Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 kamp u Tisnu

Kampiranje u gradu Tisno predstavlja relaksaciju u prirodi, mogućnost aktivnog odmora, a prije svega mnoštvo zabave za sve uzraste.

Kampovi okruženi maslinama, mediteranskim zelenilom Dalmacije, okupani svježinom Jadranskog mora nalaze se u gradu Tisno. Blizina otoka Murtera i okolnih povijesnih gradova Šibenika i Zadra, čine ovaj kraj uvelike zanimljivim. Isto tako, nacionalni parkovi i parkovi prirode obogatit će vaš program i plan putovanja.

Kampovi u Tisnu uklapaju se u ovu tematiku. Ekološki osvješten koncept prava je inovacija u kampingu. Samoodržive smještajne jedinice i sadržaji oduševljavaju sve koji posjete kamp Olivia Green Camping. Ovaj eco-friendly obiteljski kamp zadivit će i urednim parcelama koje sadrže sve potrebne priključke, mobilnim kućicama koje su ujedno funkcionalne i moderno uređene. Tu je naravno i stjenovita plaža koja se nalazi na nekoliko koraka, kao i bazen u sklopu kampa.

Prikaži više
Persons 2 Odrasli, 0 djece Up down arrows

Odrasli

Djeca (dob 0-17)

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Prikaži rezultata

Olivia Green Camping

Tisno, Dalmacija - Šibenik (Hrvatska)

Parcele Parcele: 61 Mobilne kućice Mobilne kućice: 44
  • Kapacitet: 600
  • Površina:
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
4.5

Odlično

Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.