Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Makarskoj

Obgrljeni prirodom, kampovi u Makarskoj nude istinske čari kampiranja.

Jedinstvenim izgledom, Makarska šarmira svakog posjetitelja. Pozadina koja se uzdiže iznad kamenih ulica grada fascinira njene goste. Makarska rivijera krije neke od najpoznatijih i najposjećenijih plaža na Jadranu te ponuda smještaja također ne smije razočarati.

Zato su kampovi u Makaraskoj bogato opremljeni funkcionalnim mobilnim kućicama različitih kapaciteta te apartmanima usred prirode. Parcele u hladu borova nude priključke za struju i vodu a nalaze se u neposrednoj blizini morske obale. Šljunčane plaže, zbog blagog ulaza, popularne su među obiteljima s malom djecom, a u kombinaciji s gustom borovom šumom tvore idealan bijeg od ljetnih vrućina.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Baško Polje

Makarska, Dalmacija - Split (Hrvatska)

Parcele Parcele: 104 Mobilne kućice Mobilne kućice: 84
  • Kapacitet: 2214
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - IX

3.6

Dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Makarskoj kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Rijeka - Makarska).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Makarska), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Rijeka - Makarska).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Rijeka - Makarska), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Makarska).
Do srednje Dalmacije moguće je doći i trajektom iz Italije koji polazi iz luke Ancona i pristaje u luci Split. Od Splita ćete do kampova u Makarskoj doći za sat vremena.
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampova?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima, električnim romobilima ili pješke. Ako nemate svoj bicikl, možete ga unajmiti u većini kampova. Kroz Makarsku prometuje gradski autobus koji povezuje različite dijelove grada. Prigradski autobus ju pak povezuje s okolnim obalnim gradovima. U okolici se najlakše kretati osobnim automobilom.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Makarskoj tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
I izvan kampova možete uživati u raznim aktivnostima, primjerice:

• kupanje na plažama duž Makarske rivijere

• Skywalk Biokovo

• izlet u Split

• izlet na okolne otoke - Brač, Šolta

Koji su najbolji pet-friendly kampovi u Makarskoj?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u svim našim kampovima u Makarskoj, ali svakako konzultirajte stranice pojedinačnih kampova kako biste provjerili jesu li ljubimci dozvoljeni bez dodatnih upita ili pak na upit.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Makarskoj?
Pet-friendly plaže pronaći ćete u svim našim kampovima u Makarskoj, a u određenim sanitarnim čvorovima nalaze se i tuševi prilagođeni kućnim ljubimcima. U Makarskoj se nalazi i veterinarska ambulanta.
Čime su opremljene parcele u kampovima u Makarskoj?
Parcele u kampovima opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Makarskoj?
Roštiljanje u kampovima dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampovima se nalaze supermarketi i mini marketi. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Tommy - Ul. Europske zajednice 1, 21300, Makarska

• Lidl - Ul. Europske zajednice 2, 21300, Makarska

• Kaufland - Ul. Stjepana Ivičevića 66, 21300, Makarska

Najbliže trgovine za camping opremu:

• Decathlon - Antuna Gustava Matoša 10, 21210, Solin

• Iglu Šport - Ul. bana Josipa Jelačića 11, 21000, Split

Kakve restorane mogu pronaći u kampovima u Makarskoj i u okolici?
U kampovima u Makarskoj pronaći ćete à la carte restorane. U kampu Baško polje možete dodatno rezervirati uslugu doručka ili polupansiona (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska). U Makarskoj će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Bounty", "Gastro Diva", "Papar Grill", konoba "Kalalarga".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u makarskim kampovima i u okolici?
U kampovima u Makarskoj pronaći ćete stjenovite i šljunčane plaže. Sve su plaže lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Brojnim plažama na Makarskoj rivijeri dodijeljena je Plava zastava.
Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.