Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 najboljih mobilnih kućica u regiji Calabria

Upoznajte Calabriju – regiju ispunjenu gradićima usađenima u bijele stijene na čijim se vrhovima nalaze masivne utvrde koje dodiruje azurno more. Regija bogata gustim šumama, potocima, srednjovjekovnim ostacima, prostranim pješčanim plažama, različitim kulturama očarati će svakog posjetitelja svojim prirodnim bogatstvima. Smjestite se s obitelji u moderne mobilne kućice iz kojih možete čuti šumove valova.

Udobne mobilne kućice smještene u hladovini koju stvaraju guste krošnje idealno su mjesto za obiteljski odmor. Sastoje se od dvije sobe, kupaonice, potpuno opremljene kuhinje, osvijetljenog i klimatiziranog dnevnog boravka, natkrivene drvene terase na kojoj je moguće koristiti vanjski roštilj, opustiti se na ležaljkama ili zaigrati društvene igre s ostatkom obitelji. Prostrane pješčane plaže nalaze se nekoliko koraka od vašeg smještaja i odlično su mjesto za popodnevno sunčanje ili večernju šetnju. Želite li ostati na području kampa u kojemu su mobilne kućice smještene, provedite slobodno vrijeme u vodenim parkovima s uređenim bazenima. Za vašu zabavu zadužen je animacijski tim, koji organizira sportska natjecanja i jutarnje vježbe.

Obavezno razgledajte predivne nacionalne parkove regije, brežuljke preplavljene maslinicima i voćnjacima, gradove u kojima se isprepliću razne kulture, crkve i samostane, dvorce i utvrde koje čuvaju dugogodišnju tradiciju.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu
rezultata

Happy Easy

Camping Village Thurium, Calabria, Contrada Ricota Grande (Italija)

  • Kvadratura: 25 m2
  • Sobe: 2
  • Kapacitet: 4+1
  • Ljubimci dozvoljeni

Učitavanje mape ...

Pošalji upit

Odaberite datum dolaska i odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.