EURO 2024. u hrvatskim kampovima

IMG_20210711_211200 (1)

Nogometni fanovi sitno odbrojavaju dane do EURA 2024. S obzirom na to da prvenstvo počinje neposredno prije ljetnih godišnjih odmora i završava sredinom srpnja, mnoge zanima u kojim će se kampovima prikazivati ​​utakmice. Naravno, u pravoj navijačkoj atmosferi i na velikom platnu.

Ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj počinje 14. lipnja i traje do 14. srpnja, a na njemu će sudjelovati 24 reprezentacije. Tijekom turnira će mnogi ići na kampiranje, a gledanje utakmice na TV-u nikad nije tako zabavno kao navijanje u društvu drugih nogometnih fanova. Svatko tko je ikad gledao veliki sportski događaj u šarolikoj publici iz cijele Europe znat će euforiju i adrenalin koji obuzmu navijače dviju reprezentacija koje se natječu na velikom ekranu. Od sportske zezancije do klađenja i dogovora da će navijači poražene momčadi platiti rundu pića pobjednicima – neprocjenjivo.

Budući da će hrvatska turistička odredišta biti preplavljena gostima iz cijele Europe, mnogi kampovi odlučili su organizirati prijenose utakmica na velikom ekranu, a neki će uz prijenose imati i bogat zabavni program. A neće nedostajati ni piva.

U nastavku pročitajte u kojim ćete kampovima moći uživati u navijačkoj atmosferi.

Zapadna obala Istre

Možda najmaštovitija ideja za gledanje utakmica dolazi iz kampa Mon Perin (na pola puta između Rovinja i Barbarige). Kamp je poznat po vrhunskom smještaju i iznimnim sadržajima, koji ove godine uključuju i novi wellness centar s unutarnjim i vanjskim bazenima te saunama. Za gledanje utakmica kamp je odlučio postaviti veliko platno usred mora, nedaleko od obale. Gosti će moći sjediti na plaži ili u Babaloo Beach Bar-u i uživati ​​u utakmicama, upotpunjenim prekrasnim večernjim zalaskom sunca. Također nam je rečeno da ljubitelji wellnessa možda čak neće morati napustiti kompleks bazena da bi gledali utakmice (više o tome u kampu). I, naravno, bit će osigurani hrana i piće.

Osim u Mon Perinu, utakmice možete pratiti i u kampovima Veštar, Valkanela, Amarin i Polari. Na raznim lokacijama oko kampova (blizu hrane i hladnog piva) bit će postavljeno nekoliko TV-a. U kampu Polari bit će veći prostor gdje će gosti moći pratiti utakmice na velikom ekranu.

Kampovi na području Zadra

Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar također će pratiti utakmice na brojnim velikim ekranima, uz zabavu uživo. Kamp posvećen wellnessu i opuštanju pobrinut će se da navijanje protekne u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Nakon toga gledatelji mogu proslaviti radost nakon pobjede ili razočaranje nakon poraza noćnim kupanjem ili šetnjom do centra Zadra.

Još jedan zadarski kamp, Zaton Holiday Resort, potvrdio je da goste čeka prava nogometna groznica. Prijenosi utakmica i izuzetan animacijski tim pobrinut će se za dobru atmosferu tijekom cijelog mjeseca natjecanja.

Dalmacija

Južnije uz hrvatsku obalu, kamp Jezera Lovišća na otoku Murteru i kamp Stobreč kod Splita već su potvrdili da će gosti moći pratiti utakmice uživo na velikim ekranima. U Stobreču će se utakmice prikazivati ​​u restoranu, na terasi uz restoran te u obližnjem baru.

Mogućnosti za gledanje EURA 2024. tijekom sezone kampiranja zaista su brojne, a budite sigurni da će se do početka prvenstva ovom popisu pridružiti još pokoji kamp.

Praćenje utakmica na gradskim trgovima

Gledajte utakmice na gradskim trgovima, ne samo u kampovima. Za vrijeme godišnjeg odmora utakmice Europskog prvenstva možete pratiti i na nekoliko gradskih trgova diljem Hrvatske. Najveći događaj će se naravno održati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, gdje se očekuje do 50.000 ljudi tijekom najvažnijih događaja EURA 2024. (osobito u grupnoj fazi: Hrvatska protiv Španjolske 15. lipnja i Hrvatska protiv Italije 25. lipnja).

Osim u Zagrebu, prijenos utakmica bit će i na splitskom Zvončacu, a u tijeku su i pripreme za Osijek. Za one koji su na odmoru južnije, utakmice mogu pogledati i u Mostaru.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.