Solitudo Sunny Camping***

Mediteran. Prekrasne plaže. Mirna oaza u neposrednoj blizini tisućljetnog grada povijesti, Dubrovnika. Sve je to kamp Solitudo – jedini kamp u Dubrovniku.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 928
  • Površina: 6ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 393
  • Mobilne kućice: 21
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.0 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Solitudo Sunny Camping?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Pronađite parcelu po svom ukusu. Na 5 hektara rasprostranjeni su različiti tipovi parcela – u blizini mora i hladu mediteranskog zelenila, njih čak 393. Suvremeno opremljene, raspolažu priključkom električne energije, vode, odvodnje i interneta. U uređenim sanitarnim čvorovima kampa pronaći ćete perilice i sušilice rublja, prostore za glačanje, ali i posebne prostore za vaše četveronožne prijatelje. Želite posjetiti Dubrovnik, ali nemate kamper, prikolicu ili šator? Ljubitelj ste avionskog prijevoza? Boravak u prirodi vam zvuči primamljivo? Svoje mjesto pronaći ćete u kampu Solitudo, i to u mobilnim kućicama Superior, Comfort, Comfort Couple ili Comfort Studio. Suvremeno opremljene ponuditi će vam vrhunsku udobnost hotela, ali neizostavni ugođaj prirode. Uživajte u miru i tišini koja će vas okruživati dok ispijate jutarnju kavu na prostranoj terasi. Grad Dubrovnik samo je na nekoliko koraka udaljen od vas.

RESTORANI I BAROVI

Kažu da je gastronomija najbolji način da se upozna tradicija, običaji i ljudi mjesta koja posjećujete. I vi se možete upoznati s Dubrovnikom u bistrou Solitudo. Idealan i za ručak i večeru, bistro Solitudo upoznati će vas s tradicionalnim dubrovačkim jelima i slasticama. Prepustite se i saznajte nešto više o ljudima i običajima.

PLAŽE I BAZENI

U neposrednoj blizini kampa Solitudo prostiru se dvije, bistrim morem okupane, plaže na kojima vas čeka pravi ljetni užitak. Plaža Copacabana kao stvorena je za odbojku na pijesku, dok je plaža Cava idealna za opuštanje i uživanje u toplini sunca i mirisu mora. Također, na njoj možete zaboraviti na odjeću i uživati u naturističkom kupanju u moru. Za obitelji s djecom savršen odabir su bazeni hotela Valamar Club Dubrovnik.

AKTIVNOSTI

Uživajte u zabavi tijekom cijelog dana. Sudjelujte u sportskim turnirima i zabavite se u organiziranim igrama s cijelom obitelji. Okušajte se u adrenalinskim vodenim sportovima – vožnja na banani, skijanje na moru ili parasailing. Animacijski tim kampa pobrinuti će se da djeca uživaju u veselim igrama, kreativnim radionicama i druženju s vršnjacima. Nekoliko minuta udaljen, grad Dubrovnik savršeno je mjesto koje živi za kulturu, povijest, festivale i brojna zanimljiva događanja.

Prikaži više