Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Splitu

Grad Split oduvijek je bio središte događaja u Dalmaciji, a kampovi u Splitu savršeno se uklapaju u sliku destinacije prepune sadržaja.

Kamenim ulicama i staroj gradskoj jezgri grada Splita uvijek se iznova možete diviti. Povijest, kultura i slika grada nude bijeg u neka prošla vremena i mogućnost istraživanja bogate tradicije. Da je Split savršena kombinacija prošlosti i sadašnjosti opravdava činjenica da pored sve baštine nudi i jedan od bogatijih programa zabave na Jadranu. Noćni život, festivali, manifestacije na svakom uglu u kombinaciji sa vrhunskom ponudom kampova i smještaja čine ga toliko posjećenim. Posebice kampovi u Splitu koji nude sve vrste smještaja oduševit će svojom ponudom.

Kampirati u Splitu možete u mobilnim kućicama i glamping šatorima, na parcelama direktno na moru ili u klasičnim apartmanima. Gastronomska ponuda kampova u Dalmaciji također je na visokom nivou. Mesni i riblji specijaliteti spremljeni od lokalnih namirnica garantiraju užitak za vaše nepce.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Stobreč Split

Split, Dalmacija - Split (Hrvatska)

Parcele Parcele: 215 Mobilne kućice Mobilne kućice: 52
  • Kapacitet: 1200
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Wifi Gratis

3.7

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Splitu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Split).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Split), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Split).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Split), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Split).
Do Splita je moguće doći i trajektom iz Italije koji polazi iz luke Ancona i iz luke Bari.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Kroz Split prometuje gradski autobus koji povezuje različite dijelove grada. Prigradski autobus ga pak povezuje s okolnim gradovima. U okolici Splita najlakše se kretati osobnim automobilom.
Koji su najbolji obiteljski kampovi u Splitu?
Najbolji obiteljski kamp u Splitu je kamp Stobreč Split.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Splitu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Kamp Stobreč Split organizira animacije za djecu i odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• izlet na okolne otoke i otočiće

• razgledavanje grada Splita

• zipline

• rafting na Cetini

• noćni život

Koji su najbolji pet-friendly kampovi u Splitu?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima u Splitu, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Splitu?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim našim kampovima u Splitu, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. U Splitu se nalazi i veterinarska ambulanta.
Čime su opremljene parcele u kampovima u Splitu?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Splitu?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Konzum - Ul. kralja Stjepana Držislava 22, 21000, Split

• Plodine - Put Pazdigrada 5, 21000, Split

• Kaufland - 114.Brigade 6, 21000, Split

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Decathlon - Antuna Gustava Matoša 10, 21210, Solin

• Iglu Šport - Ul. bana Josipa Jelačića 11, 21000, Split

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima u Splitu i u okolici?
U kampovima u Splitu pronaći ćete à la carte restorane. U gradu Splitu će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Šug", "Chops Grill - Steak & Seafood", "Fig", konoba "Laganini".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u splitskim kampovima i u okolici?
U kampovima u Splitu pronaći ćete šljunčane plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.