Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 najboljih kampova u regiji Abruzzo

Najzelenija regija Abruzzo proteže se od Apenina do Jadrana, prepuna bijelih planinskih vrhova i brežuljkastih krajolika na čijim su vrhovima smještene utvrde i samostani, dok se u podnožju nalaze gradići puni kulturnih znamenitosti. Obala regije ispunjena je dugim pješčanim plažama koje dotiče kristalno Jadransko more. Obiteljski kampovi s vodenim parkovima koji se nalaze samo nekoliko koraka od mora mogu vam biti utočište za vruće ljetne dane.

U pet friendly kampovima regije možete odabrati različite vrste smještaja za vašu obitelj poput mobilnih kućica i opremljenih parcela ograđenih drvećem i živicama. Samo nekoliko minuta hoda od kampa i ubrzo ćete biti okruženi pješčanim plažama idealnim za igru najmlađih posjetitelja kampova. Zabaviti se možete i u vodenim parkovima kampova koji sadrže vodopade i hidromasažne bazene. Animacijski tim zadužen je za razna sportska događanja i večernje plesove. Dok ste u regiji nemojte propustiti posjetiti NP Abruzzo koji je dom brojnim životinjskim vrstama, ribarski gradić Chieti, prekrasne plaže grada Vasto, grad Pescaru u kojemu je smješten NP Gran Sasso s raznolikom florom i faunom, L`Aquilu s dvorcem Castel di Sangro i crkvom sv. Petra. Doživite regiju i kroz razne okuse lokalnih proizvoda, vina i ulja, morskih plodova i slastica poput ušećerenih badema.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Stork Camping Village

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo (Italija)

Parcele Parcele: 185 Mobilne kućice Mobilne kućice: 294
  • Kapacitet: 1800
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
4.2

Vrlo dobar

Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.