Novi wellness centar u kampu Aminess Atea Resort, otok Krk

Aminess-Atea-Camping-Resort-Pitches-Superior-Mare-and-Superior

Kamp Aminess Atea Resort u Njivicama na otoku Krku u posljednjih je par godina doživio potpunu renovaciju. Ove su godine, kako bi svoju ponudu podignuli na razinu najboljih kampova u Hrvatskoj, krenuli u obnovu objekta „Stari Ribar“. Objekt će do ovog ljeta biti pretvoren u moderni wellness centar. Kamp ima 4 zvjezdice, ali postoji ideja da se u budućnosti doda još jedna zvjezdica i eventualno dobije certifikat ADAC Superplatz, čime bi stao uz bok najboljim kampovima u Europi.

Kamp Aminess Atea Resort bit će otvoren od 29. ožujka do 3. studenog, što ga čini jednim od kampova s najdužom sezonom.

Mobilne kućice u kampu Aminess Atea na Krku s pogledom na more

Kampiranje ili najam mobilne kućice

Aminess Atea Resort jedan je od većih kampova, a smješten je među krošnjama guste hrastove šume koje osiguravaju prirodnu hladovinu. Zahvaljujući ovoj optimalnoj lokaciji, gotovo svih 420 parcela zaštićeno je od jakog sunca. Parcele imaju struju, vodu i sustav odvodnje. Aminess Atea Resort nudi i moderne mobilne kućice proizvođača Adria Home, a dostupno je nekoliko vrsta. Ako želite doživjeti jedinstveno iskustvo, odaberite mobilnu kućicu s privatnim bazenom i pogledom na more. Jedinice sa 3 spavaće sobe za 6 osoba su pak savršene za obitelji ili grupe prijatelja. Tu su i klasične dvosobne mobilne kućice te manje jednosobne jedinice, pogodne za parove.

U središnjem dijelu kampa nalazi se veliko dječje igralište s penjalicama i manji bazen s toboganom. U potpunosti su obnovljena 3 sanitarna čvora, izgrađen je kafić uz more i nova recepcija, a prošle je godine renoviran restoran 7 Seas Restaurant & Bar. Ljeti su na moru postavljena igrališta na napuhavanje, možete unajmiti SUP daske i kajake, koristiti teniske terene ili se pak voziti po brojnim prekrasnim biciklističkim stazama u okolici. Staza uz more koja vodi do Malinske idealna je za obitelji.

Obala kampa Aminess Atea Resort slična je obali ostatka otoka Krka – prevladava kombinacija šljunčanih i stjenovitih plaža. Na kraju kampa nalazi se i vrlo lijepa plaža za pse, što čini ovaj pet-friendly kamp iznimno popularnim među gostima sa psima.

Novi wellness centar Atea Resort u Njivicama

Najvažnije je poboljšanje, kao što je već spomenuto, prenamjena zgrade „Stari Ribar“ koja se nalazi tik uz more. Nekada je to bio restoran, ali posljednjih nekoliko godina više nije u upotrebi. Uoči ovogodišnje sezone započeli su radovi na uređenju interijera koji će se pretvoriti u prekrasni wellness centar. Otvorenje se očekuje u lipnju.

Prostor za opuštanje i bar za goste wellness-a bit će u prizemlju, dok će prostrani wellness dio biti na 1. katu. Ponuda će uključivati:

– Finsku saunu

– Bio saunu

– Prostor za njegu lica

– Prostor za manikuru i pedikuru

– Prostor za masažu

– Jacuzzi

Aminess Atea Resort iz godine u godinu unaprjeđuje svoju ponudu i usluge te polako, ali sigurno postaje jedan od najpopularnijih kampova na otoku Krku. S dodatkom wellness centra ovo bi mogla biti odlična opcija za vaš ljetni odmor. Povedite prijatelje ili obitelj i provedite najljepši odmor u kampu koji vam nudi beskrajne mogućnosti za zabavu, sport i opuštanje. Ovdje provjerite sve opcije smještaja.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.