Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp na Korčuli

Nikako ne smijete zaobići kampove na otoku Korčuli koji se svojom ponudom savršeno uklapaju u otočni okoliš.

Birajte mirno okruženje netaknute prirode otoka Korčule. Povijesno i kulturno bogat otok skriva neke od najljepših plaža na Jadranu i egzotičnu mediteransku prirodu. Kampovi na otoku Korčuli smjestili su se u gustoj borovoj šumi, uz samu obalu. Bila bi prava šteta ne podići šator i uživati u mirisima otočnih biljaka – ružmarina i lavande.

Parcele kampova osim povoljnog položaja nude i potrebne priključke vode  i električne energije, a sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama s invaliditetom. Ukoliko vam je ipak potreban malo komforniji smještaj – odlučite se za opremljene mobilne kućice jedinstvenog dizajna.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Kamp Port 9 by Aminess

Korčula, Dubrovnik regija (Hrvatska)

4.1

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 230 Mobilne kućice: 18
  • Kapacitet: 600
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova na otoku Korčuli kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Pelješac - otok Korčula).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Pelješac - otok Korčula), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Pelješac - otok Korčula).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Pelješac - otok Korčula), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Pelješac - otok Korčula).
Do otoka je moguće doći trajektom, dostupne su dvije linije: Split - Vela Luka (Korčula) i Orebić (Pelješac) - Dominče (Korčula).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Na Korčuli prometuje otočki bus koji povezuje sva značajnija mjesta na otoku. Po otoku se najlakše kretati osobnim automobilom.
Postoje li aktivnosti u kampovima na otoku Korčuli tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Animacija je organizirana za djecu. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• razgledavanje otoka Korčule

• izlet na okolne otoke i otočiće - Badija, Vrnik, Mljet, Lastovo

• biciklizam, pješačenje

• gledanje izvedbe viteške igre "Moreška"

Koji su najbolji pet-friendly kampovi na otoku Korčuli?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima na otoku Korčuli, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi na otoku Korčuli?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim naših kampovima na otoku Korčuli, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u gradu Korčula.
Čime su opremljene parcele u kampovima na otoku Korčuli?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li u kampovima na otoku Korčuli dozvoljeno roštiljanje?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Plodine - Ul. Ante Starčevića 47, 20260, Korčula

• Konzum - Dubrovačka cesta 20A, 20260, Korčula

• Tommy - D118, 20270, Vela Luka

Trgovina za kamping opremu:

• Meridian Nautika - https://meridian.hr/hr/ (online shop)

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima na otoku Korčuli i u okolici?
U kampovima na otoku Korčuli pronaći ćete à la carte restorane. Na otoku će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: pizzerija "Tinel", konobe "Belin", "Maslina", "Lumbarda".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u kampovima na otoku Korčuli i u okolici?
U kampovima na otoku Korčuli pronaći ćete šljunčane i stjenovite plaže. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.