Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp na otoku Ugljanu

Relaksacija usred bogate flore i faune, svjež zrak, bistro more, opremljene parcele obilježja su kampova na otoku Ugljanu.

Otok Ugljan nazivaju predgrađem grada Zadra i njegovim vrtom. Miris otočnih biljaka, koji putuje zrakom, mamit će vas da se ponovno vratite ovom šarmantnom otočiću. Kampovi na otoku Ugljanu smješteni su točno u zelenilu mediteranskog ozračja. Uredno raspoređene parcele u blizini mora, raspolažu priključcima za vodu, struju i odvodnju. Namijenjene su čak i jako velikim kamperima.

Isto tako kapaciteti mobilnih kućica ne zaostaju. Mogu se pronaći smještajne jedinice sa dvije ili tri spavaće sobe i dvije kupaonice, te mogu ugostiti čak do 8 osoba. Mobilne kućice dozvoljavaju boravak s kućnim ljubimcima, opremljene su svime što vam je potrebno za bezbrižan odmor, a ono najbitnije, nalaze se u neposrednoj blizini mora i plaže.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Kamp Ugljan

Otok Ugljan, Dalmacija - Zadar (Hrvatska)

Parcele Parcele: 55 Mobilne kućice Mobilne kućice: 28
  • Kapacitet: 300
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
4.8

Odlično

Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.