Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

2 najboljih kampova u regiji Campania

Kampovi s vodenim parkovima, nekoliko koraka udaljeni od pješčanih plaža u regiji Campania idealni su za obiteljska putovanja. Regija je bogata gradićima smještenim na obroncima planina tik uz azurno more. Terase na kojima se uzgajaju agrumi, masline i vinova loza uz opijajući miris Tirenskog mora u zraku dovoljni su da dočaraju izgled pravog raja na zemlji.

Različite smještajne jedinice u kampovima poput modernih mobilnih kućica i prostranih opremljenih parcela smještene su u hladovini gustih krošnji mediteranskog drveća. Ako vas privlači bijeg od užurbanih gradskih sredina, kampovi udaljeniji od gradova, smješteni u prirodi biti će idealan izbor za romantičan odmor ili obiteljsko putovanje. Duge pješčane plaže u blizini kampova opremljene suncobranima i ležaljkama na kojima se možete opustiti i vodeni parkovi s raznim toboganima i hidromasažnim bazenima donijeti će pravu radost svim posjetiteljima, dok će se za vašu zabavu pobrinuti animacijski tim. Isprobajte ukusne talijanske sireve s maslinovim uljem uz čašu finog vina, kremaste sladolede bogatog okusa, brodet ili pravi talijanski mesni ragu. Uživajte u istraživanju gradova kao što su Napulj koji je poznat po najboljoj pizzi i povijesnim pričama, Sorrenta s okolnim otocima te lokaliteta poput Pompeja i aktivnog vulkana Vezuv.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Camping Village Paestum

Eboli, Campania (Italija)

Parcele Parcele: 480 Mobilne kućice Mobilne kućice: 28
  • Kapacitet: 1400
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
3.7

Prosječan

Villaggio Camping Baia Domizia

Baia Domizia, Campania (Italija)

Parcele Parcele: 890 Mobilne kućice Mobilne kućice: 251
  • Kapacitet: 6840
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
3.9

Dobro

Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.