Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Balama

Netaknuta priroda i razvijen agroturizam glavni su aduti Bala.

Bale nalazi se na putu između Vodnjana i Rovinja. Svojom nenametljivom ljepotom i sadržajima skrivenima u prekrasnoj prirodi koja ga okružuje, mami one željne mira i privatnosti. ”Najbolje čuvana tajna Istre” brojnim maslinicima u okolici, vinarijama i općenito vrlo razvijenim agroturizmom privlači poseban krug posjetitelja. Razvija se jedna vrsta luksuznog turizma kojeg prati i smještaj, između ostalog i kamping turizam u Istri.

Kamp Mon Perin uspješno vodi glavnu riječ kada govorimo o luksuznom kampiranju. Osim parcela na samoj obali, poseban je po prostranim mobilnim kućicama direktno na moru s hidromasažnim bazenom, te luksuznim vilama s privatnim bazenom.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Mon Perin

Bale, Istra (Hrvatska)

Parcele Parcele: 523 Mobilne kućice Mobilne kućice: 265
  • Kapacitet: 2500
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - XI
  • Wifi Gratis

4.3

Vrlo dobar

Provjerene recenzije

Učitavanje mape ...

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu najlakše doći do kampova u Balama kamperom ili kamp prikolicom?
Gosti koji dolaze iz smjera Njemačke i zapadne Austrije, te Lihtenštajna i istočnog dijela Švicarske najčešće putuju preko Slovenije, ali budući da su pred tunelom Karavanke često gužve, nerijetko koriste i obilazni put preko Italije (Villach - Udine - Trst - Kopar - Bale). Gosti koji dolaze iz istočnog dijela Austrije putuju preko Slovenije (Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Bale), dok oni koji dolaze iz srednjeg i zapadnog dijela Švicarske putuju preko Italije (Lugano - Milano - Venecija - Trst - Kopar - Bale). Gosti koji putuju iz smjera Češke i Slovačke dolaze preko Austrije i Slovenije (Beč - Graz - Maribor - Ljubljana - Kopar - Bale), a gosti iz Italije dolaze preko Slovenije (Trst - Kopar - Bale). Ako putujete iz smjera Italije, opisali smo obilazni put koji će vam omogućiti da izbjegnete plaćanje vinjete u Sloveniji: https://adriacamps.com/novosti/doci-odmor-hrvatsku-bez-placanja-slovenske-vinjete/.
Kako se mogu najbolje kretati unutar i u okolici kampa?
Unutar kampova gosti se uglavnom kreću biciklima ili električnim romobilima. U Balama prometuje i besplatni turistički vlakić koji vozi do kampa Mon Perin. Postaje su plaža San Polo, Paleo park i plaža Colona.
Koji su neki od najboljih obiteljskih kampova u Balama?
Najbolji obiteljski kamp u Balama je Kamp Mon Perin.
Postoje li aktivnosti u kampovima u Balama tijekom cijele sezone?
Da, gosti kampova mogu uživati u raznim animacijskim programima od sredine lipnja do početka rujna. Kamp Mon Perin ima organizirane animacije za djecu od 4-12 godina. Tu je i pregršt zabavnih aktivnosti na moru, poput najma pedalina ili SUP-a, ali i mogućnost surfanja, ronjenja, jedrenja i sl. Točne informacije o aktivnostima u željenim kampovima možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova. Izvan kampova možete uživati u raznim vodenim i sportskim aktivnostima (biciklizam ili pješačenje), istraživati gradove, kušati tradicionalnu istarsku hranu i vina i sl. Kako bismo vam maksimalno olakšali, donosimo par prijedloga za vaš boravak u Balama:

• Adrenalinski park Glavani (Barban)

• Kaštel Morosini-Grimani (Svetvinčenat)

• NP Brijuni.

Koji su neki od najboljih pet-friendly kampova u Balama?
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je u kampu u Balama (kamp Mon Perin), a na raspolaganju vam je i park za kućne ljubimce.
Koje sadržaje za kućne ljubimce nude kampovi u Balama?
Kamp Mon Perin ima pet-friendly plaže, a u određenim sanitarnim čvorovima su i tuševi. Najbliža veterinarska ambulanta nalazi se u Rovinju, a više informacija možete pronaći na njihovoj web-stranici: https://www.vet-rovinj.com/.
Čime su parcele u kampovima u Balama opremljene?
Parcele u kampovima su u pravilu opremljene priključcima za struju, vodu i odvodnju. Većina parcela u ima priključak za struju i vodu, dok je priključak za odvodnju manje zastupljen. Navedene usluge su uključene u cijenu parcele. Imajte na umu da je za priključak na struju potreban CEE adapter, a jačina priključka je u pravilu 10A. Samo kod nekolicine kampova priključci su čak do 16A. Sve potrebne informacije o dostupnosti priključaka pronaći ćete na stranicama pojedinačnih kampova.
Je li dozvoljeno roštiljanje u kampovima u Balama?
Roštiljanje u kampu dozvoljeno je u za to predviđenim grill zonama. Neki od kampova dozvoljavaju roštiljanje na parcelama, a informacije o tome možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Koje trgovine mogu pronaći u blizini?
U svakom od kampova nalazi se supermarket ili mini market. Osim njih, u okolici ćete pronaći i druge trgovine namirnicama (udaljene cca. 20 km):

• Plodine - Fažanska ul. 2, 52210, Rovinj

• Lidl - Ul. Braće Božić 4/A, 52210, Rovinj

• Konzum - Ul. Braće Božić 4/C, 52210, Rovinj

• Kaufland - Ul. Spinè 2, 52210, Rovinj

Najbliže trgovine koje prodaju camping opremu:

• Meridian nautika d.o.o. - Mate Vlašića 24 A, 52440 Poreč

• Decathlon - Ul. Rimske centurijacije 102, 52100, Pula

• Intersport - Max City - Stoja 14A, 52100, Pula

• Inti Export-Import d.o.o., Kvarnerska 10, 52100 Pula.

Koje restorane mogu pronaći u kampu i okolici Bala?
U kampu u Balama pronaći ćete prvenstveno à la carte restorane. U kampu Mon Perin možete dodatno rezervirati uslugu doručka (rezervacije se vrše na recepciji prilikom dolaska). U Balama će vas pak dočekati restorani koji poslužuju tradicionalna istarska jela, ali i restorani s internacionalnim specijalitetima. Neki od poznatijih restorana su: "La Grisa", "Kod Kancelira", "Dado" i agroturizam "Mofardin". Prije nego što ih posjetite, svakako se informirajte o ponudi jela i cijenama kako biste mogli odabrati ono što odgovara vašem ukusu.
Kakve su plaže kampovima u Balama i okolici?
U kampu u Balama pronaći ćete većinom kamenite ili šljunčane plaže. Sve su lijepo uređene i primjerene za djecu. Na većini plaža moguće je okušati se u raznim vodenim sportovima (uz nadoplatu). Također, mnoge plaže u Istri imaju Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani u kampovima naplaćuju se po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.