Škrila Sunny Camping***

Okrunjen predivnim šljunčanim plažama i azurno plavim morem, Škrila Sunny Camping idealno je odredište za sve željne prirode, mira i tišine.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1026
  • Površina: 5.2ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 292
  • Mobilne kućice: 42
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.4 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Škrila Sunny Camping?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Pokraj mora ili u hladu šume pinija, parcele Škrila Sunny Campinga pružaju jedinstveno iskustvo boravka na otoku. Njih čak 266 raspolaže priključkom električne energije i vode, dok Premium Mare i Comfort Mare parcele raspolažu i priključkom na Internet. Potpuno renovirani, sanitarni čvorovi osim standardne opreme raspolažu i prostorom za pranje rublja i prostorom za kupanje kućnih ljubimaca. Pronađite svoj dom na otoku. Odaberite mobilne kućice Superior i Comfort u Škrila Sunny Campingu i opustite se u pogledu na more koji se pruža s vaše prostrane terase. Potpuno opremljene, idealne su za boravak obitelji, grupe prijatelja i parova.

RESTORANI I BAROVI

Prepustite se okusima mediteranske kuhinje restorana Škrila Sunny Campinga. Morski plodovi, razne tjestenine i lagane salate samo su dio ponude restorana. Tijekom cijelog boravka u Škrila Sunny Campingu obrok, ali i osvježenje potražiti možete u beach baru Zoo.

PLAŽE

Škrila Sunny Camping je nadaleko poznat po svojim plažama i šljunčanim uvalama. Kupajući sitni bijeli šljunak, azurno plavo more zaokružuje doživljaj kampiranja na otoku. Udaljite li se od glavne plaže kampa, pronaći ćete istinski povratak prirodi i prekrasnu naturističku plažu. Ne zaboravite na kućne ljubimce! Osim što su dobrodošli u kampu, i oni će moći uživati u morskim radostima i osvježenju mora.

AKTIVNOSTI

Škrila Sunny Camping živi more i sve vezano uz njega. Odaberete li ga za svoj odmor, odabrali ste prekrasne prirodne plaže, plivanje, jedrenje, jedrenje na dasci i ronjenje. Masku na lice, peraje na noge ili kao pravi stručnjak – napunite bocu kisikom i krenite u istraživanje podmorja. Divlje pastirske staze na obroncima kršne planine koja okružuje Škrila Sunny Camping savršene su za popodnevnu šetnju ili cjelodnevno pješačenje.

Prikaži više