Thumbnail

Lifestyle Camper X-Line – Vaš mobilni dom

Mala, ali nevjerojatno svestrana – to je možda i ponajbolji opis za offroad kamp prikolicu Lifestyle Camper X-Line. Kamo god odlučite otputovati, uz ovu ste prikolicu spremni za polazak u tren oka. A sve što vam je potrebno za opuštajuć odmor već je spremno. Veoma praktično! Nastavite čitati i otkrijte zašto je karavan Lifestyle Camper idealan za svaku avanturu – posebice ako vam je sloboda putovanja na prvom mjestu.

Mala prikolica, velika sloboda

Na prvi pogled, ova kompaktna offroad prikolica izgleda iznimno atraktivno. Pomalo neobičan dizajn pravi je mamac za poglede i omogućuje nešto drukčiju dinamiku odmora. Zahvaljujući praktičnom rukovanju, prikolica se spaja na automobil za nekoliko minuta i spremni ste za polazak. Kod odabira destinacije za odmor stoga imate apsolutnu slobodu zahvaljujući njenim dimenzijama. A ako vam se negdje baš i ne svidi, nema razloga za brigu. Na brzinu se spakirajte i samo krenite dalje. Pritom nema granica – zahvaljujući robusnom podvozju s odgovarajućim offroad vozilom možete otići na mjesta, na koja se običnom kamp prikolicom jednostavno ne biste usudili.

Kompaktne dimenzije

Lifestyle Camper X-Line prije svega je namijenjen ljubiteljima kampiranja koji vole istraživati skrivene dijelove prirode izvan utabanih staza. Prikolica ima dužinu od samo 3,7 metara, zbog čega ima izvrsnu upravljivost. Tome svakako pridonosi i mala težina od 550 kg. Zahvaljujući ukupnoj dozvoljenoj masi od 750 kg, može se vući i s vozačkom dozvolom kategorije B. Ugrađena naletna kočnica omogućuje maksimalnu dopuštenu brzinu od 100 km/h (vrijedi i za Njemačku i Austriju). A jesmo li već spomenuli da ćete s ovom prikolicom privući bezbroj znatiželjnih pogleda?

Atraktivna unutrašnjost

U unutrašnjosti prikolice čeka vas praktično mjesto za spavanje – zahvaljujući udobnom bračnom krevetu (198 x 140 cm) ovdje vas čeka miran san baš kao kod kuće. Ambijentalna rasvjeta u svakom trenutku jamči pravi ugođaj. Odjeću možete pohraniti u mali za to predviđeni ormar iznad kreveta. Osim toga, dostupna je i mogućnost ugradnje TV-a, radija ili ventilatora, a u krovnom prozoru dostupna je i ventilacija. Mogućnost punjenja za vaše elektroničke uređaje također je dostupna iznad kreveta. Prikolica ima vrlo dobru izolaciju i zahvaljujući Webasto sustavu grijanja možete uživati u odmoru čak i tijekom hladnijih dana.

Unutrašnjost prikolice Lifestyle Camper X-Line

Kuhinja nadohvat ruke

U stražnjem dijelu prikolice nalazi se kuhinja – opremljena plinskim štednjakom, kamperskim hladnjakom i sudoperom. Lifestyle Camper X-Line ima spremnik za svježu vodu zapremine 60 l. Iznad kuhinjskog prostora pronaći ćete dodatna spremišta i kuhinjsko posuđe. Na bočnoj strani prikolice možete pričvrstiti kuhinjsku ploču. U prednjem dijelu dostupan je dodatan prostor za pohranu – ovdje, primjerice, možete lako spremiti opremu za kampiranje ili plinsku bocu.

Obitelj? Zašto ne

Na krovu prikolice moguće je postaviti krovni nosač i krovni šator. Tako možete na odmor povesti i djecu te zajedno istraživati prirodu. Ako vas sunce previše gnjavi, na krov prikolice možete instalirati odgovarajuću tendu. Kao što smo već spomenuli, sve ovo spremno je za upotrebu u svega nekoliko minuta. Tako u svom odmoru možete uživati ubrzo nakon dolaska.

Kamp prikolica Lifestyle Camper X-Line s postavljenom tendom

Vaš suputnik za sve vrste terena

Ne dajte se zavarati njezinom veličinom – prikolica Lifestyle Camper X-Line nudi apsolutno sve što vam je potrebno za opuštajuć odmor, a pritom jamči potpunu slobodu. Uz Lifestyle Camper X-Line spremni ste za odmor u svega nekoliko trenutaka. A zahvaljujući niskim troškovima održavanja i činjenici da dodatne dozvole i osiguranje nisu potrebni, prikolica je idealna za ulaz u svijet kampiranja. Više informacija možete pronaći na stranicama proizvođača.

Želimo vam sretan put!

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.