Jesensko kampiranje u Hrvatskoj

Campsite-Galeb-Pitch-Zone-L-Mountain

Mnogi kampovi u Hrvatskoj ostaju otvoreni do kasno u jesen, a neki čak i zimi. Provjerili smo popis kampova koji su otvoreni u tjednima od 19. do 26. listopada te od 26. listopada do 2. studenog i dodali smo cijene za naše najbolje izbore za jesensko kampiranje u mobilnim kućicama.

Mobilne kućice vrlo su popularne za jesenski odmor. Mnogi žele dodatni prostor i udobnost, pravi krov nad glavom, grijanje i potpuno opremljeno kuhinju, ali i dalje žele uživati u pogodnostima kampa. Cijene za najam mobilnih kućica za četiri osobe obično su pristupačne u ovo doba godine te kreću od 60 € po noćenju. Ponuda je također bogata te sadrži raznolike mobilne kućice.

Kako je plivanje u moru u ovo doba godine zbog temperature za neke adrenalinski sport, mnogi gosti unajmljuju mobilnu kućicu s jacuzzijem ili grijanim bazenom na terasi.

Cijene za 7-dnevni najam mobilnih kućica (kraj listopada + početak studenog) koje su raspoložive na našem portalu.

Istra

Kamp Aminess Sirena, Novigrad (otvoren do 3. 11.)

Ovaj kamp nalazi se u Novigradu, na samo 10 minuta pješice od centra grada, u kojem se uvijek nešto zbiva. Kamp je za svoje sadržaje i usluge osvojio nekoliko nagrada, a ponuda je sada još i bolja zbog pristupa wellness centru i bazenu u obližnjem hotelu Maestral.

Naš odabir: mobilna kućica Sirena Premium Village, 26. listopada – 2. studenog, 597,30 €

Istra Premium Camping Resort, Funtana (otvoren do 5. 1. 2025.)

Preporučujemo ovaj kamp za kasnu jesen i doček Nove godine. Kamp ima grijane bazene te je plan držati sve bazene i tobogane otvorenima do 20. listopada. Nakon toga do 31. listopada ostat će otvoren veliki relax bazen te activity bazen.

Uz bazene se nalazi mali wellness prostor s finskom saunom i masažama, a djecu očekuje vrhunska zabava koja uključuje kino-sobu, igre na zatvorenom, vanjski teren s reflektorima, minigolf i vanjska igrališta. Kamp također ima nekoliko restorana i trgovinu. Funtana i kamp Istra Premium odlično su odredište za obiteljsko bicikliranje uz more po ruti koja vodi od Poreča do Vrsara te zaobilazi glavne ceste. Uz dobro opremljene parcele i grijane sanitarne čvorove kamp nudi i mobilne kućice, od kojih neke imaju vlastiti grijani bazen.

Naš odabir: mobilna kućica Bella Vista Home Seaview, 26. listopada – 2. studenog, 763 €

Kamp Porto Sole, Vrsar (otvoren cijele godine)

Kamp Porto Sole bio je jedan od prvih kampova koji su otvoreni cijele godine. U posljednjih nekoliko godina izgrađeni su novi sanitarni čvorovi za parcele uz more, a na gornjem je katu izgrađen mali wellness (privatne kupaonice sa saunom ili jacuzzijem). Tijekom jeseni obično se organizira obiteljska animacija, a lokacija je također odlična za obiteljsko bicikliranje.

Naš odabir: mobilna kućica Standard, 19. – 26. listopada, 503,20 €

Kamp Porton Nature Hideouts, Rovinj (otvoren do 4. 11.)

Kratkom šetnjom od centra Rovinja doći ćete do kampa Porton Nature Hideouts. Ovaj kamp nudi predivan pogled na grad i poluotok s crkvom sv. Eufemije na brdu. Lijeva strana kampa nudi moderne mobilne kućice, a gotovo sve imaju vlastiti grijani bazen te nude mnogo privatnosti i izvrstan pogled. Dodatna je pogodnost blizina Rovinja, koji nudi mnogo zanimljivosti u svako doba godine.

Naš odabir: mobilna kućica Family Holiday Home Pool – 1 module, 26. listopada – 2. studenog, 1330 €

Kamp Mon Perin, Bale (otvoren do 2. 12.)

