Tunarica Sunny Camping by Valamar **

Okružen gustom šumom s jedne i šljunčanom plažom s druge strane, kamp Tunarica pruža odmor u prirodi, u hladovini stoljetnih borova.

PARCELE

Na travnatoj površini od 3 ha rasprostranjeno je 150 parcela, opremljenih standardnim priključkom na električnu energiju. Birati možete između parcela po krošnjama stabala borova i u neposrednoj blizini mora. U sklopu kampa nalaze se i suvremeno opremljeni sanitarni čvorovi, prilagođeni i osobama s invaliditetom te prostorom za pranje kućnih ljubimaca.

RESTORANI I BAROVI

Svježe lokalne namirnice i miris Mediterana obilježja su restorana Tunarica. Odaberite ovaj restoran za popodnevni obrok i predahnite od sunčanja i kupanja!

PLAŽE

Tražite li mir i tišinu, opuštanje na osami pronaći ćete na suncem okupanoj šljunčanoj plaži kampa. Potpuni povratak prirodi doživite na netaknutim stjenovitim plažama iznad kojih se savijaju stoljetna stabla borova, osiguravajući prirodni hlad uz more u vrućim ljetnim mjesecima.

AKTIVNOSTI

Kako god vi zamišljali svoj aktivan odmor, u kampu Tunarica zasigurno imaju nešto za vas. Vodeni sportovi, istraživanje okolnih mjesta ili uz vožnja biciklom u zaleđu Rapca i Labina – odabir je na vama!