Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kampa u Šibeniku

Stare utvrde čuvaju tradiciju i kulturno blago, a moderni kampovi u Šibeniku kontrast su koji je potreban ovoj popularnoj turističkoj destinaciji.

O ljepotama grada Šibenika sigurno ste već čuli. Kamene ulice, crkve, poznata katedrala te utvrde koje čuvaju grad ne ostavljaju posjetitelje ravnodušnima. Pored silne baštine i spomenika iz prošlih doba grad ipak ide u korak s vremenom. Kampovi u Šibeniku stoga opremljeni su suvremenim smještajnim jedinicama i sadržajima za sve uzraste.

U ponudi su kampovi manjih kapaciteta u kojima možete iskusiti istinske čari kampiranja. Postavite šator na parceli pod borovima, na samoj obali i probudite se uz valove. Ukoliko vas privlače veliki kampovi koji osim parcela i mobilnih kućice nude i apartmane i glamping šatore, Šibenik i to ima u ponudi. U njima pronaći ćete atraktivne vodene parkove, animacije za djecu, različite restorane te biti dijelom događaja poput plesnih večeri i koncerata.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Kamp Amadria Park Šibenik

Šibenik, Dalmacija - Šibenik (Hrvatska)

Parcele Parcele: 450 Mobilne kućice Mobilne kućice: 118 Apartmani Apartmani: 50
  • Kapacitet: 2800
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Wifi Gratis
4.2

Vrlo dobar

Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.