Nove mobilne kućice

Potražite i odaberite nove mobilne kućice po vašem ukusu, smještene na Mediteranu, na morskoj obali, uz jezera ili u unutrašnjosti. Dane provedite uživajući u sadržaju svog smještaja, a večeri iskoristite za istraživanje okolnih gradića.

Odaberite smještaj u prostranim i moderno uređenim mobilnim kućicama, odličnima za odmor obitelji s djecom i kućnim ljubimcima, partnerima ili grupi prijatelja. Nalaze se na lokacijama koje oduzimaju dah – poput onih uz more, pješčane, šljunčane i stjenovite plaže ili sakrivene među mediteranskim drvećem, udaljene od gradske vreve.

Potpuno opremljene mobilne kućice sadrže do tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dnevni boravak spojen s kuhinjom koja je ujedno i blagovaona te natkrivenu terasu. Uživati možete u vanjskom roštilju postavljenom na terasi, ležaljkama i vrtnoj garnituri. Kućice se nalaze u obiteljskim kampovima koji nude brojne sadržaje za sve uzraste – vodene parkove s raznim bazenima i atrakcijama za djecu, a i odrasle, parkove s raznim poligonima, fitness dvorane, wellness centre. Na raspolaganju je i animacijski tim s brojnim sportskim sadržajem i aktivnostima kojima se možete priključiti u bilo koje doba dana. Posjetite i obližnje plaže na kojima se nalaze barovi smješteni u hladovini ili se zaputite u okolne gradove.

Uzmite putnu torbu, sunčane naočale i kremu za sunčanje te započnite s ljetovanjem na lokaciji po vašem izboru!

Prikaži više

Nove mobilne kućice

Pretražite nove mobilne kućice u hrvatskim i talijanskim kampovima na jednom mjestu

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.