Top 5 kampova za jesenski odmor na Jadranu

campsite-slatina-mobilehome-view

Prva asocijacija na odmor uvijek je ljeto te većina na godišnji odmor putuje u srpnju ili kolovozu. Dopustite da vas uvjerimo zašto bukirati odmor u jesen. Ljetne vrućine i prepune ulice imaju svoje čari, ali ako zaista tražite odmor onda je jesen pravo doba za vas. Provest ćemo vas kroz kampove u Istri i na Kvarneru koji bi mogli biti vaša oaza opuštanja ove jeseni.

Kamp Aminess Sirena****. Novigrad, Istra

Pa krenimo redom…na sjeveru Istre, u gradu Novigradu, nalazi se kamp Aminess Sirena. Na deset minuta pješice od centra grada, ovaj je kamp izvrsno povezan sa svim sadržajima u okolici. Sam kamp smješten na obali, u sjeni borova, a krasi ga infinity bazen tik do plaže. Od smještajnih jedinica sadrži šarolik izbor mobilnih kućica te parcele u sjeni, s pogledom na more. Sama lokacija kampa idealna je također ako planirate kraće putovanje automobilom iz Slovenije ili Austrije. Jesen u Istri puna je boja te sjeverni dio nudi različite krajolike za razgledavanje i istraživanje.

San Servolo Resort & Wellness Camping*****, Buje, Istra

Pravi dragulj smješten u unutrašnjem dijelu sjevera Istre. Ovaj kamp predstavlja opuštanje u pravom smislu te riječi. Parcele sa hidromasažnim bazenom i privatnim sanitarnim čvorom te mobilne kućice sa privatnim hidromasažnim bazenom jedinstven su sadržaj u ovom kampu. Osim luksuznih smještajnih jedinica, ovdje se možete opustiti u wellness zoni s grijanim bazenom i saunama te uživati u jedinstvenoj pivskoj kupci. San Servolo Resort & Wellness Camping smješten je u blizini poznatih vinarija te ljepota unutrašnjosti Istre poput gradića Grožnjana.

Kamp Arena Stoja***, Pula, Istra

Ovaj kamp nalazi se na malom poluotoku te su njegovi najjači aduti stjenovita plaža i otvoreno more. Kamp Arena Stoja udaljen je 10 minuta vožnje od centra grada Pule te je dobro povezan busevima sa svim dijelovima Pule. U okolici kampa nalaze se brojne poznate plaže, beach barovi te shopping centar. U kampu osim mobilnih kućica, glamping šatora i parcela nalaze se restoran, kafić te animacija za djecu, a u blizini nalaze se razni vodeni sportovi te popularni ski lift – wake park.

Kamp Slatina****, Otok Cres, Kvarner

Otok Cres jedan je od najvećih hrvatskih otoka te ga krase razvedena obala i mediteranska vegetacija. Kamp Slatina smješten je na dvije uvale koje krasi duga šljunčana plaža. Zahvaljujući terasastom položaju, kamperi na parcelama imaju otvoren pogled na more. Moderne mobilne kućice nude prostor za 6 osoba te su kućni ljubimci također dobrodošli. Sam kamp okrenut je prirodi te nudi razne morske sportske aktivnosti u kojima možete uživati. Okolica kampa idealna je za istraživanje, šetanje, planiranje ili bicikliranje.

Kamp Stobreč****, Split, Dalmacija

Pravo utočište je kamp Stobreč koji osim komfornih smještajnih jedinica nudi i bazenski kompleks. Kompleks se sastoji od 3 bazena, hidromasažnog bazena te wellness i spa zone sa saunama. Vijugava šljunčana plaža proteže se duž cijelog kampa, a na raspolaganju je i plaža za pse. Kamp Stobreč smješten je uz grad Split koji je spoj kulture i zabave. U blizini kampa nalaze se i druge atrakcije kao što je rafting na rijeci Cetini ili Skywalk Biokovo. Planirati možete i izlet na neki od obližnjih otoka – otok Hvar ili Brač.

 

Ako nas pitate, jesen je pravi odabir za godišnji odmor. Temperatura mora i dalje je ugodna, gužva je znatno smanjena, a time razina opuštanja maksimalno povećana. Osim ovih kampova možete pogledati i listu kampova s posebnom ponudom.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.