Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

0 kampa na otoku Murter

Kampiranje na otoku uvijek je dobra ideja, a kampovi na otoku Murteru opravdat će tu činjenicu.

Odaberete li kampiranje na otoku Murteru, sigurno nećete pogriješiti. Ovaj otočić prepun je spomenika i ostataka iz Rimskog Carstva, okružen bistrim morem, obogaćen razvedenom obalom i skrivenim uvalama. Ponuda u kampovima također je na vrhunskom nivou. Mini golf, tenis i dječja animacija dio su sadržaja kampova. Čak imate priliku naučiti jahati i iskusiti jahanje na plaži, uspomena koju će vaša obitelj pamtiti cijeli život.

Kampovi često organiziraju i glazbene večeri, gdje se možete opustiti i rashladiti uz koktel. U širokoj ponudi mobilnih kućica na moru, birajte onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Terasa, pogled na more, funkcionalan raspored prostorija te moderan namještaj samo su neke od karakteristika koje će vas oboriti s nogu.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
U odabranoj destinaciji trenutno nemamo preporučenih kampova. Predlažemo da pogledate kampove u regiji Dalmacija - Šibenik.
Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.