Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

4 kampa u Vrsaru

Vrsar je popularna turistička destinacija s bogatom ponudom za svačiji ukus.

U zelenilu i ljepoti Limskog zaljeva, krije se Vrsar. Nekada mirno ribarsko naselje, danas popularna turistička i nautička destinacija. Nasuprot gradića prostire se arhipelag od 18 nenaseljenih otoka, što ga čini jedriličarskim rajem. Razvijen je i adrenalinski turizam. Padobranski skokovi, paragliding, panoramski letovi i sportski zrakoplovi oduševit će avanturiste među vama. Neposredna blizina Poreča i Rovinja čine ga isto tako pogodnim za odmor.

Kampovi u Vrsaru poprilično su raznoliki i postaju sve češći odabir. Naturistički kamp Koversada, moderni kamp Park Polidor ili kamp Valkanela sa pregršt sadržaja – odluka je na vama. Ovdje ćete pronaći sve vrste smještajnih jedinica te izabrati za sebe ono što vam odgovara najviše.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Valkanela

Vrsar, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 1771 Mobilne kućice Mobilne kućice: 463
 • Kapacitet: 6000
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis

4.0

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

FKK Naturistički kamp Koversada

Vrsar, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 1670 Mobilne kućice Mobilne kućice: 30 Apartmani Apartmani: 335
 • Kapacitet: 5000
 • Površina:
 • Tip kampa: FKK
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis

3.8

Dobar

Provjerene recenzije

Orsera Camping Resort

Vrsar, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 540 Mobilne kućice Mobilne kućice: 20
 • Kapacitet: 1826
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Wifi Gratis

3.8

Dobar

Provjerene recenzije

Kamp Porto Sole

Vrsar, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 563 Mobilne kućice Mobilne kućice: 90 Apartmani Apartmani: 224
 • Kapacitet: 2400
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: I - XII
 • Wifi Gratis

4.2

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Vrsaru kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Kopar - Vrsar). Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Vrsar), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Kopar - Vrsar). Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Vrsar), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Kopar - Vrsar). Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. Postoji autobusna linija koja povezuje Vrsar i Poreč, a koja prometuje nekoliko puta na dan. Također, uz nadoplatu je moguće koristiti i taxi brod, koji će vas iz bilo kojeg kampa odvesti do centra grada.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova u Vrsaru?
Najbolji obiteljski kamp u Vrsaru je Kamp Porto Sole.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Vrsaru tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima od sredine lipnja do početka rujna. Kamp Porto Sole ima organiziranu animaciju za djecu od 4-12 godina i za odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova. Izvan kampova možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu istarsku hranu i vina i sl. Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak u Vrsaru:

• Aquapark Aquacolors kod Poreča

• Dinopark u Funtani.

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u Vrsaru?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim kampovima u Vrsaru, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Vrsaru?
U većini naših kampova u Vrsaru postoje posebno uređeni dijelovi plaža na kojima su dobrodošli kućni ljubimci, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi. Najbliža veterinarska ambulanta, "Vet Centar", nalazi se u Poreču, a više informacija možete pronaći na njihovoj web-stranici: http://www.vet-centar.hr/.
Čime su parcele u kampovima u Vrsaru opremljene?
Parcele u kampovima su u pravilu opremljene priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela u ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A. Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Vrsaru?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U svakom od kampova nalazi se supermarket ili mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Plodine - Ul. Sv. Martina 4A, 52450, Vrsar

• Konzum - Ul. Sv. Martina 6, 52450, Vrsar

Trgovina koja prodaje camping opremu:

• Meridian nautika d.o.o. - Mate Vlašića 24 A, 52440 Poreč.

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Vrsara?
U kampovima u Vrsaru pronaći ćete prvenstveno à la carte restorane. U kampu Porto Sole i FKK kampu Koversada možete dodatno rezervirati uslugu doručka ili polupansiona (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska). U Vrsaru će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna istarska jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Trošt", "Fjord", "Dvi palme", konoba "Kod Luce", konoba "Gradina". Prije nego što ih posjetite, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u vrsarskim kampovima i okolici?
U kampovima u Vrsaru pronaći ćete većinom kamenite ili šljunčane plaže. Sve su lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Također, mnoge plaže u Vrsaru imaju Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.