Kamp Arena Stupice**

Duboka mirisna hladovina crnike i borove šume dom je kampa Arena Stupice, koji svojim netaknutim uvalama i beskrajnim plavim morem čini idealno utočište za bijeg od gradske vreve.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 3300
  • Površina: 26ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - X
  • Parcele: 1000
  • Mobilne kućice: 110

Kada želite boraviti u kampu Kamp Arena Stupice?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Odaberite jednu od 1.000 parcela kampa u neposrednoj blizini mora ili u hladu bujne vegetacije. Sanitarni čvorovi opremljeni su tuševima, umivaonicima, toaletima, perilicama i sušilicama rublja, te su prilagođene osobama s invaliditetom. Osjećaj intime i odvojenosti pružit će vam mobilne kućice Stupice – sea view i Stupice – two bedrooms kampa s čijih terasa se pruža prekrasan pogled na mediteransku prirodu.

RESTORANI I BAROVI

Na odmoru u kampu Arena Stupice ne morate voditi računa o kuhanju. Za to postoji restoran Stupice, u kojemu možete ručati i večerati svakoga dana tijekom vašega odmora.

PLAŽE

Šljunčano stjenovita plaža u kampu Arena Stupice poziva na osvježenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Okupajte se zrakama ljetnog sunca ili se uvucite u hladovinu mediteranske vegetacije idealnu za siestu – poslijepodnevno izležavanje uz more.

AKTIVNOSTI

Ako niste ljubitelji izležavanja na plaži, prepustite se sportskim aktivnostima kampa, a navečer ne propustite sudjelovati u animaciji i nasmijte se i zabavite zajedno sa svojom obitelji! Nedaleko kampa Arena Stupice nalazi se Pula – grad povijesti, otočje Brijuni – nacionalni park Hrvatske te Limski zaljev – potopljeno riječno ušće.

Prikaži više