju mora.

  • NOVO OD 2017: Uređenje prilaza glavnoj plaži i beach baru

AKTIVNOSTI

Kamp Škrila živi more i sve vezano uz njega. Odaberete li ga za svoj odmor, odabrali ste prekrasne prirodne plaže, plivanje, jedrenje, jedrenje na dasci i ronjenje. Masku na lice, peraje na noge ili kao pravi stručnjak – napunite bocu kisikom i krenite u istraživanje podmorja. Divlje pastirske staze na obroncima kršne planine koja okružuje kamp Škrilu savršene su za popodnevnu šetnju ili cjelodnevno pješačenje.

Prikaži više