Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Šibeniku

Stare utvrde čuvaju tradiciju i kulturno blago, a moderni kampovi u Šibeniku kontrast su koji je potreban ovoj popularnoj turističkoj destinaciji.

O ljepotama grada Šibenika sigurno ste već čuli. Kamene ulice, crkve, poznata katedrala te utvrde koje čuvaju grad ne ostavljaju posjetitelje ravnodušnima. Pored silne baštine i spomenika iz prošlih doba grad ipak ide u korak s vremenom. Kampovi u Šibeniku stoga opremljeni su suvremenim smještajnim jedinicama i sadržajima za sve uzraste.

U ponudi su kampovi manjih kapaciteta u kojima možete iskusiti istinske čari kampiranja. Postavite šator na parceli pod borovima, na samoj obali i probudite se uz valove. Ukoliko vas privlače veliki kampovi koji osim parcela i mobilnih kućice nude i apartmane i glamping šatore, Šibenik i to ima u ponudi. U njima pronaći ćete atraktivne vodene parkove, animacije za djecu, različite restorane te biti dijelom događaja poput plesnih večeri i koncerata.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Amadria Park Šibenik

Šibenik, Dalmacija - Šibenik (Hrvatska)

Parcele Parcele: 450 Mobilne kućice Mobilne kućice: 118 Apartmani Apartmani: 50
  • Kapacitet: 2800
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Wifi Gratis

3.6

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Šibeniku kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Šibenik).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Šibenik), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Šibenik).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Šibenik), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Šibenik).
Do srednje Dalmacije moguće je doći i trajektom iz Italije koji polazi iz luke Ancona i pristaje u luci Split. Iz Splita ćete do kampova u Šibeniku stići za sat i pol.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Kroz Šibenik prometuje prigradski autobus koji ga povezuje s većim obalnim gradovima u okolici. U okolici Šibenika najlakše se kretati osobnim automobilom.
Koji su najbolji obiteljski kampovi u Šibeniku?
Najbolji obiteljski kamp u Šibeniku je kamp Amadria Park Šibenik.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Šibeniku tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampa mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Kamp Amadria Park Šibenik organizira animacije za djecu i odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampa možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• Zipline Šibenik - https://www.ziplinesibenik.com/

• izlet na okolne otoke i otočiće - Prvić, Zlarin, Kaprije, Krapanj

• izlet u NP Krka

• šetnja kanalom sv. Ante

Koji su najbolji pet-friendly kampovi u Šibeniku?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima u Šibeniku, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Šibeniku?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim našim kampovima u Šibeniku, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. U Šibeniku se nalazi i veterinarska ambulanta.
Čime su opremljene parcele u kampovima u Šibeniku?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Šibeniku?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Kaufland - Vukovarska ul. 10, 22000, Šibenik

• Plodine - Ul. Velimira Škorpika 16, 22000, Šibenik

• Lidl - Ul. Velimira Škorpika 10, 22000, Šibenik

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Intersport - Ul. Ante Šupuka 10, 22000, Šibenik

• Hervis - Centar Dalmare, Velimira Škorpika 23, 22000, Šibenik

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima u Šibeniku i u okolici?
U kampovima u Šibeniku pronaći ćete à la carte restorane. U gradu Šibeniku će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Antin Gušt", "No.4", "Argola" i "Pjat".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u šibenskim kampovima i u okolici?
U kampovima u Šibeniku pronaći ćete šljunčane plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.