Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp na otoku Ugljanu

Relaksacija usred bogate flore i faune, svjež zrak, bistro more, opremljene parcele obilježja su kampova na otoku Ugljanu.

Otok Ugljan nazivaju predgrađem grada Zadra i njegovim vrtom. Miris otočnih biljaka, koji putuje zrakom, mamit će vas da se ponovno vratite ovom šarmantnom otočiću. Kampovi na otoku Ugljanu smješteni su točno u zelenilu mediteranskog ozračja. Uredno raspoređene parcele u blizini mora, raspolažu priključcima za vodu, struju i odvodnju. Namijenjene su čak i jako velikim kamperima.

Isto tako kapaciteti mobilnih kućica ne zaostaju. Mogu se pronaći smještajne jedinice sa dvije ili tri spavaće sobe i dvije kupaonice, te mogu ugostiti čak do 8 osoba. Mobilne kućice dozvoljavaju boravak s kućnim ljubimcima, opremljene su svime što vam je potrebno za bezbrižan odmor, a ono najbitnije, nalaze se u neposrednoj blizini mora i plaže.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Kamp Ugljan

Otok Ugljan, Dalmacija - Zadar (Hrvatska)

4.4

Odličan

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 55 Mobilne kućice: 28
  • Kapacitet: 300
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova na otoku Ugljanu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Zadar - otok Ugljan).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Zadar - otok Ugljan), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Zadar - otok Ugljan).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Zadar - otok Ugljan), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Zadar - otok Ugljan).
Na otok Ugljan dolazi se trajektom iz Zadra; linija Gaženica (Zadar) – Preko (otok Ugljan).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Na otoku postoje dvije glavne autobusne linije: Preko-Muline koja povezuje istok otoka sa zapadom i Preko-Tkon koja povezuje otok Ugljan s otokom Pašmanom. Po otoku se najlakše i najjednostavnije kretati osobnim automobilom.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova na otoku Ugljanu?
Najbolji obiteljski kamp na otoku Ugljanu je kamp Ugljan.
Postoje li aktivnosti u kampovima na otoku Ugljanu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Animacija je organizirana za djecu. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampa možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, posjetiti okolne otoke i otočiće, kušati tradicionalnu hranu i vina i sl.
Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak na otoku Ugljanu:

• Posjet otočiću Školjiću (povezan brodićem)

• Izlet na otok Pašman (povezan mostom)

• Izlet u Zadar

• Kupanje u uvalama na južnoj strani otoka

• Uspon na tvrđavu sv. Mihovil

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova na otoku Ugljanu?
Najbolji pet-friendly kamp na otoku Ugljanu je kamp Ugljan.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi na otoku Ugljanu?
U svim našim kampovima na otoku Ugljanu nalaze se pet-friendly plaže, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. Veterinarske ambulante nalaze se u gradu Zadru - Veterinarska stanica Zadar, Veterinarska ambulanta "Žilić" itd.
Čime su opremljene parcele u kampovima na otoku Ugljanu?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li u kampovima na otoku Ugljanu dozvoljeno roštiljanje?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Tommy Hypermarket - Cesta hrvatskih branitelja 41, 23273, Preko

• Konzum - Šimuna Kožičića Benje 6, 23275, Ugljan

• Plodine - D110 31, 23272, Kali

• Lidl - Put Murvice 18, 23000, Zadar

Trgovine za camping opremu:

• Decathlon - Ul. Bleiburških žrtava 17, 23000, Zadar

• Marina Stores - Ul. Franka Lisice 91, 23000, Zadar

Koje restorane mogu pronaći u kampovima na Ugljanu i u okolici?
U kampovima na Ugljanu pronaći ćete à la carte restorane. U gradovima na otoku će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Joso", "Udica", "Olive Garden" i konoba "Ugljan", a ako se zaželite slatkog, posjetite "Čoko Roko".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u kampovima na otoku Ugljanu i u okolici?
U kampovima na Ugljanu pronaći ćete stjenovite i šljunčane plaže. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.