Početak ljeta u kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

Falkensteiner-Premium-Camping-Zadar-Air-View-Pitches-I

U Dalmaciji temperature rano ljeti na sunčane redovito dostižu vrijednosti iznad 20 stupnjeva, što je idealno za planinarenje, razgledavanje i bicikliranje uz more. Falkensteiner Premium Camping Zadar poziva vas na boravak u Zadru.

Kampiranje za početak ljeta u Zadru

Falkensteiner Premium Camping Zadar je kamp s 5 zvjezdica koji se nalazi na sjevernom dijelu grada, tako da brzo možete doći do stare jezgre. Uživajte u ugodnoj šetnji kroz uske ulice i posjetite Morske orgulje – prirodni glazbeni instrument koji pomoću morskih valova stvara jedinstvenu melodiju.

Samo nekoliko metara dalje nalazi se Forum, trg iz rimskog doba blizu glavnih vrata Zadra i zidina koje su nekada štitile grad. U blizini je i Trg pet bunara. Obavezno posjetite zadarsku tržnicu, katedralu svete Anastazije, najveću crkvu u Hrvatskoj, i crkvu svetog Donata.

Brojne aktivnosti u kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

Falkensteiner Premium Camping Zadar nudi 270 lijepo uređenih parcela, 86 mobilnih kućica i 13 glamping šatora u gornjem dijelu. Osim toga, kamp raspolaže prostranim sanitarnim čvorovima s grijanjem, dječjim igralištem i centrom za zabavu.

Uživajte u zabavnim aktivnostima koje se organiziraju u kampu i hotelu. Mnoge su namijenjene djeci koja se mogu zabaviti s maskotama, sudjelovati u prigodnom tematskom slikanju, uživati u večernjim filmskim projekcijama itd.

Događanja

  • TOČ festival (20.-23. lipnja) – gastronomski i lifestyle festival s dobrom hranom, glazbom, radionicama i raznim tretmanima za dušu i tijelo (Body & Mind).
  • EURO 2024 (14. lipnja – 14. srpnja) – veliki ekrani na kojima gosti mogu pratiti svaku utakmicu turnira dok uživaju u dobrom jelu i piću u ugodnom ambijentu. Tijekom cijelog mjeseca organiziraju se i zabavni događaji vezani za sam turnir.
  • GRANFONDO 2024 (19. listopada) – biciklistička utrka do otoka Vira i natrag. Dvije staze: kraća od 56 km i duža od 128 km. Prije i poslije utrke sudionici mogu uživati u wellness tretmanima u spa centru Acquapura Thalasso Spa.

Bazeni & wellness

Kamp nudi wellness centar s finskom i turskom saunom, malim grijanim vanjskim bazenom i fitness centrom. Wellness centar namijenjen je samo odraslim osobama i besplatan je za goste kampa. Dodatno se naplaćuju samo masaže i kozmetički tretmani.

Međutim, budući da se u proljeće/rano ljeto očekuje mnogo obitelji u kampu, na korištenje im je dostupan spa centar i grijani bazen hotela u Acquapura Thalasso & SPA Centru Borik – nadoplata za cijeli dan kupanja iznosi 10 € po osobi, 5 € za djecu od 6-16 godina, za manju djecu ulaz je besplatan. Cijena za bazen i spa iznosi 27 €.

Veliki bazen s toboganom otvoren je od kraja travnja (ovisno o vremenskim uvjetima).

Parcele, mobilne kućice i glamping šatori

270 parcela kampa dobro su održavane i izvrsno raspoređene. Dostupne su veličine do 185 m2, a mnoge su smještene uz more što znači da pružaju mnogo prirodnog hlada. Sve parcele imaju priključke za struju, vodu i odvod. Moderni sanitarni čvorovi čak nude i mogućnost najma privatne obiteljske kupaonice.

Mobilne kućice dostupne su u kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar tijekom cijele godine. U ponudi su manje opcije za 2 osobe (idealne za parove koji žele uživati u romantičnom izletu) i veće za 4 do 6 osoba, koje su također prikladne za obitelji. Najveće mobilne kućice imaju tri spavaće sobe, tako da mogu udobno smjestiti do 6 osoba. Sve mobilne kućice imaju vlastitu kuhinju i kupaonicu te prekrasnu natkrivenu terasu na kojoj možete uživati u jutarnjoj kavi i zalasku sunca.

Od travnja do listopada možete boraviti i u glamping šatorima. Veći obiteljski šatori za 5-6 osoba imaju kuhinju i kupaonicu.

Sve mobilne kućice i glamping šatori opremljeni su klima uređajem koji služi za hlađenje i grijanje. Kućni ljubimci su dozvoljeni u svim smještajima osim u glamping šatorima.

Kao i u svim smještajima iz Falkensteinerove ponude možete biti sigurni da ćete u kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar dobiti vrhunski smještaj i uslugu kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru.

Otkrijte Falkensteiner Premium Camping Zadar

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.