Kamp Porton Biondi **

U neposrednoj blizini starogradske jezgre grada Rovinja nalazi se kamp Porton Biondi, s čijih se plaža pruža prekrasan pogled na slikoviti Rovinj.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Imate sve potrebno za boravak na otvorenom? Kamp opuštene obiteljske atmosfere opremljen je svim sadržajima za ugodan odmor. Zahvaljujući svom jedinstvenom položaju, smještaj u mobilnim kućicama u kampu Porton Biondi idealan je odabir za ljubitelje odmora u prirodi. Na raspolaganju su Vam četiri tipa potpuno novih i kompletno opremljenih mobilnih kućica: Mediteran Studio Comfort, Mediteran Comfort, Mediteran Comfort Family i Mediteran Superior mobilne kućice.

RESTORANI I BAROVI

Odvojite večer za uživanje u restoranu Porton Biondi, gdje uz vrhunsku hranu i ljubazno osoblje možete uživati u prekrasnim zalascima sunca. Začinite svoj dan na plaži u nekom od kafića na obali uz osvježavajuća pića i brze zalogaje.

PLAŽE

Na šljunčanim i betoniranim plažama kampa Porton Biondi možete se zabaviti u morskim radostima, vodenim sportovima, i to sve uz pogled na grad Rovinj, kojim se kamp Porton Biondi ponosi.

Prikaži više