Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp na otoku Braču

Iskusite kampiranje na otoku Braču i prepustite se prirodnim i kulturnim bogatstvima.

Uronite u idilu Brača i doživite kampiranje na otoku koji, osim bogate flore i faune, krije povijesna dobra, turističke atrakcije i bogat zabavni sadržaj za sve uzraste. Kampovi na otoku Braču smješteni su među borovima, tik uz obalu. Neka vas probudi miris mora i zvuk valova, a sunce razbudi i pripremi za još jedan opuštajuć dan u kampu.

Započnite dan šetnjom uz more ili se okušajte u kajakingu, upoznajte otok na bicikli ili se odvažite na penjanje po stijenama. Bazen i dječja igrališta u sklopu kampa zadovoljit će one najmlađe dok se vi opuštate u mediteranskoj masaži. Kampiranje na otoku Braču zaista znači istinski odmor i relaksaciju za tijelo i um.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Boutique kamp Bunja

Brač, Dalmacija - Split (Hrvatska)

Parcele Parcele: 36 Mobilne kućice Mobilne kućice: 14
  • Kapacitet: 200
  • Površina:
  • Tip kampa: Mini Kamp
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis

4.6

Odličan

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova na otoku Braču kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Split - otok Brač).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Split - otok Brač), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Split - otok Brač).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Split - otok Brač), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Split - otok Brač).
Do otoka je moguće doći trajektom, dostupne su dvije linije: Split - Supetar (Brač) i Makarska - Sumartin (Brač).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Na Braču prometuje otočki bus koji povezuje sva značajnija mjesta na otoku. Po otoku se najlakše kretati osobnim automobilom.
Postoje li aktivnosti u kampovima na otoku Braču tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• razgledavanje otoka Brača

• kupanje na plaži Zlatni rat u Bolu

• izlet na Vidovu goru

• biciklizam, pješačenje

Koji su najbolji pet-friendly kampovi na otoku Braču?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima na otoku Braču, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi na otoku Braču?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim naših kampovima na otoku Braču, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Supetru.
Čime su opremljene parcele u kampovima na otoku Braču?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li u kampovima na otoku Braču dozvoljeno roštiljanje?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Lidl - Žedno 15, 21400, Supetar

• Tommy - Put Gaja 40, 21400, Supetar

• Konzum - Industrijska zona Žedno Drage 8, 21400, Supetar

Najbliže trgovine za camping opremu (nisu na otoku):

• Decathlon - Antuna Gustava Matoša 10, 21210, Solin

• Iglu Šport - Ul. bana Josipa Jelačića 11, 21000, Split

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima na otoku Braču i u okolici?
U kampovima na otoku Braču pronaći ćete à la carte restorane. U mjestima otoka Brača će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Punta", "Pub Beer Garden", "Pumparela", konoba "Vinotoka".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u kampovima na otoku Braču i u okolici?
U kampovima na otoku Braču pronaći ćete šljunčane i stjenovite plaže. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Plaži Zlatni rat u Bolu dodijeljena je Plava zastava.
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.