Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Omišu

Ako ste željni aktivnog odmora i istraživanja prirodnog bogatstva Dalmacije, kampovi u Omišu odabir su za vas.

Omiška rivijera ljeti vrvi i puna je života. Kafić do kafića, barovi, restorani i konobe ispunjeni su od jutra do mraka. Slično je i sa ponudom kampova koji osim mnoštva sadržaja nude i istinski bijeg u prirodu. Kampovi u Omišu smješteni na samoj šljunčanoj plaži zaštićeni su planinom Biokovo koji kampu daju jedinstven ugođaj boravka.

Osim mogućnosti aktivnog odmora izvan kampa, možete uživati i u košarci, odbojci i malom nogometu unutar kampova. Isto tako ne morate odlaziti u gradske gužve kako biste kvalitetno jeli. A la carte restorani stoje vam na raspolaganju za doručak, ručak i večeru, a uz zalazak sunca zagarantirano je opuštanje u jednom od koktel barova unutar kampova.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Kamp Galeb

Omiš, Dalmacija - Split (Hrvatska)

3.6

Dobar

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 231 Mobilne kućice: 68
  • Kapacitet: 1473
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: III - XI
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Omišu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Omiš).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Zagreb - Omiš), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Omiš).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Zagreb - Omiš), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Omiš).
Do srednje Dalmacije moguće je doći i trajektom iz Italije koji polazi iz luke Ancona i pristaje u luci Split. Iz Splita ćete do kampova u Omišu stići za manje od sat vremena.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Kroz Omiš prometuje prigradski autobus koji ga povezuje s okolnim obalnim gradovima. U okolici Omiša najlakše se kretati osobnim automobilom.
Koji su najbolji obiteljski kampovi u Omišu?
Najbolji obiteljski kamp u Omišu je kamp Galeb.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Omišu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Kamp Galeb organizira animacije za djecu i odrasle. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• rafting i kupanje u rijeci Cetini

• hiking, trekking, biciklizam

• zipline

• Skywalk Biokovo

• izlet na okolne otoke - Brač, Šolta

Koji su najbolji pet-friendly kampovi u Omišu?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima u Omišu, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Omišu?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim našim kampovima u Omišu, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. U Omišu se nalazi i veterinarska ambulanta.
Čime su opremljene parcele u kampovima u Omišu?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Omišu?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Studenac - Četvrt Ribnjak 17, 21310, Omiš

• Konzum - Fošal ul. 2, 21310, Omiš

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Iglu Šport - Bana Josipa Jelačića 11, 21000, Split

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima u Omišu i u okolici?
U kampovima u Omišu pronaći ćete à la carte restorane. U kampu Galeb možete dodatno rezervirati uslugu doručka ili polupansiona (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska). U gradu Omišu će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Milo", "Bastion", "Puljiz", "Kaštil Slanica".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u omiškim kampovima i u okolici?
U kampu Galeb u Omišu pronaći ćete pješčanu plažu, dok će vas u gradu dočekati šljunčane plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu).
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.