Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

3 kampa u Fažani

Nedaleko od povijesnog grada Pule, smjestilo se ribarsko naselje Fažana.

Kamene kućice, stare crkve i prolazi prepuni slastičarni, suvenirnica i trgovina autohtonim proizvodima, ono su što obilježava Fažanu. Ako ste u potrazi za mirnijim odmorom i želite upoznati mještane i njihov način života, ovdje ste na pravom mjestu. Fažana je poznata po svojoj ribarskoj tradiciji i manifestacijama posvećenim ribarskom načinu života. Polazna je luka i za Nacionalni park Brijune, koji se nalazi točno na otočju preko puta starog grada. Isto tako duž obale prostire se duga šetnica savršena za ljubitelje dugih šetnji, trčanja i zlatnih zalazaka sunca.

Kampovi su smješteni na samoj obali, a parcele i mobilne kućice u sjeni borove šume. Kampovi u Fažani pružaju sve za bezbrižan odmor. Predivne šljunčane plaže, bazenski kompleksi i mobilne kućice samo su dio njihove ponude.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Brioni Sunny Camping

Fažana, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 485 Mobilne kućice Mobilne kućice: 65
 • Kapacitet: 1500
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: III - XI
 • Wifi Gratis

3.8

Dobar

Provjerene recenzije

Kamp Pineta

Fažana, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 600 Mobilne kućice Mobilne kućice: 49
 • Kapacitet: 1800
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - IX
 • Wifi Gratis

3.7

Dobar

Provjerene recenzije

Kamp BiVillage

Fažana, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 1100 Mobilne kućice Mobilne kućice: 170
 • Kapacitet: 4400
 • Površina:
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - IX

3.9

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Fažani kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Kopar - Fažana). Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Fažana), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Kopar - Fažana). Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Fažana), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Kopar - Fažana). Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. Postoji autobusna linija koja povezuje kamp BiVillage i grad Pulu. Uz nadoplatu je moguće koristiti i taxi brod koji će vas iz bilo kojeg kampa odvesti do centra grada.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova u Fažani?
Najbolji obiteljski kamp u Fažani je Kamp BiVillage.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Fažani tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima od sredine lipnja do početka rujna. Kamp BiVillage ima organizirane animacije za djecu od 4-12 godina i za odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova. Izvan kampova možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu istarsku hranu i vina i sl. Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak u Fažani:

• Adrenalinski park Jangalooz u sklopu kampa BiVillage

• Adrenalinski park Glavani (Barban)

• Kaštel Morosini-Grimani (Svetvinčenat)

• NP Brijuni.

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u Fažani?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim kampovima u Fažani, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit. U kampu BiVillage pronaći ćete pet-friendly plažu s tuševima.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Fažani?
U većini naših kampova u Fažani postoje posebno uređeni dijelovi plaža na kojima su dobrodošli kućni ljubimci, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Puli, a više informacija možete pronaći na njihovoj Facebook stranici: https://shorturl.at/gHT17.
Čime su parcele u kampovima u Fažani opremljene?
Parcele u kampovima su u pravilu opremljene priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela u ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A. Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Fažani?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U svakom od kampova nalazi se supermarket ili mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Plodine - Puljska ul. 20, 52212, Fažana

Najbliže trgovine koje prodaju camping opremu:

• Meridian nautika d.o.o. - Mate Vlašića 24 A, 52440 Poreč

• Decathlon - Ul. Rimske centurijacije 102, 52100, Pula

• Intersport - Max City - Stoja 14A, 52100, Pula

• Inti Export-Import d.o.o., Kvarnerska 10, 52100 Pula.

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Fažane?
U kampovima u Fažani pronaći ćete prvenstveno à la carte restorane. U kampu BiVillage možete dodatno rezervirati uslugu doručka ili polupansiona (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska). U Fažani će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna istarska jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Alla Beccaccia", konoba "Feral", konoba "Ulika" i "Stara Konoba". Prije nego što ih posjetite, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže kampovima u Fažani i okolici?
U kampovima u Fažani pronaći ćete većinom kamenite ili šljunčane plaže. Sve su lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Također, mnoge plaže imaju Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.