Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Selcu

Bistro more kvarnerskog zaljeva kupa netaknute uvale i parcele tik do mora, kampovi u Selcu prava su oaza na obali Jadrana.

Višegodišnja ribarska i turistička tradicija šarmantnog mjesta Selce privlači velik broj posjetitelja. Skrivene uvale, kristalno čisto more i zrak doprinose njegovoj popularnosti te samoj kvaliteti boravka. Kampovi u Selcu smješteni su na samoj obali. Parcele s pogledom na otvoreno more Kvarnera pružaju čarobne izlaske i zalaske sunca.

Poželite li ipak malo komforniji smještaj, birajte različite mobilne kućice u ponudi. Neke od njih oduševit će vrhunskim dizajnom, suvremenim stilom i daškom glamura, ako ste u potrazi za luksuznijim smještajem. No, tu su i jednostavnije smještajne jedinice koje će vas pridobiti funkcionalnošću i kapacitetom. Obiteljske i pet friendly mobilne kućice također se mogu pronaći, kao i one sa vlastitim hidromasažnim bazenom. Ponuda je raznolika, a kvaliteta na visokom nivou.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Elements Camping Selce

Selce, Kvarner (Hrvatska)

Parcele Parcele: 108 Mobilne kućice Mobilne kućice: 28
  • Kapacitet: 1500
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.