Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

2 mobilne kućice na otoku Cresu

Cres je najveći hrvatski otok, a prostire se duž Kvarnerskog zaljeva. Zbog njegovog položaja i veličine, lako bismo ga mogli smjestiti u Istru ili pak u Dalmaciju, ali srce mu ipak pripada Kvarneru. S jedne strane divljina i stijene, a s druge čistina, atraktivne uvale i lijepe plaže – to je otok Cres.

Na otoku Cresu se nalazi nekoliko naših kampova. Neki su smješteni na zapadnoj strani, neki na južnoj, dok se neki nalaze uz samu granicu s otokom Lošinjem. Na Cresu ćete pronaći i naturistički kamp. Svi kampovi smješteni su direktno uz more, a imaju izlaz na lijepo uređene šljunčane i stjenovite plaže.

Mobilne kućice na otoku Cresu pružit će vam poseban doživljaj. Smještene među krošnjama borova, sa 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, osigurat će miran boravak paru, obitelji ili pak skupini prijatelja. Sve mobilne kućice imaju veliku vanjsku terasu s koje se možete diviti pogledu na more, a dobra je vijest i ta da je većina kućica primjerena za kućne ljubimce.

Požurite, moderno uređene mobilne kućice na otoku Cresu čekaju samo na vas!

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu
rezultata

Next

Kamp Slatina, Kvarner, Otok Cres (Hrvatska)

 • Kvadratura: 34 m2
 • Sobe: 2
 • Kapacitet: 4+2
 • WiFi
 • Ljubimci dozvoljeni

Freedhome

Kamp Slatina, Kvarner, Otok Cres (Hrvatska)

 • Kvadratura: 40 m2
 • Sobe: 2
 • Kapacitet: 5+1
 • 40-100m od plaže
 • WiFi
 • Ljubimci dozvoljeni

Učitavanje mape ...

Pošalji upit

Odaberite datum dolaska i odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Pet-friendly mobilne kućice za vautastičan odmor na otoku Cresu

Što kažete na opuštajući odmor s kućnim ljubimcem u pet-friendly kampu? Na jednom od najljepših hrvatskih otoka, s prirodom od koje zastaje dah? Zvuči izrazito primamljivo, zar ne? Na Cresu će vas dočekati jedan od najboljih pet-friendly kampova u kojem će vaš ljubimac uživati do mile volje. Osim pet-friendly plaže, parka, poligona i tuševa, u kampu ćete pronaći i pet-friendly mobilne kućice. Namijenjene su za do 6 osoba (4 odraslih i 2 djece), a raspolažu sa 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i prostranim dnevnim boravkom s kuhinjom. Tu je i vanjska terasa za druženje uz uživanje u pogledu, a more je od nekih kućica udaljeno svega 40 m.

Mobilne kućice uz more s pogledom na Kvarnerski zaljev

Ima li ičeg ljepšeg od buđenja s pogledom na more i večernjeg druženja, isto tako s pogledom na more? Ma zapravo, bilo čega s pogledom na more? Mi tvrdimo da nema, a vjerujemo da ćete se i vi složiti s nama. Na otoku Cresu pronaći ćete brojne mobilne kućice uz more koje će vas osvojiti modernim interijerom i atraktivnim eksterijerom. Mobilne kućice ovog tipa mogu ugostiti do 6 osoba, imaju veliku natkrivenu terasu za uživanje u pogledu, a neke su i pet-friendly.

Omiljeni kampovi s mobilnim kućicama na otoku Cresu

Kamp Slatina

Kamp Slatina smjestio se na zapadu otoka Cresa, između dvije uvale: Slatina i Tiha. Ovaj kamp sa 4* ima izlaz na šljunčanu plažu, a na čak tri lokacije u kampu nalazi se plaža za pse. Kamp je poznat kao začetnik projekta „Camping cum Cane“, u sklopu kojeg nudi brojne sadržaje i aktivnosti za kućne ljubimce. U kampu će vas dočekati sportski tereni, mogućnost pogađanja škole ronjenja, animacije za sve uzraste i vodeni park na napuhavanje. Mobilne kućice kampa Slatina moderno su uređene, atraktivnog eksterijera, s velikom natkrivenom terasom na kojoj se krije zona za opuštanje.

Sve ljepote Kvarnera na jednom otoku

Otok Cres obiluje prirodnim ljepotama. Osim što je okružen čistim, plavim morem, u svojoj unutrašnjosti skriva slatkovodno jezero Vrana. Cres je poznat i po brojnim uvalama s divnim, netaknutim plažama do kojih je većinom moguće doći samo morskim putem. Tu je i špilja Plava grota, koja neodoljivo podsjeća na biševsku Modru špilju, a i puno je pristupačnija. Tijekom istraživanja ovog predivnog otoka, zasigurno ćete naići na bjeloglavog supa u letu, koji je stanište pronašao upravo na Cresu.

Kako biste se pošteno odmorili nakon silnih aktivnosti, zaputite se u jedan od creskih kampova, rezervirajte mobilnu kućicu uz more i uživajte u mirnoj atmosferi jednog od najposebnijih kvarnerskih otoka.

