3 istarska kampa u lovu na zvjezdice: Valkanela, Veštar i Amarin

Kamp Vestar

Ovih su nam dana, osim lijepog vremena, pristigle i lijepe vijesti. Naime, 3 istarska kampa zaradila su zvjezdicu više u kategorizaciji kampova i tako ušla u društvo najboljih. Dobre su to vijesti za sve goste. Oni koji su već rezervirali, moći će uživati u novitetima kampova sa novostečenom zvjezdicom, dok će onima koji još nisu rezervirali biti dodatan poticaj da to učine.

O kojim se kampovima radi? Krenimo redom, u skladu s brojem zvjezdica.

Kamp Valkanela****, Vrsar

S izlazom na obalu sa čak 4 različite plaže i mnoštvom različitih zabavnih sadržaja i aktivnosti za sve uzraste, kamp Valkanela je idealno mjesto za obiteljski odmor. U središtu kampa nalazi se bazenski kompleks koji čini bazen za odrasle i djecu, a tik do bazena pronaći ćete beach barove i restorane.

NOVO!

Kamp je prošle godine dobio modernu recepciju i nove mobilne kućice uz more. Ove je pak godine poboljšanje ponude bazirano na zabavi i rekreaciji. Već ovo ljeto u kampu će vas dočekati novo dječje igralište i sportski centar s terenima.

Fotografije su informativnog karaktera

Kamp Amarin****, Rovinj

Ovaj obiteljski kamp od nedavno ima 4* koje su i više nego zaslužene. Osim atraktivne lokacije kampa, osvojit će vas divno mediteransko okruženje i blizina plaže. Tu su i prostrane parcele, moderne mobilne kućice i izvrsno pozicionirani glamping šatori koji će vam pružiti sve potrebno za ugodan obiteljski odmor na moru.

NOVO!

Osim s novim mobilnim kućicama s vanjskim ognjištem i ostakljenom vanjskom terasom, kamp je sezonu dočekao s potpuno novom recepcijom i supermarketom. U izgradnji je i novi objekt uz more s wellness centrom, bazenima i restoranom.

Fotografije su informativnog karaktera

Kamp Veštar*****, Rovinj

Kamp Veštar od ove godine ima maksimalnih 5* u kategorizaciji kampova. Dodatna zvjezdica je tu zahvaljujući brojnim sadržajima. Pješčana plaža, bazeni, sportski tereni, restorani, barovi… Tu su i obiteljske mobilne kućice sa zajedničkim bazenom i parcele iz kojih se pruža divan pogled na more. Nema onoga što vam kamp neće osigurati.

NOVO!

Prijašnjih godina kamp je radio na obnovi sanitarnih čvorova i bazenskih kompleksa, a dobio je i novu recepciju i sportski centar. Od ove godine nudi parcele s priključkom za električna vozila, a tu je i novouređeni centralni trg i restoran. Novosti čekaju i one najmlađe: novi animacijski klub Maisky i nova maskota kluba zmaj Sky.

Fotografije su informativnog karaktera

Neka ovo ljeto bude ljeto za kampove, i to kampove s vrhunskom ponudom i visokim brojem zvjezdica. Iskusite iz prve ruke kako je to boraviti u kampu sa 4 ili 5* i uživajte u svim pogodnostima koje nude.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.