Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp na poluotoku Pelješcu

Okoliš koji oduzima dah, gastronomska ponuda te kampovi na poluotoku Pelješcu, ono su što ga izdvaja.

Najduži dalmatinski poluotok krije kule i tvrđave te zidine duge preko 5 kilometara. Kameni grad Ston i njegova poznata solana, čuvene kamenice te mnogobrojni vinogradi i vinske ceste samo su neke od atrakcija. Budite u blizini te birajte kampove na poluotoku Pelješcu kao polazište za istraživanje okoline.

Zahvaljujući smještajnim jedinicama različitih kapaciteta pronaći ćete nešto što odgovara vašoj obitelji. Parcele sa električnom energijom ili mobilne kućice u prvom redu do mora, s izborom nećete pogriješiti. Iznajmite biciklu za obilazak i nikako ne zaboravite dasku za jedrenje jer vas najbolji valovi čekaju upravo na Pelješcu.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Kamp Perna

Pelješac, Dubrovnik regija (Hrvatska)

3.9

Dobar

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 160 Mobilne kućice: 105
  • Kapacitet: 800
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova na Pelješcu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Pelješac).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Pelješac), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Pelješac).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Pelješac), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Pelješac).
Do Pelješca je moguće doći preko novootvorenog Pelješkog mosta ili trajektom iz grada Ploče; linija Ploče - Trpanj (Pelješac).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Na Pelješcu nema redovnog javnog prijevoza koji bi povezivao različita mjesta na poluotoku, ali postoji autobus kojim možete doći do većih obalnih gradova, primjerice Splita ili Dubrovnika. Na poluotoku se najlakše kretati osobnim automobilom.
Postoje li aktivnosti u kampovima na Pelješcu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• vodeni sportovi - surfanje

• pješačenje, biciklizam

• izlet u Ston i Mali Ston

• izlet na okolne otoke - Korčula, Mljet

Koji su najbolji pet-friendly kampovi na Pelješcu?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima na Pelješcu, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi na Pelješcu?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim našim kampovima na Pelješcu, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Metkoviću.
Čime su opremljene parcele u kampovima na Pelješcu?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima na Pelješcu?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Studenac - Bana Josipa Jelačića 22B, 20250, Orebić

• Konzum - Dubravica 17, 20250, Orebić

• Tommy - Bana Josipa Jelačića 54, 20250, Orebić

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Intersport - Vukovarska ul. 36, 20000, Dubrovnik

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima na Pelješcu i u okolici?
U kampovima na Pelješcu pronaći ćete à la carte restorane. Na Pelješcu i u okolici će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neke od poznatijih konoba su: "Andiamo", "Portun", "Bakus", a ako se zaželite pravih domaćih specijaliteta i domaće atmosfere, posjetite seosko domaćinstvo "Ficović" u Stonu.
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u pelješkim kampovima i u okolici?
U kampovima na Pelješcu pronaći ćete šljunčane plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.