Još jedan kamp koji svake godine iznenađuje novim sadržajima. Ovog proljeća kamp je otvorio novi wellness centar samo za odrasle. Centar sadrži unutarnji i vanjski grijani bazen s morskom vodom, hidromasažnu kadu, vanjsku terasu s ležaljkama, finsku, infracrvenu i tursku saunu, tuš s efektom tropske kiše, prostor za opuštanje, fitness centar i salon za masažu. Lokacija kampa izvrsna je za bicikliranje, a dostupan je i novi sportski centar. Mobilne su kućice u kampu raznolike. Neke imaju vlastitu hidromasažnu kadu, a možete rezervirati i vile s jacuzzijem ili privatnim bazenom.

Naš odabir: mobilna kućica Beach Villa You&Me Jacuzzi, 26. listopada – 2. studenog, 1400,35 €

Polidor Camping Resort, Funtana (otvoren cijele godine)

Ovaj je kamp nešto manji, ali je lijepo uređen. Nedavno je također renoviran te su uvrštene dodatne usluge. Neke parcele imaju privatni jacuzzi, a neke mobilne kućice imaju grijani bazen ili jacuzzi. Gosti mogu rezervirati wellness sa saunom, a moguće je rezervirati i jacuzzi za privatnu upotrebu. Na raspolaganju su još i usluge masaže, dječja igraonica i najam bicikla.

Naš odabir: mobilna kućica Luxury Villa Pool, 19. – 26. listopada, 1025,20 €

Kamp Arena Stoja, Pula (otvoren cijele godine)

Kamp Arena Stoja ove godine opet će biti otvoren cijelo vrijeme, zahvaljujući izgradnji novog, grijanog sanitarnog čvora. Nalazi se u blizini centra Pule, do kojeg je moguće doći i javnim prijevozom. Kamp se proteže po cijelom poluotoku, nudi 2,5 km plaže te mnogo drveća i zelenila. Proteklih je godina renoviran te su dodane nove parcele i moderne mobilne kućice, zbog čega je kamp ove godine dobio 4 zvjezdice.

Naš odabir: mobilna kućica Camping Villa, 26. listopada – 2. studenog, 678 €

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin (otvoren do 4. 11.)

U ovom kampu očekuje vas mnogo sunca, što je osobito važno u jesen. No ove će godine kamp biti otvoren samo do 4. studenog. Poslije toga slijedi renovacija, kao što je slučaj i s drugim Arena kampovima. Arena Grand Kažela nudi moderne mobilne kućice na uređenim lokacijama uz more, a neke imaju i privatni bazen. U kampu se nalazi i dječje igralište i unutarnja igraonica, a blizu je i Medulin. Lokacija je odlična za ljubitelje bicikliranja i izlet do Rta Kamenjak.

Naš odabir: mobilna kućica Camping Villa, 26. listopada – 2. studenog, 679,50 €

Kamp Banki Green Istrian Village, Banki (open until 15. 11.)

Ovaj kamp nalazi se u naselju Banki u unutrašnjosti Istre, nedaleko od Tinjana. Riječ je o kampu s vrhunskom ponudom bazena i jacuzzija uz mobilne kućice i glamping šatore. Dostupni su i wellness centar i restoran, koji su ove godine renovirani. Okolno je područje zanimljivo tijekom cijele godine i idealno je za istraživanje biciklom.

Naš odabir: mobilna kućica Holiday Home Jacuzzi, 26. listopada – 2. studenog, 916 €

San Servolo Resort & Wellness Camping, Buje (otvoren cijele godine)

U ovom kampu čekaju vas vrhunski wellness sadržaji. Za smještaj odaberite dobro opremljene parcele, od kojih neke imaju privatni jacuzzi ili čak privatni wellness sa saunom. U ponudi su i mobilne kućice za 2 do 4 osobe s privatnim jacuzzijem. Kamp ima vanjski grijani bazen, koji je otvoren i zimi, jacuzzi i unutarnju wellness zonu sa saunama, prostorom za opuštanje i teretanom. U susjednoj zgradi nalazi se i unutarnji grijani bazen (samo za odrasle).

Naš odabir: mobilna kućica Agava Luxury, 19. – 26. listopada, 1390 €

Kvarner

Ježevac Premium Camping Resort, otok Krk (otvoren do 4. 1.)

