Kamp Arena Stoja ***

Probudite se u srcu Pule, u skrovitom poluotoku okruženom bistrim morem. Kamp Arena Stoja, osim svojom jedinstvenim lokacijom, očarava stepenastim i stjenovitim plažama i vrhunskom animacijskom uslugom.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Pronađite svoje mjesto u dubokom hladu mediteranskog raslinja na jednoj od 719 parcela koje imaju osnovne priključke potrebne za savršen odmor. Ukoliko ste ljubitelj izvorne prirode, tu su za vas i parcele na zelenoj površini idealne za šatore, bez priključka na vodu i struju. Idealno za romantične večeri uz svijeće, mir i tišinu. Osim kamp parcela, kamp Arena Stoja raspolaže prostranim mobilnim kućicama Stoja – sea view i Stoja – two bedrooms u kojima možete doživjeti sve čari kampiranja. Velike natkrivene terase, dvije spavaće sobe, moderno opremljena kuhinja i klimatizacija osnovna su obilježja mobilnih kućica u kampu Arena Stoja.

RESTORANI I BAROVI

Kušajte Jadran! Riblji specijaliteti iz dnevnog ulova oduševit će vas u à la carte restoranu Mediteran. Bar na plaži Sun i bar Stoja uvijek su tu za vas kada zatrebate osvježenje ili nešto za prigricnuti.

PLAŽE

U kampu možete pronaći plaže prema svačijem ukusu. Šljunčane za razigrana popodneva s djecom ili stjenovite i mirne plaže za jutra uz more s knjigom.

AKTIVNOSTI

Unajmite skuter u kampu i razgledajte veličanstvene spomenike grada Pule. Okušajte se u jednom od klasičnih sportova – košarci, tenisu ili odbojci na pijesku. Potaknite adrenalin u sebi i isprobajte vožnju jet skije-m ili društvenim bananama na vodi. Dok djeca uživaju u kreativnom animacijskom programu i upoznaju nove prijatelje, vi zaplešite zumbu ili sudjelujte u jednom od brojnih sportskih natjecanja.