Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

3 kamp na otoku Cresu

Surove stijene i divlje plaže otoka Cresa okružuju šumovita brda prepuna endemskim vrstama.

Otok Cres obiluje raznovrsnom florom i faunom koje u središtu skrivaju slatkovodno Vransko jezero, najvažniji izvor pitke vode na otoku. Brdovita unutrašnjost otoka pruža pogled na jezero, zlatne zalaske sunca, daljine Jadranskog mora, a ako imate sreće i na dupine. Otok Cres dom je i bjeloglavim supovima. Ovo je zaštićena vrsta ptice grabežljivice, kojoj je Cres idealno prirodno stanište te se na istočnoj obali nalazi i njihov ekološko-istraživački centar. Jedan je od najrjeđe naseljenih na Jadranu pa se čitav otok doima kao prirodni rezervat.

Kampovi na otoku Cresu stoga predstavljaju potpuni spoj s prirodom. U njima imate priliku pobjeći od svakodnevice, na parcelama na moru, direktno pod zvijezdama ili u mobilnim kućicama koje su uklopljene u otočni okoliš.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Slatina

Otok Cres, Kvarner (Hrvatska)

Parcele Parcele: 365 Mobilne kućice Mobilne kućice: 95
 • Kapacitet: 1616
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis

FKK Naturistički kamp Baldarin

Otok Cres, Kvarner (Hrvatska)

Parcele Parcele: 168 Mobilne kućice Mobilne kućice: 10
 • Kapacitet: 1350
 • Površina:
 • Tip kampa: FKK
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis

Kamp Bijar

Otok Cres, Kvarner (Hrvatska)

Parcele Parcele: 76 Mobilne kućice Mobilne kućice: 12
 • Kapacitet: 750
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampa na otoku Cresu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Brestova - otok Cres).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - otok Krk - otok Cres), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Brestova - otok Cres).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - otok Krk - otok Cres), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Brestova - otok Cres).
Dolazak na otok Cres moguć je trajektom, a dostupne su 2 linije:

• Brestova (Istra) - Porozina (Otok Cres)

• Valbiska (Otok Krk) - Merag (Otok Cres)

Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampa gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. Na otoku nema javnog prijevoza osim redovne autobusne linije iz Zagreba koja povezuje Cres s otokom Krkom i otokom Lošinjem. Kamp Slatina nalazi se u neposrednoj blizini mjesta Martinšćica pa je do centra mjesta moguće doći pješke.
Koji je najbolji obiteljski kamp na otoku Cresu?
Najbolji obiteljski kamp na otoku Cresu je kamp Slatina.
Postoje li aktivnosti u kampu na otoku Cresu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampa mogu uživati u raznim animacijskim programima koji traju od početka srpnja do kraja kolovoza. Animacija je organizirana za djecu. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampa možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, posjetiti okolne otoke i otočiće, kušati tradicionalnu hranu i vina itd.
Koji je najbolji pet-friendly kamp na otoku Cresu?
Najbolji pet-friendly kamp na otoku Cresu je kamp Slatina.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nudi kamp na otoku Cresu?
U kampu na otoku Cresu nalazi se pet-friendly plaža, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima.
Kamp Slatina uveo je projekt "Camping cum Cane" koji nudi dodatne pogodnosti i sadržaje za kućne ljubimce i njihove vlasnike. U srpnju i kolovozu na raspolaganju je profesionalni trener pasa koji se usput i brine za njih. U kampu se nalazi i ograđena livada za rekreaciju pasa.
Čime su opremljene parcele u kampu na otoku Cresu?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li u kampu na otoku Cresu dozvoljeno roštiljanje?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampu se nalazi supermarket i mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Plodine - Turion ul. 22, 51557, Cres

• Jadranka trgovina - Martinšćica 92, 51556, Martinšćica

• Konzum - Put Brajdi 3-5, 51557, Cres

Najbliža trgovina za camping opremu:

• Cesar Sport & Outdoor, Fishing and Camping store - Ul. Giuseppe Garibaldi 4, 51550, Mali Lošinj.

Koje restorane mogu pronaći u kampu na Cresu i u okolici?
U kampu Slatina pronaći ćete à la carte restoran "Žal". U gradovima otoka Cresa će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su bistro "Melin", konoba "Bukaleta", konoba "Roza" i "Nonina konoba".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u kampu na otoku Cresu i u okolici?
U kampu Slatina pronaći ćete šljunčanu plažu, a isto vas čeka i u drugim uvalama diljem otoka. Dok ste na otoku, ne propustite posjetiti uvalu Sv. Ivan u mjestu Lubenice, koja slovi za jednu od najljepših hrvatskih plaža. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.