Kampovi u Poreču i Umagu najavljuju sezonu punu noviteta

Bijela-uvala-campsite

Ulaganja u infrastrukturu i dodatnu opremljenost, kampove u Poreču i Umagu podižu na višu razinu. Kompletno renovirani sanitarni čvorovi za goste kampa Zelena Laguna predstavljaju ugodniji boravak, a novi sportski sadržaji obogatit će i ispuniti vaše dane u kampu Bijela Uvala u Poreču. Jedan od najvećih hrvatskih kampova, kamp Park Umag podiže kvalitetu novim dodatnim priključcima na parcelama.

Kamp Bijela Uvala****, Poreč

Nova zona parcela Superior Mare

*Fotografije su informativnog karaktera

130 novih Superior Mare parcela nalazi se u uz more, a jedinstven dodatak je privatna kupaonica na 12 parcela. Gostima na ovim parcelama na raspolaganju su privatni sanitarni čvorovi sa tuš kabinom, WC-om, sudoperom i hladnjakom. Sve parcele namijenjene su za do 6 osoba te sadrže potrebne priključke za bezbrižan boravak.

 • Parcele u prvim redovima do mora
 • Namijenjene za auto/motor i šator ili auto i kamp prikolicu ili kamper.
 • Površina: 110 – 120 m2
 • Kapacitet: 6 osoba
 • Priključci: voda, struja, na pojedinim parcelama i priključak za odvod
 • Privatni sanitarni čvor sadrži WC školjku, tuš kabinu, umivaonik, sudoper, hladnjak, sušilo za kosu
 • Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu

 

Sportsko-rekreativna-animacijska zona

U centralnom dijelu kampa preuredit će se nova sportska zona. Gostima će na raspolaganju biti mini golf, stolni tenis, tenis, najam bicikla i segway-a. Za najmlađe kamp priprema novo, veliko dječje igralište. U zoni nalazit će se i pozornica, auditorium te razni street food štandovi, koji će posluživati burgere, palačinke, waffle.

Preuređenje sanitarnog čvora

Kompletna renovacija sanitarnog čvora u sklopu kampa Bijela Uvala. Nove sanitarije, umivaonici i tuševi prilagođeni djeci, previjališta za bebe nalazit će se u preuređenom sanitarnom čvoru. Osim navedenog na raspolaganju će biti i odjeljci za pranje rublja, frigo box, tuš za kućne ljubimce te prostor za pražnjenje kamijskih wc-a. Novi sanitarni čvor također će biit prilagođen osobama s invaliditetom.

 

Kamp Park Umag****, Umag

Nove parcele Classic Plus

*Fotografije su informativnog karaktera

Dio postojećih Classic parcela u kampu Park Umag preuredit će se u Classic Plus parcele. Dodatna ulaganja u infrastrukturu i opremu parcela podiže kampiranje na novu razinu. Nove Classic Plus parcele nude dodatne priključke za ugodniji boravak u prirodi. Parcele su ograđene živicom te su na njima dozvoljeni ljubimci.

 • Namijenjene za auto/motor i šator ili auto i kamp prikolicu ili kamper do 9 m
 • Površina: 80 – 100 m2
 • Kapacitet: 6 osoba
 • Priključci: voda, struja, SAT TV, Wi-FI
 • Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu

 

Kamp Zelena Laguna****, Funtana

Preuređen sanitarni čvor

Kompletno renovirani sanitarni čvor br. 2 u kampu Zelena Laguna bit će prilagođen osobama s invaliditetom. Sanitarni čvor sadržat će previjalište za bebe, odjeljke za pranje posuđa, frigo box, tuš za kućne ljubimce te prostor za pražnjenje kemijskih WC-a.

 

Na zapadnoj obali Istre, osim idiličnih plaža i čistog mora, očekuju vas i poboljšanja u samim kampovima. Opremljenost sadržaja kampova dovedena je na novu razinu, a uređene parcele sa potrebnim priključcima učinit će vaš godišnji odmor bezbrižnim.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.