Kampovi na moru

Kampovi koji se nalaze uz Jadransko more svojim gostima nude neodoljiv spoj mediteranske prirode, aktivnog odmora i relaksacije daleko od gradske gužve.

Kampovi na moru nerijetko imaju vlastite plaže ili se nalaze u neposrednoj blizini vrhunski uređenih plaža za goste svih uzrasta. Dječja igrališta uz more, škola ronjenja i surfanja, vožnja pedalina ili kajaka i odbojka na pijesku aktivnosti su koje čine ove kampove posebno atraktivnim.

Smještajne jedinice raspoređene su u unutrašnjosti kampova, u hladovini mediteranskog drveća, ali i uz more, gdje se možete buditi meditativni zvuk valova. U mnogim kampovima možete kupanje u moru kombinirati s kupanjem u bazenima sa slatkom i morskom vodom, a uzbudljivi vodeni parkovi s toboganima i prskalicama osvojit će mališane.

Panoramski pogled na more poslužit će kao najljepša kulisa svim aktivnostima u kampu uz more – od sunčanja uz bazen do šetnje pješačkim stazama priobalnih destinacija. Pogledajte našu ponudu kampova na moru u Hrvatskoj i Italiji te si osigurajte odmor za pamćenje.

    Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.