Brojni noviteti u kampu Terra Park Phalaris na Pagu

Campsite-Phalaris-Mobile-Home-Marinus-Deluxe-Camping-Villa-Exterior-Pool

Otok Pag poznat je po velikom broju kampova, a posljednjih godina kvaliteta turističke ponude kontinuirano raste. Pag je među ljubiteljima kampiranja najpoznatiji po kampovima Straško i Šimuni , no na otoku se nalazi i niz drugih zanimljivih kampova. Jedan od njih je Terra Park Phalaris na zapadnoj strani otoka, smješten tik uz more. Kamp se nalazi na šljunčanoj plaži, 3 kilometra sjeverno od Novalje. Otvoren je od kraja travnja do sredine listopada.

Terra Park Phalaris kamp je srednje veličine s 200 parcela i redovima mobilnih kućica na desnoj strani kampa. Većinu tih mobilnih kućica proizvodi tvrtka Adria Home iz Slovenije.

Tvrtka već neko vrijeme ima vrlo produktivnu suradnju s ovim kampom, zbog čega će ove godine ondje izgraditi 53 nove mobilne kućice. Radi se o prvoklasnim smještajnim jedinicama: svaka će imati grijani bazen, a prostrane terase bit će zaštićene od sunca i kiše zahvaljujući pergolama.

Do kampa se dolazi asfaltiranom cestom s glavne ceste Novalja – Lun, a uz more se pruža šetnica pogodna za brdske bicikle.

Lijeva strana kampa podijeljena je na parcele i svaka je opremljena strujom i vodom. Mlada stabla posađena su između parcela prije nekoliko godina – kako rastu, tako stvaraju sve više hladovine za okolne parcele.

S desne strane kampa nalaze se luksuzne mobilne kućice, a one koje se nalaze uz more imaju čak i privatne bazene. Većina mobilnih kućica ima dvije spavaće sobe, ali postoji i nekoliko trosobnih jedinica za 6+1 osoba.

Tu je i mala trgovina (veće trgovine pronaći ćete u Novalji), renovirani restoran, sportsko igralište i fitness centar. Na plaži možete unajmiti SUP-daske i kajake te odnedavno i električne bicikle. Djeci će se posebno svidjeti igrališta na napuhavanje na vodi koja se nalaze odmah uz plažu.

U kamp su dobrodošli kućni ljubimci – pse možete dovesti na parcele i u mobilne kućice, a na raspolaganju su vam uređena plaža za pse te tuševi za pse.

Nove mobilne kućice u kampu Terra Park Phalaris

Ove godine dodat će se dva nova tipa mobilnih kućica:

Veće kućice imat će površinu od 70 m² s 3 spavaće sobe i 2 kupaonice te 36 m² natkrivene terase uz koju će se nalaziti bazen.

Manje mobilne kućice imaju 40 m² s 2 spavaće sobe i istom natkrivenom terasom od 36 m² uz koju će se također nalaziti bazen.

Marinus Deluxe Camping Villa predstavlja premium opciju jer će se nalaziti tik uz plažu. U ponudi su i mobilne kućice Tamaris Superior (40 do 80 m od plaže), mobilne kućice Tamaris (80 do 140 m od mora) i jedinice Pinus (preko 140 m od mora). Hladovinu na terasama pružat će Misteralove pergole obložene fotonaponskim panelima. Ovaj potpuno novi tip pergole nije samo estetski lijep i praktičan, već je i potpuno otporan na vjetar i vodu.

Noviteti za sezonu 2024.

Za ovogodišnju sezonu kampiranja Terra Park Phalaris neće samo dodati nove mobilne kućice s bazenima, već će poboljšati i sadržaje za zabavu.

Na stjenovitom dijelu plaže grade se novi molovi koji će služiti kao sunčališta i ujedno će kupačima olakšati pristup moru. Na lijevoj strani kampa izgradit će se potpuno novi beach bar (na desnoj strani kampa već postoji), gdje će gosti tijekom dana moći uživati u ugodnom hladu, a navečer se opuštati uz prekrasne zalaske sunca.

Renovira se i središnji dio kampa – već postoji nekoliko sportskih terena i fitness centar, a ove godine dodaje se moderan teren za odbojku na pijesku. Djeci će se svidjeti novo veliko igralište s raznolikim sadržajima, uz koji se gradi novi prostor za filmske večeri i večernja događanja.

Gosti koji se vraćaju u kamp Terra Park Phalaris ove će godine stoga imati više razloga za veselje, dok bi novi gosti mogli otkriti novo omiljeno mjesto za odmor.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.