Lanterna-Premium-Camping-Resort---MarbelloPremium-Pitch-(2910)-[original]

Na parceli s nama

Zavirite u našu kamp prikolicu koja se nalazi na parceli u kampu Lanterna Premium Camping Resort. Da, tako je, i mi volimo kampiranje! Na ovim visokim temperaturama i AdriaCamps ekipa traži utočište blizu mora, u hladu parcele.

Već treću godinu zaredom i mi bježimo na parcelu odmoriti glavu i tijelo od svakodnevice. Parcela u kampu Lanterna Premium Camping Resort idealna je za to. Zelenilo u blizini mora, bazeni za najmlađe i živahna atmosfera pretvara svakog u ljubitelja kampiranja. Vikendom ili radnim danom, nakon posla relaksiramo se na našoj parceli. Pojedinačno sa svojim obiteljima ili u društvu kolega s posla, AdriaCamps živi kamping životom.

Naša Lifestyle Camper X-Line prikolica kompaktna je i funkcionalna. Sama unutrašnjost sadrži spavaća mjesta i malu televiziju. Kamp prikolica krije malu kuhinju, koja uz štednjak i sudoper sadrži radnu ploču i police. Također sadrži bojler i vanjski tuš. Ukoliko razmišljate o najmu, otkrijte detalje i dodatne funkcije X-Line prikolice.  Mi smo svoju tendu ispred prikolice ukrasili lampicama i donijeli ležaljke i stolice, gdje se obavezno svi okupimo na zajedničkom roštilju i družimo.

Praktično je što se u kampu nalazi i Valfresco dućan sa gotovim obrocima i smrznutim jelima. U ponudi je također svježe voće i povrće, mliječni i pekarski proizvodi te širok izbor vina i piva. Ono najbolje je što Valfresco nudi opciju dostave direktno na vrata vaše mobilne kućice ili na parcelu na kojoj se nalazite. Ako putujete s kućnim ljubimcem, Valfresco u ponudi ima i hranu za životinje.

Lanterna Premium Camping Resort sadrži i bazene te animaciju za djecu i mlade, koju mogu koristiti svi gosti kampa. Stoga odrasli mogu odmarati na parceli dok se djeca neobavezno igraju s vršnjacima. Naši kolege često dolaze sa svojom djecom na kampiranje. Sadržaji za djecu u ovom kampu su na svakom koraku. Osim bazena i vodene zabave uz tobogane i prskalice, djecu čeka i Maro team za zabavu. Cjelodnevne radionice, igraonice i animacija za djecu i mlade oduševit će svakog mališana. Ono što nama svakako uvijek ostane u sjećanju jesu lijepi trenuci provedeni sa najbližima i dragim kolegama, a tko zna, možda sretnemo i nekog od vas u kampu.

Lifestyle Camper X-Line Lanterna Premium Camping Resort

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.