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do mobilnih kućica na otoku Cresu?
Gosti koji automobilom dolaze iz smjera srednje i sjeverne Europe, većinom putuju preko Slovenije (Beč - Graz - Zagreb - otok Krk - otok Cres). Budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Brestova - otok Cres).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Ako dolazite avionom, najbliža zračna luka je u Omišlju na otoku Krku.
Dolazak na otok Cres moguć je trajektom, a dostupne su 2 linije:

Brestova (Istra) - Porozina (Otok Cres)

Valbiska (Otok Krk) - Merag (Otok Cres)

Vozni red trajekta dostupan je na web-stranici prijevoznika "Jadrolinija": https://www.jadrolinija.hr/.
Nakon što napravite rezervaciju mobilne kućice na našoj web stranici, dobit ćete pre-stay mail u kojem ćete pronaći sve informacije potrebne za ugodan i bezbrižan dolazak i boravak, uključujući najbolje rute i vremensku prognozu.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Na otoku nema javnog prijevoza osim redovne autobusne linije iz Zagreba koja povezuje Cres s otokom Krkom i otokom Lošinjem. Kamp Slatina nalazi se u neposrednoj blizini mjesta Martinšćica pa je do centra mjesta moguće doći pješke.
Želim rezervirati mobilnu kućicu, koji su najbolji obiteljski kampovi na otoku Cresu?
Najbolji obiteljski kamp na otoku Cresu je kamp Slatina.
Koje aktivnosti stoje na raspolaganju gostima mobilnih kućica u kampovima na otoku Cresu?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima od početka srpnja do kraja kolovoza. Većina kampova na otoku ima organizirane animacije za djecu.
Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampova možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, posjetiti okolne otoke i otočiće, kušati tradicionalnu hranu i vina itd.
Koji sadržaji stoje na raspolaganju gostima mobilnih kućica u kampovima na otoku Cresu?
Gosti mobilnih kućica u kampovima otoka Cresa mogu besplatno koristiti plaže.
Gosti mobilnih kućica na raspolaganju imaju i à la carte restorane, razne barove, trgovine, pekare itd.
Osim toga, moguće je koristiti sanitarne čvorove te perilicu/sušilicu rublja (uz nadoplatu), tuševe za kućne ljubimce itd.
U kampovima se nalaze i dječja igrališta te razni sportski tereni (odbojka na pijesku, nogomet, tenis, košarka).
Obično se na terasama mobilnih kućica nalazi roštilj, a ako neka od mobilnih kućica ne raspolaže roštiljem, gosti mogu roštiljati u za to predviđenim zonama - na mapi označene kao "Grill zone".
Točne informacije o sadržajima u željenom kampu možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Putujem s kućnim ljubimcem i želim rezervirati mobilnu kućicu. Koji su najbolji pet-friendly kampovi na otoku Cresu?
Svi kampovi na otoku su pet-friendly i dozvoljavaju boravak kućnih ljubimaca u određenim mobilnim kućicama, ali se naknada za njihov boravak dodatno naplaćuje. Nadoplata za kućne ljubimce vrši se na recepciji po važećem cjeniku za tekuću godinu, po danu.
U kampovima ćete pronaći pet-friendly plaže i sanitarne čvorove s pet-friendly tuševima. Budući da postoji posebno uređen prostor za njih, kućni ljubimci mogu se kupati isključivo na pet-friendly plažama, dok je kupanje na ostalim dijelovima plaže među ostalim kupačima strogo zabranjeno.
Kamp Slatina uveo je projekt "Camping cum Cane" koji nudi dodatne pogodnosti i sadržaje za kućne ljubimce i njihove vlasnike. U srpnju i kolovozu na raspolaganju je profesionalni trener pasa koji se usput i brine za njih. U kampu se nalazi i ograđena livada za rekreaciju pasa.
Čime su opremljene mobilne kućice u kampovima na otoku Cresu?
Većina mobilnih kućica u kampovima na otoku sadrži dobro opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem, dnevni boravak i prostranu natkrivenu terasu. U kuhinji ćete pronaći osnovno posuđe i uređaje za pripremu jela. Mobilne kućice imaju 2 spavaće sobe te 1 ili 2 kupaonice, ovisno o kapacitetu i veličini. Kapacitet im je većinom za do 6 osoba. Na natkrivenoj terasi nalaze se ležaljke te stol sa stolicama.
Detaljne informacije vezane za opremljenost mobilnih kućica pronaći ćete na stranicama individualnih kampova u sekciji "Prikaži sve značajke".
Jesu li posteljina i ručnici te završno čišćenje uračunati u cijenu mobilne kućice (noćenja)?
U pojedinim je mobilnim kućicama završno čišćenje uključeno u cijenu, dok se u pojedinim dodatno obračunava na recepciji kampa/vlasnika mobilnih kućica. Navedeno vrijedi i za posteljinu i ručnike. Ako posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu mobilne kućice, možete ih dodatno rezervirati do 7 dana prije dolaska, a samo plaćanje vrši se na licu mjesta. Ako ne želite dodatno rezervirati posteljinu i ručnike, ponesite vlastite. Besplatno su vam na raspolaganju jastuci i deke.
Točne informacije o tome što je uključenu u cijenu mobilne kućice možete provjeriti u prvom koraku procesa rezervacije.
Jesu li dolasci/odlasci u mobilnim kućicama na otoku Cresu mogući isključivo subotom?
Kod pojedinih mobilnih kućica vrijedi pravilo da su dolasci i odlasci mogući isključivo ponedjeljkom, srijedom i subotom. S druge strane, kod pojedinih mobilnih kućica ne vrijedi navedeno pravilo te su dolasci i odlasci mogući bilo kojim danom.
Točne informacije o navedenom možete provjeriti odabirom željenog datuma putovanja, nakon čega će vam se na stranici prikazati sve mobilne kućice koje su dostupne u željenom terminu.
Kakve plaže mogu očekivati gosti mobilnih kućica u kampovima na otoku Cresu i u okolici?
U kampu Slatina pronaći ćete šljunčanu plažu, a isto vas čeka i u drugim uvalama diljem otoka. Dok ste na otoku, ne propustite posjetiti uvalu Sv. Ivan u mjestu Lubenice, koja slovi za jednu od najljepših hrvatskih plaža. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Također, neke plaže na otoku imaju Plavu zastavu.
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu (nije ih moguće rezervirati unaprijed).

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.