Kamp Ježevac nalazi se u blizini grada Krka (5 minuta pješice), koji je zanimljivo odredište cijele godine, veoma popularno među ljubiteljima kampiranja. U kampu vas očekuje bogata ponuda usluga za rekreaciju (otok Krk idealan je za bicikliranje) i aktivnosti, a tu su i 2 grijana bazena, koja će biti otvorena do kraja listopada ako vremenske prilike budu povoljne. Za djecu je u ponudi igraonica, vanjsko igralište i sportski centar. Za smještaj birajte između modernih mobilnih kućica za 2, 4 ili 6 osoba te uređenih parcela uz more.

Naš odabir: mobilna kućica Lungomare Home for 4+2 Seaside, 26. listopada – 2. studenog, 539 €

Kamp Tiha Šilo, otok Krk (otvoren do 3. 11.)

Ovaj kamp smješten je na mirnom istočnom dijelu otoka, s pogledom na Kvarner i plažom koja je nedavno renovirana te sadrži i posebno područje za pse. Okolica je idealna za bicikliranje i šetnje, osobito izvan sezone, a u kampu se nalazi i teniski teren. Kamp nudi raznolike mobilne kućice te održavane parcele, koje su većinom smještene uz more.

Naš odabir: mobilna kućica Superior Sea view, 26. listopada – 2. studenog, 686,20 €

Kamp Omišalj, otok Krk (otvoren cijele godine)

Ovaj kamp s 5 zvjezdica svake godine unapređuje svoju ponudu te se može pohvaliti najposebnijim sadržajem na Krku: vlastitim zoološkim vrtom! Neke od životinja slobodno se šeću, a neke su u nastambama. Osoblje kampa organizira hranjenje životinja i edukativne radionice za djecu i odrasle. Kamp Omišalj ima mnogo sunčanih parcela i modernih sanitarnih čvorova, a u ponudi su i mobilne kućice za 4 do 6 osoba na rubu kampa, sportski centar, dječje igralište i igraonicu.

Naš odabir: mobilna kućica Premium, 26. listopada – 2. studenog, 533,37 €

Kamp Čikat, Mali Lošinj (otvoren cijele godine)

Ovaj kamp dobitnik je međunarodnih nagrada i idealan je za obitelji. Nudi mnogo prostora, raznolike parcele i mobilne kućice, sportski centar i ponudu za pješačenje i bicikliranje. Mali Lošinj također je blizu, na samo 20 minuta pješice. Sve su to dobri razlozi za odabir kampa Čikat za jesenski odmor. Bazen će biti zatvoren, no gosti se mogu služiti bazenom u hotelu Veli Lošinj (uz nadoplatu).

Naš odabir: mobilna kućica I Mare, 26. listopada – 2. studenog, 793 €

Camping Village Poljana, Mali Lošinj (otvoren do 4. 11.)

Kamp Poljana smješten je na uskom dijelu otoka, na 3 km od grada Malog Lošinja te se proteže i na istočnoj i zapadnoj obali (i nudi parcele za kampere). Ovo je još jedan odličan kamp za bicikliranje i istraživanje obližnjeg grada, a nudi i mjesto za sidrenje za do 120 brodova te dizalicu za spuštanje brodova u more. S istočne strane parcele su poredane terasasto, mnoge su na suncu, a još više njih nalazi se u hladu, u središnjem dijelu kampa. Mobilne kućice nalaze se s lijeve strane zaljeva te sa strane s pogledom na Mali Lošinj.

Naš odabir: mobilna kućica SunLodge BigLeaf Sea View, 26. listopada – 2. studenog, 618,20 €

Dalmacija

Falkensteiner Premium Camping, Zadar (otvoren cijele godine)

Ako želite posjetiti Zadar, kamp Falkensteiner Premium pravi je izbor za vaš odmor. Održavane parcele, mobilne kućice za 2 do 6 osoba i wellness centar sa saunama i malim grijanim bazenom, koji je dostupan besplatno, ali samo za odrasle. Obitelji mogu uživati u plivanju u grijanom bazenu u hotelu uz nadoplatu od 10 € po osobi te 5 € za djecu od 6 do 12 godina. Od 31. listopada do 3. studenog tijekom dana organiziraju se aktivnosti.

Naš odabir: mobilna kućica Camping Family Home, 26. listopada – 2. studenog, 716,80 €

Kamp Šimuni, otok Pag (otvoren do 15. 11.)

Kamp Šimuni dobitnik je raznih nagrada te je izvrstan odabir za svako doba godine, čak i u jesen. Svake godine dodaje nove sadržaje, a nedavno je otvoren adrenalinski park. U kampu se nalazi i unutarnja igraonica, a bit će otvoren i restoran. Izvan kampa čeka vas predivan krajolik otoka Paga, koji će oduševiti sve ozbiljne ili rekreacijske bicikliste, a na otoku vas čekaju i brojne druge aktivnosti.

