Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Dubrovniku

O Dubrovniku već sve znate, o njegovoj ljepoti priča cijeli svijet no ono što ne znate je da postoji samo jedan jedini kamp u Dubrovniku.

Istražite kamene zidine, impresivne ulice pune kafića i restorana, dopustite da vas očara atmosfera ovog stoljetnog grada. Dojmljivog sadržaja i turističke ponude, brojnih smještajnih jedinica, od luksuznih hotela, kuća za odmor do apartmana. No jeste li znali da se krije samo jedan kamp u Dubrovniku? Da, Solitudo Sunny Camping jedini je kamp koji spada pod grad Dubrovnik. Zato je njegova ponuda izrazito raskošna.

Nekoliko vrsta mobilnih kućica i parcela, stjenovite i šljunčane plaže te bazen. Plaža za pse i animacijski tim koji će se dobro brinuti da vam zabave na zafali. A ono najbolje je to što se kamp nalazi u blizini grada te možete iz gradske gužve brzo pobjeći u ovaj miran kamp sa tri zvjezdice.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Solitudo Sunny Camping

Dubrovnik, Dubrovnik regija (Hrvatska)

4.0

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 393
  • Kapacitet: 908
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampa u Dubrovniku kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Dubrovnik).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Dubrovnik), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Dubrovnik).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Dubrovnik), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Dubrovnik).
Do Dubrovnika je moguće doći i trajektnom linijom koja polazi iz luke Bari na jugu Italije.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampa gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti. Kroz Dubrovnik prometuje gradski autobus koji povezuje različite dijelove grada. Prigradski autobus ga pak povezuje s okolnim obalnim gradovima. U okolici se najlakše kretati osobnim automobilom.
Postoje li aktivnosti u kampu u Dubrovniku tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampa mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampa možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• obilazak grada i gradskih zidina

• izlet na okolne otoke i otočiće - Elafitski otoci, Mljet, Lastovo

• izlet u grad Cavtat

• uspon na brdo Srđ

• kupanje na otoku Lokrumu

• uživanje u raznim događajima i manifestacijama (pogotovo za vrijeme sezone)

Koji su najbolji pet-friendly kampovi u Dubrovniku?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u kampu Solitudo Sunny Camping u Dubrovniku, ali svakako konzultirajte stranice kampa kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni u određenoj smještajnoj jedinici.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nudi kamp u Dubrovniku?
U samom kampu nema pet-friendly plaže, ali ih ima u okolici (Danče, Lapad, Sikirica, Mandrac itd.). U određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. U Dubrovniku se nalazi i veterinarska ambulanta.
Čime su opremljene parcele u kampu u Dubrovniku?
Parcele u kampu opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampu u Dubrovniku?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampu se nalazi mini market, a u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Lidl - Ulica Tomislava Macana 7, 20000, Dubrovnik

• Konzum - Ivana Pavla II 1, 20000, Dubrovnik

• Tommy - Ul. Vladimira Nazora 2G, 20000, Dubrovnik

Najbliža trgovina za kamping opremu:

• Intersport - Vukovarska ul. 36, 20000, Dubrovnik

Kakve restorane mogu pronaći u kampu u Dubrovniku i u okolici?
U kampu u Dubrovniku nalazi se restoran "Solitudo". U gradu Dubrovniku će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Lucin Kantun", "Dundo Maroje", "Panorama", "Lero", "Nautika", "Pantarul", "Dubravka".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u dubrovačkom kampu i u okolici?
U kampu u Dubrovniku pronaći ćete šljunčanu plažu "Copacabana" i šljunčano-stjenovitu plažu "Cava". Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Neke od dubrovačkih plaža diče se i Plavom zastavom.
Ležaljke i suncobrani u kampu naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.