Kamp Mon Perin: Novi wellness s bazenima i saunama

Campsite-Mon-Perin-Overview-Air-View-Pool-Sunrise

Kamp Mon Perin već je godinama jedan od najboljih kampova na Jadranu, a nakon što je prošle godine dobio titulu ADAC Superplatz, sada je dio elitnog društva 190 najboljih kampova u Europi. Krajem travnja, točnije 29. travnja otvoren je potpuno novi wellness centar samo za odrasle s unutarnjim i vanjskim bazenima te saunama.

Kampiranje u Balama

Kamp Mon Perin nalazi se otprilike na pola puta između Rovinja i Pule, poznat je po prekrasnim plažama i čistom moru jer nije toliko blizu većih priobalnih gradova. Mjesto Bale nalazi se na oko 6 km dalje u unutrašnjosti.

Podijeljen je u dva područja: San Polo i Colone, od kojih svaki sadrži više od 2 km raznolikih plaža u šljunčanim uvalama,. Tu su i parcele s obiljem hlada koji pruža većinom hrastovo drveće, a u nešto manjem dijelu borovo drveće. Iz kampa nekoliko puta dnevno vozi besplatan shuttle autobus direktno do Bala, gdje možete prošetati uskim ulicama obnovljene stare jezgre.

Novi wellness centar sa saunama

Prošle godine započela je izgradnja novog wellness centra koji se nalazi u blizini Paleo Parka s modelima dinosaura i sportskim parkom. Novi wellness centar otvoren je 29. travnja 2024.

Gosti će imati pristup unutarnjim i vanjskim grijanim bazenima s morskom vodom, hidromasažnim bazenima, sunčalištu s ležaljkama, finskim i turskim saunama, tropskom tušu, prostoru za opuštanje i beauty centru za masaže i druge tretmane. Spa će biti namijenjen samo odraslim osobama (+18). Gostima koji borave na luksuznim parcelama kategorije Mare, mobilnim kućicama (40 m2 ili više) i Porto Bus vilama pristup bazenu bit će uključen u cijenu boravka, dok će ostali gosti dodatno plaćati. Dodatni wellness sadržaji kao što su saune, masaže i beauty centar bit će dostupni svim gostima uz dodatnu naknadu.

Kamp će također nuditi konferencijski centar s kapacitetom do 300 osoba za različite događaje, sastanke i team buildinge.

Parcele i mobilne kućice u kampu Mon Perin

Većina parcela u Mon Perinu smještena je izravno uz more, pa ste blizu plaže bez obzira na to koju parcelu odaberete. Dostupne su i velike parcele (150m2) uz more, opremljene vodom, odvodnjom, sjenicom, privatnim tušem i roštiljem. Posljednjih godina izgrađene su nove parcele, obnovljeni su sanitarni čvorovi, a osim toga izgrađen je veliki kompleks bazena Paleo Park s modelima dinosaura.

Kamp Mon Perin nudi moderne i prostrane mobilne kuće za najam. Osnovni je model kućica Deluxe za 4+2 osobe (32 m2), a dostupne su i veće kućice od 40 do 60 m2 s velikim terasama. Prošle godine dodane su mobilne kuće San Polo Prestige (42 m2) u blizini novog wellness područja i vanjskog bazena. One su opremljene staklenim terasama (36 m2) tako da gosti mogu uživati čak i u hladnijim danima. Sve su mobilne kuće klimatizirane, imaju potpuno opremljenu kuhinju, jednu ili dvije kupaonice, a neke mobilne kuće također imaju jacuzzi pored terase.

Psi su dozvoljeni u mobilnim kućama uz dodatnu naknadu.

Luksuzne vile Porto Bus

Porto Bus Ville nalaze se na najjužnijem dijelu kampa. Dostupne su dvije vrste jedinica:

  • Manje vile za 4 + 1 osobe (površina 67 m2) s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom i terasom s jacuzzijem.
  • Veće vile za 4 + 2 osobe (125 m2), koje imaju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, veliku kuhinju s dnevnim boravkom i veliku terasu s privatnim grijanim bazenom.

Psi su dozvoljeni u ovim vilama uz prethodni dogovor.

Bazeni, sport i zabava

Kamp Mon Perin ima izvanredan kompleks bazena, s bazenima svih mogućih oblika i veličina: čak je i jedan u obliku dinosaura! Bazeni su obično otvoreni od sredine svibnja do sredine rujna, jer voda u većem bazenu nije grijana (ali je u manjem bazenu, koji je više poput hidromasažnog bazena).

Postoji puno zabave za djecu jer svaki dio kampa ima dječja igrališta, poligon na napuhavanje u moru koje su također besplatne za korištenje. Osim toga, gosti mogu unajmiti SUP daske, a tu su i škola surfanja i ronilački centar. Uvečer se održavaju filmske večeri i gosti mogu gledati velike sportske događaje, kao što je ovogodišnje nogometno prvenstvo  EURO 2024.

Kamp je iznimno pet-friendly pa tako sadrži plažu za pse, tuševe i ograđena područja u blizini recepcije s opremom za agilnost kako bi psi mogli slobodno trčati.

Prošle godine izgrađeni su novi osvijetljeni sportski tereni za košarku, nogomet, badminton i tenis. Korištenje svih sportskih sadržaja besplatno je za goste kampa, a ove godine dodat će se jedinstveno mini golf igralište – otvaranje je zakazano za sredinu svibnja.

Sažetak

Mon Perin je vrhunski kamp na iznimnoj lokaciji koji gostima nudi nevjerojatan doživljaj koji je upravo postao još bolji. Radi se o pravom biseru zapadne istarske obale koji ljudi vole otkrivati, i s dobrim razlogom vraćaju se svake godine kako bi napunili baterije i istinski se opustili.

 

Otkrijte kamp Mon Perin

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.