Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Dubrovniku

O Dubrovniku već sve znate, o njegovoj ljepoti priča cijeli svijet no ono što ne znate je da postoji samo jedan jedini kamp u Dubrovniku.

Istražite kamene zidine, impresivne ulice pune kafića i restorana, dopustite da vas očara atmosfera ovog stoljetnog grada. Dojmljivog sadržaja i turističke ponude, brojnih smještajnih jedinica, od luksuznih hotela, kuća za odmor do apartmana. No jeste li znali da se krije samo jedan kamp u Dubrovniku? Da, Solitudo Sunny Camping jedini je kamp koji spada pod grad Dubrovnik. Zato je njegova ponuda izrazito raskošna.

Nekoliko vrsta mobilnih kućica i parcela, stjenovite i šljunčane plaže te bazen. Plaža za pse i animacijski tim koji će se dobro brinuti da vam zabave na zafali. A ono najbolje je to što se kamp nalazi u blizini grada te možete iz gradske gužve brzo pobjeći u ovaj miran kamp sa tri zvjezdice.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Solitudo Sunny Camping

Dubrovnik, Dubrovnik regija (Hrvatska)

Parcele Parcele: 393 Mobilne kućice Mobilne kućice: 21
  • Kapacitet: 928
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
3.9

Dobro

Učitavanje mape ...

Pošalji upit

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.