Kako na iduće putovanje?

Obzirom na nastalu zdravstvenu krizu svjetskih razmjera, svjesni smo da situacija uzrokovana koronavirusom utječe na svakodnevne živote, ali i na vaše sljedeće putovanje. Saznajte sve najnovije vijesti vezane uz koronavirus i pogledajte najvažnije izvore nadležnih tijela, gdje pravovremeno možete dobiti najtočnije informacije.

Koje zaštitne mjere od koronavirusa vas očekuju u hrvatskim kampovima u 2022. godini?

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus u Hrvatskoj, gosti iz većine zemalja mogu putovati u Hrvatsku na godišnji odmor poštujući određene propise i mjere. Do sada je u Hrvatskoj cjepivom protiv COVID-19 cijepljeno 66% odrasle populacije. Prema planu cijepljenja, cijepljen je svaki drugi hrvatski državljanin. Hrvatska je jedna od prvih zemalja koja je započela cijepljenje radnika u turističkom sektoru. Upoznajte se s mjerama zaštite od koronavirusa koje vas očekuju!

10+ najčešćih pitanja i odgovora u vezi koronavirusa i putovanja u Hrvatsku (ažurirano 04.01.2022.)

Stotine naših gostiju je već bilo na odmoru u hrvatskim kampovima. Sukladno njihovim iskustvima i iskustvima drugih gostiju s kojima smo svakodnevno u kontaktu, sastavili smo listu najčešćih pitanja. Pročitajte odgovore i ostanite informirani!

Nema rezultata vaše pretrage.

 

Važne informacije za ulazak u Republiku Hrvatsku

Tablični prikaz informacija za putovanje u Republiku Hrvatsku (04.01.2022.) 
Turistički ulazak moguć    Da
Uvjet ulaska za cijepljene    EU digitalna COVID potvrda | Potvrda o cijepljenju
Uvjet ulaska za necijepljene   Negativan PCR (max 72 sata) | Brzi antigenski test (max 48 sati) | Liječnička potvrda o preboljenju (max 365 dana)
Uvjet ulaska za oporavljene  Liječnička potvrda o preboljenju | Pozitivan PCR ili brzi antigenski test (min 11 dana, max 365 dana)
Karantena Ne
Formular za ulazak Da – Formular za ulazak u Hrvatsku
Uvjet ulaska za djecu Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju se testirati ili u samoizolaciju, ako su roditelji/skrbnici cijepljeni, testirani ili preboljeli koronavirus sukladno gore navedenim uvjetima


ULAZAK U REPUBLIKU HRVATSKU

 


PREPORUKE O PONAŠANJU U KAMPOVIMA


REZERVACIJA

 

Za sva dodatna pitanja i nedoumice kontaktirajte naš rezervacijski centar tako da ispunite upit u nastavku ili nas nazovite na +49 89 262 004 318. Vrlo rado ćemo vam pomoći sa svim vašim pitanjima!

Hvala što ste nas kontaktirali