Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Opatiji

Vijugave šetnice, šareni parkovi te raskošna arhitektura čine Opatiju dijamantom Kvarnera.

Nesvakidašnje građevine, vile iz habsburškog doba, otvoreno more i pogled na kvarnerske otoke s jedne strane te planinu Učku s druge, spoj su koji Opatiju čine neodoljivim izborom za godišnji odmor. Poznato je lječilište i wellness destinacija i time privlači brojne ljubitelje opuštajućeg odmora. Ekskluzivnom ponudom restorana i barova mami poseban krug posjetitelja koji se vraćaju iz godine u godinu.

Kampovi u Opatiji svojom ponudom zaokružuju ovu uspješnu priču. Posebno se ističe kamp Medveja. Iako smješten u neposrednoj blizini grada svojim gostima pruža intimno i mirno utočište u sjeni borova. Uživajte u šljunčanoj plaži okupanoj suncem, a u sklopu kampa možete čak naučiti roniti ili jedriti na dasci. Svakako se uspnite i stazama do vrha planine Učke i uživajte u trenutku.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Medveja

Opatija, Kvarner (Hrvatska)

Parcele Parcele: 65 Mobilne kućice Mobilne kućice: 60 Apartmani Apartmani: 23
  • Kapacitet: 863
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX
  • Wifi Gratis

3.8

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampa u Opatiji kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Opatija).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Rijeka - Opatija), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Opatija).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Rijeka - Opatija), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Opatija).
Iz Venecije vozi trajekt koji pristaje u Rapcu (cca. 40 km udaljenosti od Opatije).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar, ali i izvan kampa gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. U Opatiji prometuje prigradska autobusna linija koja povezuje obalne gradove duž Učke (Rijeka-Lovran i Lovran-Zagore).
Koji je najbolji obiteljski kamp u Opatiji?
Najbolji obiteljski kamp u Opatiji je kamp Medveja.
Postoje li aktivnosti u kampu u Opatiji tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampa Medveja mogu uživati u raznim animacijskim programima od početka srpnja do kraja kolovoza. Animacija je organizirana za djecu od 4-12 godina. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampa možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu hranu i vina i sl.
Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak u Opatiji:

• Obilazak i razgledavanje Opatije, šetnja šetnicom Lungomare

• Tvornica čokolade u Opatiji

• Park prirode Učka

• NP Risnjak.

Koji je najbolji pet-friendly kamp u Opatiji?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u kampu u Opatiji. Najbliža pet-friendly plaža nalazi se 6 km od kampa Medveja.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nudi kamp u Opatiji?
Najbliža pet-friendly plaža nalazi se 6 km od kampa Medveja. Sanitarni čvorovi koji se tamo nalaze nisu prilagođeni kućnim ljubimcima. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Opatiji, a više informacija možete pronaći na njihovoj web-stranici: https://veterinarska.hr/opatija/.
Čime su opremljene parcele u kampu u Opatiji?
Parcele u kampu opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampu u Opatiji?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampu se nalaze supermarket i mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Konzum - Ul. Žrtava fašizma 11A, 51415, Lovran

• Plodine - Šetalište maršala Tita 2a, 51415, Lovran

• Tommy Maximarket Opatija - Ul. Maršala Tita 166a, 51410, Opatija

• Spar - Nova cesta 68, 51410, Opatija

Najbliža trgovine koja prodaje camping opremu nalazi se na otoku Krku (50km od Opatije):

• Nautic & Camping Shop Omišalj - Ul. Pušća 132, 51513, Omišalj.

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Opatije?
U kampu Medveja pronaći ćete à la carte restoran. Ako boravite u apartmanima/sobama kampa, moguće je dodatno ugovoriti uslugu polupansiona. U Opatiji će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Ružmarin", "Roko" i "Valle Losca", a ako se zaželite slatkog, posjetite "Kaokakao".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u opatijskom kampu i u okolici?
U kampu Medveja pronaći ćete dugu šljunčanu plažu, dok se u gradu nalaze većinom betonske plaže. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.