Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

2 kampa u Biogradu na Moru

Biograd na Moru nautički je centar te zbog toga ne spava ni zimi, dvije moderne marine smještene su u samom centru grada.

Vrlo poželjna destinacija za nautičare, bicikliste te ljubitelje aktivnog odmora. Iz Biograda na Moru lako planirajte dnevne izlete u obližnje nacionalne parkove, kojih je čak 5 u okruženju. Kornati, Krka, Paklenica, Sjeverni Velebit te Plitvička jezera nadohvat su ruke, dva parka prirode i povijesni gradovi Zadar i Šibenik.

Kampovi u Biogradu na Moru uklapaju se u idiličnu sliku malog gradića na obali. Šljunčane plaže i bistro more Dalmacije mame na odmor u šatoru ili kamperu. Ako ipak niste spremni na spavanje pod zvjezdama, u ponudi su mobilne kućice na čijim ogomnim terasama možete hvatati zrake sunca ili gledati zvijezde. Skriveni od gužve, ali u blizini svih potrebnih sadržaja idealan su izbor ako želite provesti odmor u kampu u Dalmaciji.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Ljutić

Biograd na Moru, Dalmacija - Zadar (Hrvatska)

Parcele Parcele: 100 Mobilne kućice Mobilne kućice: 53
  • Kapacitet: 400
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX

4.0

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Kamp Park Soline

Biograd na Moru, Dalmacija - Zadar (Hrvatska)

Parcele Parcele: 500 Mobilne kućice Mobilne kućice: 225
  • Kapacitet: 3000
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis

3.6

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Biogradu na Moru kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Biograd na Moru).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Biograd na Moru), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Biograd na Moru).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Biograd na Moru), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Biograd na Moru).
Do srednje Dalmacije moguće je doći i trajektom iz Italije koji polazi iz luke Ancona i pristaje u luci Split. Od Splita do Biograda ima još 2 sata vožnje.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Biograd na Moru povezan je sa Zadrom prigradskom autobusnom linijom koja je u opticaju kroz cijelu godinu. U okolici Biograda najlakše se kretati osobnim automobilom.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova u Biogradu na Moru?
Najbolji obiteljski kamp u Biogradu na Moru je kamp Park Soline.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Biogradu na Moru tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Animacija je organizirana za djecu i za odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampa možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu hranu i vina i sl.
Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak u Biogradu na Moru:

• Tematsko-vodeni park Dalmaland - https://www.dalmaland.com/

• Adventure park Biograd - https://www.adventure-park.hr/

• Izlet u Park prirode Vransko jezero

• Izlet na otoke Pašman i Ugljan

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u Biogradu na Moru?
Najbolji pet-friendly kampovi u Biogradu na Moru su kamp Park Soline i kamp Ljutić.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Biogradu na Moru?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u neposrednoj blizini kampova u Biogradu, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. Veterinarska ambulanta nalazi se u Biogradu - Veterinarska ambulanta "Nova".
Čime su parcele u kampovima u Biogradu na Moru opremljene?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Biogradu na Moru?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Lidl - Jadranska magistrala 1a, 23210 Biograd na Moru

• Kaufland - Jadranska magistrala 1, 23210 Biograd na Moru

• Plodine - Ul. dr. Franje Tuđmana 3, 23210, Biograd na Moru

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Intersport - Ul. dr. Franje Tuđmana 82, 23210, Biograd na Moru

• Marina Stores - Ul. Franka Lisice 91, 23000, Zadar

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Biograda na Moru?
U kampovima u Biogradu pronaći ćete à la carte restorane. U gradu Biogradu će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Casa Vecchia", "Europa", konobe "Kaciol" i "Barba".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u biogradskim kampovima i okolici?
U kampovima u Biogradu pronaći ćete šljunčane, pješčane i betonske plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.