Kako na iduće putovanje?

Obzirom na nastalu zdravstvenu krizu svjetskih razmjera, svjesni smo da situacija uzrokovana koronavirusom utječe na svakodnevne živote, ali i na vaše sljedeće putovanje. Saznajte sve najnovije vijesti vezane uz koronavirus i pogledajte najvažnije izvore nadležnih tijela, gdje pravovremeno možete dobiti najtočnije informacije.

Koje zaštitne mjere od koronavirusa vas očekuju u hrvatskim kampovima u 2022. godini?

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus u Hrvatskoj, gosti iz većine zemalja mogu putovati u Hrvatsku na godišnji odmor poštujući određene propise i mjere. Do sada je u Hrvatskoj cjepivom protiv COVID-19 cijepljeno 53% odrasle populacije. Prema planu cijepljenja, cijepljen je svaki drugi hrvatski državljanin. Hrvatska je jedna od prvih zemalja koja je započela cijepljenje radnika u turističkom sektoru. Upoznajte se s mjerama zaštite od koronavirusa koje vas očekuju!

10+ najčešćih pitanja i odgovora u vezi koronavirusa i putovanja u Hrvatsku (ažurirano 28.09.2021.)

Stotine naših gostiju je već bilo na odmoru u hrvatskim kampovima. Sukladno njihovim iskustvima i iskustvima drugih gostiju s kojima smo svakodnevno u kontaktu, sastavili smo listu najčešćih pitanja. Pročitajte odgovore i ostanite informirani!

Nema rezultata vaše pretrage.


ULAZAK U REPUBLIKU HRVATSKU

PREPORUKE O PONAŠANJU U KAMPOVIMA

REZERVACIJA

Za sva dodatna pitanja i nedoumice kontaktirajte naš rezervacijski centar tako da ispunite upit u nastavku ili nas nazovite na +49 89 262 004 318. Vrlo rado ćemo vam pomoći u odabiru vašeg sljedećeg camping odmora!

Hvala što ste nas kontaktirali