Naš odabir: mobilna kućica Classic Plus, 26. listopada – 2. studenog, 542,36 €

Kamp Ugljan, otok Ugljan (otvoren do 3. 11.)

Ovaj mali kamp jedini je kamp na zapadnoj strani Ugljana. Nalazi se uz predivan zaljev i održavanu plažu. Mnoge parcele primaju mnogo sunčeve svjetlosti, a dostupne su i mobilne kućice za 2, 4 i 6 osoba. Lokacija kampa zanimljiva je za mirni odmor, šetnje i bicikliranje.

Naš odabir: mobilna kućica Premium XL 2 bedrooms, 19. – 26. listopada, 558 €

Kamp Jezera Lovišća, otok Murter (otvoren do 3. 11.)

Kamp Jezera Lovišća nalazi se na predivnom Murteru, smještenom u sjevernoj Dalmaciji. Otok je s kopnom povezan podiznim mostom, što znači da nećete morati putovati trajektom. Sam kamp smješten je na istoku otoka i nudi pogled na Tisno. Kamp nudi lijepu plažu i brojne aktivnosti, a od smještaja su u ponudi parcele, mobilne kućice, sobe i apartmani. Od 28. listopada do 3. studenog, kampiranje je besplatno na svim parcelama. Pri tome gosti plaćaju samo naknadu za prijavu te boravišnu pristojbu.

Naš odabir: mobilna kućica Olive Delux, 19. – 26. listopada, 738,40 €

Kamp Stobreč, Split (otvoren cijele godine)

Ovo je najbolji kamp blizu Splita – i to ne samo zato što je jedini! Recimo, ove godine u kampu su stare mobilne kućice zamijenjene novima. Kamp je osvojio brojne nagrade, uključujući i onu nizozemske udruge ACSI za najbolji kamp za pse u Hrvatskoj. Kamp ima wellness centar sa saunama, jacuzzijem i masažama te teretanu. Iz kampa do Splita vozi gradski autobus, pa s lakoćom možete poći u razgledavanje.

Naš odabir: mobilna kućica Vista Sea View, 26. listopada – 2. studenog, 823,62 €

Kamp Galeb, Omiš (otvoren do 10. 11.)

Ovaj kamp u gradu Omišu i uz ušće rijeke Cetine pravi je dalmatinski dragulj. U kampu vas čeka pješčana plaža, a u blizini možete uživati u predivnom riječnom kanjonu i mnogim adrenalinskim aktivnostima i opcijama za pješačenje. Kamp također nudi raznoliku ponudu mobilnih kućica koje su s godinama modernizirane. Neke od njih na terasi imaju i jacuzzi.

Naš odabir: mobilna kućica Relax Premium Jacuzzi, 26. listopada – 2. studenog, 1212,80 €

Boutique kamp Bunja, otok Brač (otvoren do 3. 11.)

Ovaj mali kamp nalazi se na sjevernoj strani Brača, nekoliko kilometara od trajektne luke u Supetru. Riječ je o mirnom kampu s bazenom, šljunčanom plažom i predivnim pogledom. Kamp je otvoren i određeno razdoblje izvan sezone kako bi posjetitelji mogli prije zime istražiti Dalmaciju bez gužve. Izvrsna je lokacija za bicikliranje po Braču te posjet Vidovoj gori.

Naš odabir: mobilna kućica Bunja 4+2, 26. listopada – 2. studenog, 494,84 €

Središnja Hrvatska

Kamp Terme Jezerčica, Donja Stubica (otvoren cijele godine)

Predivno uređene terme Jezerčica imaju i moderni kamp koji je otvoren cijele godine.

Naš odabir: mobilna kućica Exclusive 4+2, 26. listopada – 2. studenog, 871,48 €

Plitvice Holiday Resort, Rakovica (otvoren do 2. 11.)

Kamp je smješten na izvrsnoj lokaciji ako vas zanima istraživanje čuvenih Plitvičkih jezera. Uz kampiranje na parcelama dostupne su i mobilne kućice, glamping šatori uz jezero te prave kućice na drvetu.

Naš odabir: mobilna kućica Plitvice, 26. listopada – 2. studenog, 1152,62 €

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.