Novosti u 2016. – Kamp Valkanela

Camping-Valkanela-new-pool

Od 2016. godine donosi mnoštvo noviteta  i poboljšanja – saznajte što vas očekuje!

Vodena zabava u kampu Valkanela od 2016. godine se diže na novu razinu! Moći ćete ju pronaći na novom bazenskom kompleksu i novo uređenoj pješčanoj plaži!

Bazenski kompleks će se sastojati od tri bazena:

  • Dječji bazen, za najmlađe koji se prvi put susreću s plivanjem, dubine 0,25 m i veličine 173 m2
  • Junior bazen, za one iskusnije željne vodene zabave, dubine od 0,90 m do 3,40 m i veličine 368 m2
  • Senior bazen, najveći namijenjen za uživanje i plivanje u miru, dubine 1,35 m i dužine 50 m, veličine 992 m2

 

Svi će bazeni biti punjeni slatkom vodom. Okruženi su velikim sunčalištem od 2000 m2 gdje možete birati između travnate podloge idealne za igre s vašim mališanima i decking podloge u neposrednoj blizini bazena. Zaželite li se osvježenja ili laganog ljetnog ručka, pronaći ćete ga u restoranu i pool baru bazenskog kompleksa.

Osim velikog bazenskog kompleksa, plaža kampa Valkanela pozdraviti će nove pješčane, šljunčane i popločene uvale. Na njima će zasjati novi ugostiteljski objekti, tuševi i dječja igrališta. U ovoj će ljepotici moći uživati i vaši kućni ljubimci – za njih će biti namijenjen jedan dio plaže, gdje će se moći osvježiti u moru ili na tuševima.

Kompletnu vodenu zabavu ćete od 2016. godine pronaći i u kampu Valkanela. Odaberite ga za svoj odmor i uživajte u svemu što kamp Valkanela nudi!

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.