Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Selcu

Bistro more kvarnerskog zaljeva kupa netaknute uvale i parcele tik do mora, kampovi u Selcu prava su oaza na obali Jadrana.

Višegodišnja ribarska i turistička tradicija šarmantnog mjesta Selce privlači velik broj posjetitelja. Skrivene uvale, kristalno čisto more i zrak doprinose njegovoj popularnosti te samoj kvaliteti boravka. Kampovi u Selcu smješteni su na samoj obali. Parcele s pogledom na otvoreno more Kvarnera pružaju čarobne izlaske i zalaske sunca.

Poželite li ipak malo komforniji smještaj, birajte različite mobilne kućice u ponudi. Neke od njih oduševit će vrhunskim dizajnom, suvremenim stilom i daškom glamura, ako ste u potrazi za luksuznijim smještajem. No, tu su i jednostavnije smještajne jedinice koje će vas pridobiti funkcionalnošću i kapacitetom. Obiteljske i pet friendly mobilne kućice također se mogu pronaći, kao i one sa vlastitim hidromasažnim bazenom. Ponuda je raznolika, a kvaliteta na visokom nivou.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Filtriraj po:
rezultata

Elements Camping Selce

Selce, Kvarner (Hrvatska)

4.1

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Tent Parcele: 108 Mobilne kućice: 28
  • Kapacitet: 1500
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampa u Selcu kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Selce).
Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Selce), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Selce).
Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Selce), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Rijeka - Selce).
Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampa gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. U Selcu nema javnog prijevoza, ali budući da se kamp nalazi u samom mjestu, do centra je moguće stići pješke.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova u Selcu?
Najbolji obiteljski kamp u Selcu je Elements Camping Selce.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Selcu tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampa Elements Camping Selce mogu uživati u raznim animacijskim programima od početka srpnja do kraja kolovoza. Animacija je organizirana za djecu od 4-12 godina. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl.
Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa besplatne, ali da se sve ostale aktivnosti dodatno naplaćuju. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Izvan kampa možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu hranu i vina i sl.
Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u Selcu?
Najbolji pet-friendly kamp u Selcu je Elements Camping Selce.
Čime su opremljene parcele u kampovima u Selcu?
Parcele u kampu opremljene su priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A.
Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Selcu?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U kampu se nalaze supermarket i mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama:

• Konzum - Šetalište Ivana Jeličića 7, 51266, Selce

• Spar - Dražice 2, 51266, Selce

• Plodine - Kotorska ul. 9, 51260, Crikvenica

• Lidl - Ul. Kralja Tomislava 109 c, 51260, Crikvenica.

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Selca?
U kampu u Selcu pronaći ćete à la carte restoran, dok će vas u gradu pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "Kantunić", "La Verde", konoba "Riva", konoba "Ulika".
Prije nego što posjetite određeni restoran, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže u kampovima u Selcu i okolici?
U kampu u Selcu pronaći ćete betonsku plažu koja ima šljunčani dio. U samom Selcu nalaze se duge šljunčane plaže. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.