Kako na iduće putovanje?

Obzirom na nastalu krizu svjetskih razmjera uzrokovanu koronavirusom, svjesni smo da novonastala situacija utječe na svakodnevne živote, ali i na vaše sljedeće putovanje.
Saznajte sve najnovije vijesti vezane uz koronavirus i pogledajte najvažnije izvore nadležnih tijela, gdje pravovremeno možete dobiti najtočnije informacije.

Koje zaštitne mjere od koronavirusa vas očekuju u hrvatskim kampovima u 2021. godini?

S obzirom na trenutnu situaciju u Hrvatskoj, gosti iz većine zemalja mogu doći na svoj godišnji odmor u Hrvatsku uz predočenje negativnog PCR testa. Kako bi ljudi mogli sigurno boraviti u kampovima, Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 11. svibnja objavio Preporuke za rad kampova i marina tijekom epidemije bolesti COVID-19. Objavljene preporuke su namijenjene svim osobama koje borave na području kampa – od zaposlenih, pa do gostiju.
Upoznajte se s mjerama koje vas očekuju!

10+ najčešćih pitanja i odgovora u vezi koronavirusa i putovanja u Hrvatsku

Stotine naših gostiju je već bilo na odmoru u hrvatskim kampovima. Sukladno njihovim iskustvima i iskustvima drugih gostiju s kojima smo svakodnevno u kontaktu, sastavili smo listu najčešćih pitanja. Pročitajte odgovore i ostanite informirani!

Nema rezultata vaše pretrage.


ULAZAK U REPUBLIKU HRVATSKU

 

PREPORUKE O PONAŠANJU U KAMPOVIMA

 

REZERVACIJA

 

Za sva dodatna pitanja i nedoumice kontaktirajte naš rezervacijski centar tako da ispunite upit u nastavku ili nas nazovite na +49 89 262 004 318. Vrlo rado ćemo vam pomoći u odabiru vašeg sljedećeg camping odmora!

Hvala što ste nas kontaktirali